100+ beste Windows 10-butikkspillene du kan spille i 2019

Vi starter opp denne runden med noen av de beste Windows 10 Store-spillene i 2019, men vi er forpliktet til å alltid oppdatere den med nye titler som de vises. Microsoft har gjort det klart at Windows 10 er et godt miljø for spill, og derfor kommer de til å gi enda mer fantastiske spill til butikken.

Igjen, la meg fortelle deg rett fra begynnelsen at denne listen skal endres etter hvert som flere titler vises, så sørg for at du bokmerker det, eller abonner på Windows Report (la din e-post i den øverste flytende linjen) for å være sikker på at du ikke Ikke gå glipp av godbiter. Hvis du har noen forslag til hvilke titler vi bør inkludere i vår mammutrutep, ikke nøl med og la kommentaren nedenfor.

Vær også oppmerksom på at gratis spill ikke betyr helt gratis, så vi vil markere de med IAP, som betyr at de har kjøp innen-app. Det var utfordrende å liste et stort antall spill her, så vi har bestemt oss for at den beste måten å gjøre det på er nei for å bryte dem ned etter kategorier, fordi det ikke ville være rettferdig for resten av spillene som er virkelig kjempebra .

Her finner du bare spill som er veldig populære og virkelig er de beste. De er fra forskjellige kategorier, ja, men jeg er sikker på at du noen ganger vil spille et uformelt spill eller en sport, og det er tilfeller når du bare leter etter et unikt konsept. Vi har prøvd å blande alle slags spill, og vi håper du vil nyte vårt utvalg.

Beste Windows 10 Store-spill: gratis og betalt [2019-utgave]

Lara Croft GO

Tomb Raider tar deg på de villeste opplevelsene over hele verden som oppdager gamle sivilisasjoner - men en av nøkkelkomponentene er spilllig, er puslespillet. Dette spillet er oppkalt etter Lara Croft - hovedpersonen til Tomb Raider - og legger fokus på puslespillløsning snarere enn å ta deg på et ærefrykt inspirerende eventyr. Hvis du vil ha mer puslespillløsning, er dette det.

Last ned Lara Croft GO fra Windows Store [$ 4.99 sammen med IAP]

Halo: Spartan Strike

Halo har - over et tiår - bygget et enormt univers for seg selv som strekker seg over bøker til spill, det har alt. Ting kan bli ganske overveldende skjønt - noen ganger alt du vil gjøre er å skyte noe og bli belønnet for det. Halo: Spartan Strike setter deg i støvlene til en spartansk rekruttering og lar deg gå gjennom horder av fiender for å frata dem om erobringen de søker.

Last ned Halo: Spartan Strike fra Windows Store [$ 5.99]

Stort biltyveri San Andreas

Grand Theft Auto - eller GTA - er kjent for sin fantastiske oppmerksomhet på detaljer og en historie som holder deg på kanten. GTA San Andreas er kjent for å være en av de beste spillene som tilbys av serien, med en fantastisk historie og veldig morsomt spillmekanikk - det ville være tåpelig å ikke gi dette spillet sjansen til å bevise seg selv.

Last ned Grand Theft Auto: San Andreas fra Windows Store [$ 6.99]

Minecraft

Minecraft er et spill som kom ut fra ingensteds og blåste alle med sin rene skala og omfang - det ga spillerne muligheten til å gjøre og gjøre noe; det var det eneste spillet av sitt slag og fødte en helt ny sjanger. Minecraft har solgt over 100 millioner eksemplarer uten å bruke en prosent på reklame - noe ikke mange spill kan si for seg selv, og det har tjent det.

Last ned Minecraft: Windows 10 Edition fra Windows Store [$ 9, 99 sammen med IAP]

Gears of War

Gears of War er et spill som gjorde ting annerledes for sin tid - det inspirerte selv egne bøker, noe ikke mange franchiser kan si for seg selv. Mens PC ikke fikk en utgave for noen av de andre spillene i serien, står Gears of War 1 sterk som et avgjørende spill i sin tid - og det fortjener den Ultimate edition remake at Microsoft bestemte seg for å gjøre det.

Last ned Gears of War: Ultimate Edition fra Windows Store [$ 29.99]

Quantum Break

Utviklerne av Quantum Break - Remedy Entertainment - er kjent for sine historiedrevne spill som introduserer spennende spillmekanikk mens de engasjerer spillerne i en spennende og spenstig historie. Quantum Break er ikke noe unntak - det kommer til og med med sine egne live-action cutscenes som strekker seg over 5 timer og leder deg gjennom den mystiske historien som presenterer deg - som Jack Joyce.

Last ned Quantum Break fra Windows Store [$ 59.99]

Killer Instinct

Killer Instinct bringer de klassiske kampspillene til en tid med moderne spill - med avansert grafikk og grusomme kombinasjonsbrytere, hjelper det deg å frigjøre dine naturlige instinkter og gjøre noen av de verste tingene som er mulig for motstanderne dine. Killer Instinct på Windows 10 er i utgangspunktet de klassiske kampspillene - modernisert og remade for nåværende tider.

Last ned Killer Instinct fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Avengers Alliance 2

Marvel er et av verdens største underholdningsfirmaer - med sin samling av unike og fantasifulle superdrevne vesener, har de inspirert millioner av barn og voksne. Marvel er åpenbart kjent for sine tegneserier - men nylig har de bygget fantastiske TV-programmer og filmer, spillindustrien kommer ikke til å bli utelatt. Avengers Alliance er en oppfølger - og lar deg sette sammen ditt eget Avengers-team for å bekjempe alle som kommer i veien.

Last ned MARVEL: Avengers Alliance 2 fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Minecraft: Story Mode

Minecraft er et flott spill - det bringer ut oppfinnsomheten og kreativiteten til mennesker på en veldig grunnleggende skala. Minecraft: Story Mode legger til en historie til den - en historie for en verden full av uendelige muligheter. Dine opplevelser tar deg på en utforskning av Overworld, spenningen i Nether og farene ved Enden.

Last ned Minecraft: Historiemodus fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Sviske

Prune bringer et interessant konsept til bordet med sin unike kunstdesign og en historie full av mysterium. Det er kunstnerisk tilnærming til å fortelle en historie så vakkert er et testament til hva spillmediet kan gjøre for fortellinger. Det vant også TIME-magasinet Game of the Year-prisen for 2015 - så klart har det vist seg selv for mye.

Last ned Prune fra Windows Store [$ 3.99]

Halo: Spartan Assault

Halo: Spartan Assault - ikke å forveksle med Spartan Strike - er et historiedrevet spill basert i Halo's komplekse og massive univers, og gir deg muligheten til å oppdage tidligere utallige historier som spenner over 30 actionpakke oppdrag, som avslører opprinnelsen til Spartan Ops programmet og dets kommandør Sarah Palmer.

Last ned Halo: Spartan Assault fra Windows Store [$ 4.99]

Rise of the Tomb Raider

Tomb Raider har tatt oss på eventyr rundt om i verden i over 3 tiår - nå er det bedre enn noensinne. Rise of the Tomb Raider tar oss på eventyr til de snødekte fjellene i Sibir, hvor vi - som Lara Croft - oppdager ruinene av en gammel sivilisasjon omgitt av mysterium. Det er rett og slett den gode ol 'Tomb Raider for deg.

Last ned Rise of the Tomb Raider fra Windows Store [$ 59.99]

Frukt ninja

Selv om det ikke er et veldig høyt budsjettspill, er penger ikke like morsomt, og Fruit Ninja er mye moro. Det er et veldig grunnleggende spill - frukt blir kastet på din måte, og du må kutte dem i halvparten; Jo mer frukt du får, desto høyere får du på resultattavlen. Du får vakrere animasjoner og nye moduser ulåst når du utvikler seg.

Last ned Fruit Ninja fra Windows Store [$ 1.99 sammen med IAP]

Leos Fortune

Du er Leo - en søt liten furball som nettopp kom hjem til ham for å oppdage at noen har stjålet all din formue! Det du oppdager skjønt, er at tyven har forlatt en sti med gullmynter på vei, så du må gå på en episk reise og gjenvinne hva som er din - på noen måte nødvendig.

Last ned Leo's Fortune fra Windows Store [$ 4.99]

Hitman Go

Hitman er en unik serie - du spiller som Agent 47 og vel ... du er en Hitman. Spillet forsøker å gi deg alle mulige ting du kan gjøre for å komme til målet ditt - du kan utgjøre som noen nær målet, eller du kan konspirere en kjede av hendelser som gjør døden til å se ut som en ulykke. Alt er mulig med Hitman - The Go skjønt, er en dumbed-down versjon av den. Hitman Go er det du spiller hvis du ikke vil investere tid og energi inn i hele spillet og dets intrikate kompleksiteter.

Last ned Hitman Go fra Windows Store [$ 4.99 sammen med IAP]

Angry Birds: Star Wars

Hvem liker ikke Angry Birds? Det er ulike temaer og innstillinger Angry Birds har klart å sette seg inn, og Star Wars er en av dem. Du kjemper deg gjennom de mektige Pigtroopers og blir Jedi du alltid ønsket å være. Må kraften være med deg.

Last ned Angry Birds: Star Wars fra Windows Store [$ 3.49]

Angry Birds: Space

En annen fra Angry Birds-franchisen - denne gangen går du til rommet. Høres kanskje rart ut? Angry Birds er først og fremst et fysikkbasert spill - men reglene endrer seg i rommet. Du må manøvrere deg rundt null tyngdekraften og finne ut hvem som stjal alle eggene dine ved å gå gjennom 160 spektakulære nivåer.

Last ned Angry Birds: Rom fra Windows Store [$ 3.49]

Brobygger

I Bridge Constructor har du oppgave med å skape broer - de kan være så latterlig som du vil at de skal være - eller like nøyaktige til fysikkens realiteter. Det er ingen historie - bare 40 forskjellige nivåer som står opp i baren hver gang.

Last ned Bridge Constructor fra Windows Store [$ 2, 99 sammen med IAP]

Farming Simulator 16

Det har vært en massiv bølge av popularitet for simulator de siste årene - for det meste fordi utviklerne av disse simulatørene har klart å forbedre spillet sitt og forbedre sine motorer betydelig. Det som pleide å være en død sjanger med en gjeng med lavbudsjettbruddsspill, er nå en blomstrende sjanger med nye muligheter til å utforske. I Farming Simulator spiller du rollen en bonde fra et gjennomsnittlig europeisk land; og målet ditt er å bonde deg på toppen, slik at du kan kjøpe de beste maskinene og gården mer effektivt.

Last ned Farming Simulator 16 fra Windows Store [$ 4.99 sammen med IAP]

Spill Dev Tycoon

Hver lurte på hvordan det er å utvikle et spill og tjene penger? Du vil aldri virkelig finne det ut - med mindre du gjør det selv - men dette spillet vil prøve å ta deg så nær som mulig. Du starter alene i soverommet ditt og gjør ditt eget spill - når du lykkes, fortsetter du å gjøre større og bedre ting med et studio. Det er egentlig ikke et komplisert spill, men det er morsomt å spille hvis du er i tycoon-sjangeren.

Last ned Game Dev Tycoon fra Windows Store [$ 7.99 sammen med IAP]

Prosjekt gnist

Project Spark lar deg lage verdener - alt du kan tenke deg er mulig med Project Spark. Du kan oppreise de mektigste fjellene og grave de dypeste havene - og fyll dem med skapninger også. Alt ser veldig bra ut med sin spesialbygde motor, og utviklerne har ikke spart noen utgifter i den avdelingen.

Last ned prosjektgnist fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Mind Game Pro

Hvis du vil bruke tiden din, ikke bare ha det gøy, men også øke hjernens kognitive funksjoner - dette kan være for deg. Mind Game Pro inneholder 24 "hjerne øvelse" for deg å leke med - de er morsomme, men de er laget for å utfordre hjernen din og hjelpe deg med å gjøre det bedre i jobben.

Last ned Mind Game Pro fra Windows Store [$ 4.99 sammen med IAP]

4 Elements II

4 Elements II bringer deg tilbake til barndommen din - men med bedre grafikk. Den kommer med over 48 flotte nivåer for deg å spille gjennom - disse inkluderer puslespill som den gode olen "finne forskjellen". Det finnes en rekke forskjellige puslespillvarianter basert på det samme konseptet; Det er ikke et veldig komplisert spill, men skjønnheten er i sin enkelhet.

Last ned 4 Elements II Special Edition fra Windows Store [$ 2, 99 sammen med IAP]

Den siste døren

The Last Door er et unikt punkt og klikk skrekkspill som er inspirert av arbeidene til HP Lovecraft; med en vakker kunststil og dens evne til å hengi deg til sin håndlagde atmosfære er det en av de beste horror spillene du kan spille. Spillet er også satt i viktoriansk England - en av de beste epoker i tide for at horrorhistorier skal settes inn.

Last ned The Last Door: Collector's Edition fra Windows Store [$ 2.99]

Inn i de døde

Når Call of Duty: World on War introduserte zombiene i sin Co-Op-modus, utløste det et tiår med zombiespill. Into the Dead er et av de mange hundre spillene hvor du må kjempe mot horder av undead. Du blir belønnet for effektiviteten din, og din innflytelse - dette er ikke et unikt spill, men det er en morsom.

Last ned til de døde fra Windows Store [$ 1, 99 sammen med IAP]

Tegn en Stickman 2

Tegn en Stickman er et unikt konsept - du må tegne deg en liten stickman som er god nok til å kunne bekjempe de onde blekkmonstrene og løse alle puslespillene som kastes på deg. Det er en anstendig historie å gå bak den og gameplaymekanikken er unik - og bare følelsen av at tegningene dine blir levende er noe unikt i seg selv.

Last ned Draw a Stickman 2: EPIC 2 fra Windows Store [$ 2.99]

Toca Life: City

Toca Life er en serie spill; Det er Toca Life: By, By og Skole. Mens innstillingen er forskjellig i hvert spill, er konseptet like - du spiller et tegn i innstillingen - Toca City i dette tilfellet - og utforske omgivelsene dine. Det er over 34 tegn å møte i Toca Life: City og utallige skjulte skatter å oppdage.

Last ned Toca Life: City fra Windows Store [$ 2.99]

Asfalt 7

Asfalt 7 er et av de mest populære racing spillene rundt - og det er på grunn av hvor morsomt det er. Spillet kommer med over 60 superbiler å kjøre på 15 spor fra hele verden. Spillet inneholder også multiplayer, slik at du kan utfordre vennene dine - selv om de er på den andre siden av verden.

Last ned Asfalt 7: Varme fra Windows Store [$ 4.99]

F18 Carrier Landing

Luftfartsselskaper ble bygget så kraftige land kan projisere sin makt i praksis innen timer - noe som ikke var mulig før. I dag hvis et land ønsker å true noen, må de bare seile en flyselskap i nærheten av fienden og verden faller i panikk. En flygebyr er ganske bokstavelig talt en bærbar militær flybase - men landing en jet på en er ekstremt vanskelig. Dette spillet gir deg kontroll over en F18 - og gir deg kontroll over alt flyet kan gjøre, din utfordring er selvfølgelig å lande på en transportør.

Last ned F18 Carrier Landing fra Windows Store [$ 3.49]

Temple Run: OZ

Temple Run er et veldig populært spill - det er ikke mye av en historie, og det er ikke mye av en utfordring. Alt du trenger å gjøre er å løpe og samle mynter mens du unngår millioner hindringer kastet deg. Jo lengre du når desto høyere blir poengsummen din.

Last ned Temple Run: OZ fra Windows Store [$ 1, 99 sammen med IAP]

Carcassonne

Carcassonne forsøker å gjenskape brettspillet med samme navn. Du må skape et landskap - veier, byer, felt og klostre - ved å ta svinger. Du tjener poeng for alt du gjør, og spilleren med flest poeng ved slutten av spillet vinner. Det faktum at du må skape landskapet hver gang du spiller, gjør dette brettspillet forskjellig hver gang du spiller det.

Last ned Carcassonne fra Windows Store [$ 4.99 sammen med IAP]

IloMilo +

Her følger du to venners reise - Ilo og Milo. Alt de vil ha er å være sammen, men de fortsetter å bli skilt av dette grusomme universet; så du må veilede dem gjennom ulike nivåer med et enkelt mål om å forene dem en gang til. Det er ikke et nytt konsept - men måten det er gjort i dette spillet er noe spesielt, og historien er troverdig nok på sin egen måte.

Last ned ilomilo plus fra Windows Store [$ 4.99]

Riptide GP2

Riptide GP2 tar ditt vanlige racing spill og erstatter bilene med jetski. Høres morsomt ut? Det kan være mer moro enn dine vanlige kjedelige biler. Sporene er fiktive - de er satt i fremtiden, med vanvittige hopp og fancy triks du kan utføre på de nevnte hoppene. Spillet er veldig gøy når du får tak i det.

Last ned Riptide GP2 fra Windows Store [$ 2, 99 sammen med IAP]

Fairway Solitaire

Fairway Solitaire er en merkelig kombinasjon av gull og kabal. Ja det er like rart som det høres ut - men det er et morsomt spill likevel. Din vanlige golfbane farer er tilstede som de irriterende vannkroppene og de onde sandfeltene, men du må fortsatt spille solitaire! Spillet må fortsette!

Last ned Fairway Solitaire av Big Fish (Full) fra Windows Store [$ 1, 99 sammen med IAP]

The Great Unknown

The Great Unknown er et spill hvor du er opptatt av målet om å finne din mann - som du må gå gjennom over 60 utfordringer. Det er over 300 skjulte gjenstander å finne i denne verden, så utforskningen slutter aldri.

Last ned The Great Unknown: Houdini's Castle (Full) fra Windows Store [$ 2.99]

Evo Utforsker

Evo Explores ble inspirert av et annet vakkert spill kjent som Mountain Valley. Du må manipulere deg gjennom nivåene for å løse gåtene som kastes på deg - noen ganger krever disse oppgavene deg selv å dumpe din vanlige forståelse av fysikk. Kunsten stilen er ganske lik Mountain Valley også.

Last ned Evo Explores fra Windows Store [$ 1, 99 sammen med IAP]

Fishdom 3

En kjæledyrfisk kan være ganske vennlig og underholdende kjæledyr, men fangst av en fisk i en tank er ganske like å fange en fugl i et bur - de er bare ikke laget for det. Fishdom 3 lar deg bygge din egen fisketank og fylle den med favorittfiskene dine. Dette kan være et spill, men det kan være bra hvis du ikke vil legge mye innsats i det.

Last ned Fishdom 3: Special Edition fra Windows Store [$ 4.99 sammen med IAP]

Verden av tanker

World of Tanks tar deg inn i en vakker .. verden av tanker. I denne verden kjører du en hvilken som helst tank av ditt valg fra det forrige århundre og eliminerer fienden din som prøver å gjøre det samme for deg. Det er et action-MMO-spill, så det er mange folk å leke med - over 110 millioner å være presis.

Last ned World of Tanks Blitz fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Rayman Jungle Run

Rayman er en veldig gammel serie spill - den første kom ut i 1995 - men det har utviklet seg veldig mye siden da, ikke bare når det gjelder grafikk, men også spillingen. Rayman Jungle Run gir deg samme gode ol Rayman, men denne gangen er den satt i en jungel, og du må - som alltid - løpe til seieren din.

Last ned Rayman Jungle Run fra Windows Store [$ 2.99]

Doodle Gud

Doodle Gud utfører deg med et veldig enkelt mål - spiller Gud. Spillet gir deg kraften til de fire elementene, som du må lage et eget univers - ikke veldig realistisk, men det er ikke verre enn de andre historiene folk har en tendens til å tro på. Det har et interessant å ta på seg selv om - Oppfinnelsen av hjulet kan utløse en zombieapokalypse, ingen anelse om hvordan det fungerer, men spillet kan være morsomt hvis du er kreativ nok til det!

Last ned Doodle God Blitz HD fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Dungeon of Slyn

Dungeon of Slyn er et unikt spill - for det meste fordi det ikke er mange gode spill av sitt slag. Det er en roguelike som setter deg i en fangehull - i utgangspunktet er det veldig vanskelig, utfordrende, og du skal dø mange ganger for å spille det; kan til og med være frustrerende vanskelig, men på slutten av det når du oppnår noe, vil du føle deg som en gud.

Last ned Dungeon of Slyn fra Windows Store [$ 2.99]

Master of Words

Master of Words vil ikke bare få deg til å ha det gøy i dine kjedelige tider, men også hjelpe deg med å maksimere størrelsen på vokabularet ditt og gi hjernen din en utfordring. Spillet krever at du bygger ord fra et brevkort - jo større ordene dine og jo raskere du gjør det, jo flere poeng får du.

Last ned Master of Words Pro fra Windows Store [$ 2.99]

Broen

Broen har en veldig interessant kunstdesign - det er mest for det meste i svart og hvitt. Spillet innebærer å løse noen ekstremt forvirrende og tankebøyende puslespill som virker åpenbare når du finner dem ut. Det er virkelig et av de beste puslespillene der ute, og kunststilen er bare en kirsebær på toppen.

Last ned broen fra Windows Store [$ 6.99]

Duck Tales

Alle som er gammel nok har sett og hørt om Duck Tales - det er en 90-favoritt, og nå er det et spill! Du vil - åpenbart - følge Scrooge McDuck gjennom et eventyr rundt om i verden som oppdager fem massive skatter; Det var der han fikk alle pengene sine fra!

Last ned Duck Tales Remastered fra Windows Store [$ 9.99]

Star Wars Commander

Star Wars tar deg tilbake til Star Wars-universet og gir deg muligheten til å velge en side - når du har bestemt deg for hvem du vil kjempe med, kan du begynne å bygge en egen base og marsje mot fienden! Spillet inneholder ikoniske tegn som Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo og Princess Leia.

Last ned Star Wars Commander fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Assassin's Creed: Pirates

Assassiner og pirater går vanligvis ikke hånd i hånd, men de begge dreper andre mennesker - slik at de ikke kan være så forskjellige. Assassin's Creed: Pirates lar deg kjempe mot fiendtlige pirater og deres skip i massive marine slag. Du må sakte vokse fra en liten pistolbåt med et mannskap på 5 til en Man O 'War med et mannskap på 60. Reisen skal bli morsom.

Last ned Assassin's Creed: Pirater fra Windows Store [$ 4.49]

Babel Rising

Babel Rising gir deg igjen muligheten til å spille Gud og være deciderer av dødelige. Du kan ødelegge dine kreasjoner med lyn og boller av ild - eller du kan hjelpe dem med bedre høst. Det er over 15 oppdrag å spille gjennom og en overlevelsesmodus.

Last ned Babel Rising 3D fra Windows Store [$ 3.49]

Reckless Racing

Reckless Racing lar deg løpe rundt et spor i en 3D topp nedvisning veldig hensynsløst. Grafikken er gritty og god, og utvalget av biler å velge mellom er massivt. Du kan til og med tilpasse bilene dine til din smak og kjøre på forskjellige typer spor, inkludert skitt og offroad.

Last ned Reckless Racing Ultimate fra Windows Store [$ 4.99]

Jeg Spion Challenger

Jeg Spy Challenger er typen spill du spiller når du vil løse noen gåter, og du har ingen. Dette er et brettspill - så det vil bli morsomt med en mengde mennesker. Alt du gjør er å rotere et hjul, få en gåte og slå dine motstandere med høyeste poengsum.

Last ned jeg Spy Challenger fra Windows Store [$ 5.99]

Snowboard Party 2

Snowboard Party 2 er mye som alle andre racing spill - bortsett fra det legger deg på et snowboard kastet på en wild rart spor gjennom skyskrapere. Innstillingen er virkelig rar, men det er et morsomt spill - og det har multiplayer, slik at du kan ha enda mer moro å slå dine venner på det. Den har over 21 nivåer og 80 forskjellige antrekk for karakteren din, slik at du aldri kan se ut som din kompis ved siden av deg.

Last ned Snowboard Party 2 fra Windows Store [$ 1, 99 sammen med IAP]

Dragon's Blade DX

Dragon's Blade DX er en mouthful for et navn, men det er en veldig god turn-based fantasy RPG, så det er greit. Det er inspirert av spill som Final Fantasy og Dragon Warrior, og vil sette deg i en rik og fargerik 2D-verden hvor du kan utforske de dypeste og mørkeste hemmelighetene mens du kjemper mot fienderens dårligeste.

Last ned Dragon's Blade DX fra Windows Store [$ 1.99]

Hånd av skjebnen

Hand of Fate er et unikt kortbasert action-RPG roguelike-spill. Det er en merkelig blanding av forskjellige spillmekanikker, men på slutten virker det ut - dette spillet er veldig morsomt hvis du er i disse sjangrene. Det er hundrevis av muligheter du kan støte på og noen få hundre mer rustning, gjenstander våpen og gjenstander å finne og utforske.

Last ned Hand of Fate fra Windows Store [$ 24.99]

Top Gear: Drift Legends

Top Gear er ikke akkurat et populært navn i spill - det er imidlertid en av de høyeste grossing merkene for BBC, og så du mest sannsynlig vet hva Top Gear er. Spillet lar deg sette vanskelighetsmodus, siden ikke alle er The Stig - men i begge vanskeligheter er det ekstremt morsomt å kjøre på over 25 forskjellige spor. Det er et morsomt spill med et godt merkenavn som støtter det.

Last ned Top Gear: Drift Legends fra Windows Store [$ 1.99]

Chimpact

I Chimpact spiller du som en gal sjimpanse som kan vokse vinger ved å spise bananer - det er en merkelig merkelig verden, men du må navigere gjennom den og finne slutten av det! Det er dusinvis av nivåer som går gjennom de fantastiske junglene med ulike utfordrende hindringer.

Last ned Chimpact fra Windows Store [$ 4.99]

Romerriket

Det romerske riket var et av de største imperier som noen gang har eksistert - de fortjener åpenbart et spill som er oppkalt etter dem for det. Det romerske imperiet er et raske strategispill hvor du går inn i Caesars sko. Målet ditt er åpenbart å erobre Europa. Du kan også sammenligne dine poeng med vennene dine og se hvilken du lager en bedre Caesarsalat mens du er på den.

Last ned Roman Empire fra Windows Store [$ 2, 99 sammen med IAP]

Fenomenet

Fenomenet er et episodisk overlevelsesspill hvor du spiller som Barry Nellan - ikke å forveksle med Barry Allen. Barry Nellan er kjent over hele verden for sin paranormale forskning, og han finner seg i store problemer under hendelsene som foregår i dette spillet. Fenomenet er rart - men hva det er og hvorfor det er så rart, er for deg å oppdage, mens du spiller det.

Last ned fenomenet fra Windows Store [$ 0.99 sammen med IAP]

Min PlayHome

My PlayHome er ganske bokstavelig talt et dukkehus - men virtuelt. Selvfølgelig, hvis du skal kjøpe dette, er du ikke målgruppen - med mindre en 8 år gammel leser spillrekommendasjoner. Dette spillet vil gi barna dine endeløs underholdning - et dukkehus som ikke har brikker å miste eller ekspansjoner for å kjøpe, men er fortsatt detaljert nok til å være troverdig.

Last ned My PlayHome fra Windows Store [$ 2.49]

Ty den tasmanske tiger

Ty er en tiger fra Tasmania, og han er på et eventyr over den australske outbacken - 40 nivåer av det å være presis. Du spiller som Ty og hjelper ham med å beseire sine fiender på noe som helst grunnlag. Det er en 2D side scroller, og det kan ikke ha den beste grafikken der ute, men det er veldig morsomt å bruke Ty's unike krefter.

Last ned Ty den Tasmanian Tiger fra Windows Store [$ 6.99 sammen med IAP]

Space Marshals

Space Marshals setter deg i den heroiske rollen som Burton - vår meget vennlige spesialist Space Marshal. Du jakter på noen svært farlige flyktninger som rømte gjennom en katastrofal fengselsferd. Det er en topp ned skytespill, men kunststilen er interessant og gameplayet går veldig bra med det.

Last ned Space Marshals fra Windows Store [$ 4.99]

Dwelp

Dwelp er veldig enkel og vanlig - det er et puslespill som setter hjernen din til jobb. Alt du trenger å gjøre er å knytte de samme fargene sammen ved å plassere dem ved siden av hverandre. Det er over 100 forskjellige nivåer til dette og selvfølgelig kan dine poeng sammenlignes med vennene dine.

Last ned Dwelp fra Windows Store [$ 1.99]

Hills of Glory

Hills of Glory er et omvendt tårnforsvarsspill satt i 2. verdenskrig - en av de mest onde krigene menneskeheten noensinne har møtt. Grafikken er flott for hva den er, og gameplayen er akkurat som alle andre tårnforsvarsspill der ute - du må forsvare din bunker fra horder av fiender til enhver pris. Det er 21 historieoppdrag og en uendelig modus for uendelig moro!

Last ned Hills of Glory fra Windows Store [$ 3.99]

Oxenfree

Oxenfree er en historiedrevet overnaturlig thriller hvor du spiller som en tenåring kalt Alex, og med vennene dine har du gjort en forferdelig feil. Høres ut som hver tenårings historie riktig? Men det er bare hvor ting begynner å bli interessant og overnaturlig. Det er en skremmende historie, men en som er ekstremt underholdende og skal vi si, spennende å gå gjennom.

Last ned Oxenfree fra Windows Store [$ 19.99]

Brann: Ungh's Quest

Brann er et merkelig navn på et spill - i dette spillet spiller du som Ungh, som også er et merkelig navn for et tegn. Du må gå gjennom et mystisk eventyr og løse oppgaver for å gjøre det. Du lever i steinalderen, og jobben din er å finne brann - fordi den gikk bort når du slukte i nattklokken din. Lyder enkelt nok - men ikke i steinalderen. Spillet har en ekstremt vakker kunststil og musikk, og historien er ikke bare eventyrlystne, men også morsomt.

Last ned brann: Ungh's Quest fra Windows Store [$ 9.99]

Bloons TD5

Bloons TD5 er et tårnforsvarspill med Bloons - noen veldig søte, små soldater som er villige til å gjøre alt som trengs for å forsvare sin base. Du får ansette spesielle agenter som vil gjøre det skitne arbeidet for deg, mens tårnene eliminerer fienden din på de fineste måtene som er mulig. Det er et veldig morsomt spill for mange timer, hvis du liker tårnforsvarsspill.

Last ned Bloons TD5 fra Windows Store [$ 9.99 sammen med IAP]

Konge av tyver

King of Thieves lar deg være .. vel, konge av tyver. I dette helt unike spillet får du unngår feller og stjeler gull fra basen til andre spillere - du må også designe ditt eget fangehull, en som er god nok til ikke å la andre være i stand til å stjele gull og rikdom . Hva dette konseptet i hovedsak gir deg, er uendelig antall nivåer og muligheter - siden alt er spilleren generert.

Last ned King of Thieves fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Cosmo Run

Cosmo Run er et utrolig spennende konsept med en interessant kunststil. Det er et arkadespill full av illusjoner og hemmelige veier for å oppdage mens du reiser på Cosmos.

Last ned Cosmo Run fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

En klokkehjerne

En Clockwork Brain er et annet spill som ikke bare er morsomt, men også forsøker å øke hjernens funksjoner og få det til å behandle ting raskere. Den har dusinvis av puslespill som tester forskjellige funksjoner i hjernen din og hjelper deg med å forbedre dine ferdigheter, mens du er ekstremt morsom.

Last ned A Clockwork Brain fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Beach Buggy Racing

Beach Buggy Racing er et arcade racing spill - slik de ble laget. Fylt med pick up power ups og fantastiske interessante og unike biler, er det et ekstremt morsomt spill å leke med venner. Den kommer med 15 unike spor å løpe på og 6 forskjellige spillmoduser å spille.

Last ned Beach Buggy Racing fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Stage Dive Legends

Du er en rockstar, og det er din høytidelige plikt å samle folkemengder - og så vil dette spillet score deg basert på hvor langt du får. Stage Dive Legends tar deg til over 4 byer rundt om i verden, alt du trenger å gjøre er å dykke inn og surfe på mengden! Gjør litt stunts og vis alle som er best på det.

Last ned Stage Dive Legends fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Cue Billiard Club

Cue Billiard Club er en bassimulator - med en ekstremt nøyaktig fysikkmotor og grafikk i det realistiske spekteret, gir dette spillet deg den beste opplevelsen av å spille basseng - uten å spille bassenget. Du kan spille mot datamaskinen, eller spille multiplayer mot vennene dine.

Last ned Cue Billiard Club: 8 Ball Poll & Snooker fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Romers gud

Romers gud er et nydelig kampspill hvor du får velge fra de romerske gudene og få dem til å kjempe mot hverandre. Grafikken er fantastisk, og spillet inkluderer PvP-hendelser der du kan tjene nye trekk og evner for favorittgudene dine. Det er over et dusin steder å kjempe inn med enda flere guder å kjempe med.

Last ned Gods of Rome fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Rival Knights

Rival Knights er et første-manns-melee-kampspill som setter deg på toppen av en hest som en ridder. Du kommer til å konkurrere mot tusenvis av spillere på multiplayer og kjempe for tronen til mesteren. Grafikken er fantastisk, og animasjonene ble tatt med i bevegelse.

Last ned Rival Knights fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Candy Crush Saga

Candy Crush er et populært navn blant de uformelle spillerne - det har ingen form for læringskurve, det er vanedannende og er enkelt å spille. You can compare your scores with your friends you get to meet some funky characters while playing through hundreds of different levels.

Download Candy Crush Saga from the Windows Store [Free along with IAP]

Candy Crush Soda Saga

This is simply the fun Candy Crush with some soda to go with – new game modes, newer candies, even newer characters and brand new levels to explore. Beside that it is the classic old Candy Crush, just with some cherries on top.

Download Candy Crush Soda Saga from the Windows Store [Free along with IAP]

Candy Crush Jelly Saga

Just like Candy Crush Soda Saga, Candy Crush Jelly Saga is another variation of the good old Candy Crush. It adds some new game modes, boss battles, characters, combos and dozens of levels to play with.

Download Candy Crush Jelly Saga from the Windows Store [Free along with IAP]

Papa Pear Saga

Papa Pear Saga is an interesting puzzle game from the same people who made Candy Crush Saga. There are hundreds of levels to play through and you can compare your scores with your friends to challenge each other.

Download Papa Pear Saga from the Windows Store [Free along with IAP]

Tiny Troopers 2

Tiny Troopers 2 is a top down shooter game with some really impressive graphics to show for itself. There are three exciting story missions to play through, and a survival zombie mode to .. survive through. You can also customize your soldiers and change what they look like, what sort of armor they wear and what weapons they use.

Download Tiny Troopers 2: Special Ops from the Windows Store [Free along with IAP]

Crossy Road

Crossy Road popped out of nowhere and became an instant success – because of how challenging, addictive and fun it is. All you have to do is cross the road – the further you go the higher your score, which you can compare with your friends. There are hundreds of skins to pick from as well and you unlock a new one every time you break a record!

Download Crossy Road from the Windows Store [Free along with IAP]

Disney Infinity 3.0

Disney Infinity is a unique game packing almost all of the characters from the collection of Disney – including some of their subsidiaries such Marvel and Lucasfilm. You can mix and match any of number of your favorite characters from these universes and play through the brilliant stories – or simply explore the detailed open world.

Download Disney Infinity 3.0 from the Windows Store [Free along with IAP]

Microsoft Treasure Hunt

Think of Treasure Hunt as Minesweeper – except 3D, with better graphics, gameplay and even an adventure to take you on. It is in theory the spiritual sequel to minesweeper, with tools to discover and hidden levels to discover. You can use the gold you collect to buy new supplies, weapons and tools to carry on your journey.

Download Microsoft Treasure Hunt from the Windows Store [Free along with IAP]

Shadow Fight 2

Shadow Fight 2 is a fighting game with some interesting art decisions. You don't exactly see your character – or the enemy for that matter – but only their shadows. It makes for an interesting dynamic, because it becomes easier to do extremely detailed and smooth animations for all the attacks – since everything is a shadow. There are dozens of attacks and combos to perform, with customizable swords, armor, and even magical powers.

Download Shadow Fight 2 for Windows from the Windows Store [Free along with IAP]

Age of Empires: Castle Siege

Age of Empire is a classic – it is one of the biggest and best strategy games ever to be made and is still played today – there is even a remastered version of it. However, some people would like to play the game with modern design decisions, and that's where Age of Empires: Castle Siege stands. With great graphics and simpler controls, Castle Siege gives you endless fun for a lot less work – it is a more casual option.

Download Age of Empires: Castle Siege from the Windows Store [Free along with IAP]

Blitz Brigade

Blitz Brigade is a first person shooter that doesn't take itself too seriously – which is a good thing. While the teams are Allies vs Axis – that is as close to World War 2 as it gets, since the game includes miniguns, scary helicopters and various other comedic effects. The multiplayer supports up to 12 players at the same time and a variety of game modes to choose from.

Download Blitz Brigade from the Windows Store [Free along with IAP]

Age of Sparta

Age of Sparta is a strategy game set during the mighty era of the Greeks. The game looks impressive with its smooth animations and lighting, and features dozens of unique units to play with. You also get to design your own city and plan it the best way possible from a strategic point of view – and the game supports multiplayer as well.

Download Age of Sparta from the Windows Store [Free along with IAP]

Order & Chaos

Order & Chaos is a full blown fantasy 3D MMORPG with 5 races to pick from and thousands of skills, weapons and armor equipment to choose from. The map is massive – as it is supposed to be in an MMO, so you will get to explore everything from jungles to mountains to deserts.

Download Order & Chaos: Online from the Windows Store [Free along with IAP]

Siegefall

Siegefall is a multiplayer-only strategy game – this means it requires an internet connection – that is insanely detailed giving you the opportunity to micromanage everything as you wish. The game also features some really impressive graphics and three different game modes to enjoy.

Download Siegefall from the Windows Store [Free along with IAP]

Modern Combat 5

Modern Combat 5 er en av de beste første personskyttene der ute. Den har en spennende singleplayer-kampanje som tar deg med på et eventyr rundt om i verden, men det har også et vakkert balansert multiplayer-element som kommer med et fullt progression-tre for 4 klasser å velge mellom. Alt dette er toppet av det fantastiske grafikk og lydarbeidet som utføres av spillerne og utviklerne.

Last ned Modern Combat 5: Blackout fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Call of Duty: Heroes

Call of Duty er et av de eldste navnene i bransjen når det gjelder første person shooters - dette spillet er skjønt ikke en første person shooter. Call of Duty: Heroes er et strategispill som gir deg mulighet til å lage din egen base og trene en elitekorps. Du kommer til å kontrollere en minigun fra en helikopter hvis du vil - men det er så nær direkte kamp du skal få.

Last ned Call of Duty: Heroes from the Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Biler: Rask som Lyn

Disney er kjent for skapte kjærlige tegn fra livløse objekter - Biler er et av de største eksemplene. Biler: Rask som Lyn bringer favorittkarakterene dine fra Disney-filmene til et spill du kan spille med dem i. Grafikken er vakker og stemmen handler er gjort av skuespillerne selv - inkludert Owen Wilson.

Last ned biler: Raskt som Lyn fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5 er et hack 'n' slash spill - en sjanger som ikke ser gode utgivelser veldig ofte. Spillet vil ta deg på en reise over et dusin verdener gjennom utallige fangehuller som hacker og slashing deg gjennom det. Spillet støtter også coop og multiplayer - slik at du kan spille med eller mot vennene dine også.

Last ned Dungeon Hunter 5 fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Adera

Adera er en av de høyest nominelle spillene på Windows Store - det er et fortellingsdrevet spill som forteller historien om Jane Sinclaire. Du er i den mystiske byen Adera, og ting blir bare fremmed ved hver tur. Spillet fokuserer primært på puslespill og utforskning i forhold til spillets spill, men historien er det som gjør det til en spesiell opplevelse.

Last ned Adera fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Sonic Dash

Sonic the Hedgehog er et av de mest ikoniske tegnene i spillbransjen. Veldig enkelt spillplattform har minst ett spill med den gode blå Sonic. Sonic Dash er enda en hvor du kommer til å gjøre alt Sonic the Hedgehog er kjent for i utrolig detaljerte 3D-nivåer.

Last ned Sonic Dash fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

FIFA 15: UT

FIFA er åpenbart synonymt med fotball i dag - heldigvis er rettighetene til det navnet eid av et spillstudio som respekterer det. EA er kjent for å skaffe ut noen høyverdige FIFA-spill hvert par timer, FIFA 15: UT er en av mange i franchisen. Den har over 10 000 spillere fra 500 lag å velge mellom for å bygge ditt perfekte lag og over 30 stadioner for å leke med de lagene. Alt er svært detaljert som du forventer av en EA-tittel.

Last ned FIFA 15: UT fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

GT Racing 2

GT Racing 2 er et av de mest grafisk imponerende racing spillene der ute - med over 60 lisensierte kjøretøyer som du kan konkurrere med på over 10 forskjellige spor over hele verden, tilbyr dette spillet en av de beste raceropplevelsene. Fysikken er så nøyaktig som mulig, og alt er tilpassbart - fra bilene, til været og tidspunktet på dagen for løpet.

Last ned GT Racing 2: The Real Car Experience fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Foragtelig meg: Minion Rush

Enda et annet spill basert på tegn fra en strålende filmfranchise - minions er veldig morsomme å se og leke med. Spillet har hundrevis av morsomme oppdrag med hemmelige områder, unike sjefslag og en resultattavle som lar deg sammenligne dine score med vennene dine. Det er enda en løpsmodus som setter dine minions i et løp mot hverandre!

Last ned forkjøpelig meg: Minion Rush fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Asfalt 8: Luftbåren

Asfalt 8 er en av de høyest rangerte racing spillene ikke bare på Windows, men også på plattformer som Android. Den har spennende spor som holder deg på kanten med over 140 biler som føles rett og slett perfekt for å kontrollere og utrolig grafikk for å gjøre alt ser bra ut. Den har til og med et riktig multiplayer-system - slik at du kan løpe mot faktiske mennesker og bare føle at tilfredsstillelsen av prestasjonen.

Last ned Asfalt 8: Luftbåren fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Magic Secret Agent

Magic Secret Agent er en 2D scroller med enkle kontroller og enda enklere historie - du spiller rollen som Secret Agent Stephen Karsch på et skyggeoppdrag for å fange de slemme gutta - bortsett fra at du har magi på din side. Grafikken er ikke den beste der ute, men det er et morsomt spill for hva det er.

Last ned Magic Secret Agent fra Windows Store [Gratis]

Kaptein America: Vinter soldaten

Mens det eksisterer en utrolig film med samme navn, er det også et spill - og dette er det. Du kommer til å spille som Captain America og lede SHIELD-streiklaget mot Hydra og alle de andre truslene. Med oppdrag over hele kloden er dette et utrolig eventyr, og du kommer til å spille som en av de mest ikoniske superhelter noensinne laget.

Last ned Captain America: Vinter soldaten - Det offisielle spillet fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Dawn of Steel

Dawn of Steel er et vakkert sanntids strategispill som lar deg mikromanage hver eneste enhet på bakken. Du kommer til å bygge de perfekte forsvarene for din base og kjempe mot andre spillere på multiplayer. Spillet er utviklet av noen få utviklere som tidligere jobbet på det berømte Command & Conquer spillet.

Last ned Dawn of Steel fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Enkel Minesveiper

Dette kan virke rart på denne listen, men noen ganger er dette alt du trenger - den gode olen minesveiper som alle elsker å hate. Opprinnelig laget av Microsoft selv, dette spillet har vært kjent for sin tilfeldighet og replayability - hver gang du spiller den, presenterer den deg med en unik utfordring som bare fører til kaos jo dypere du går.

Last ned Simple Minesweeper fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Swamp Attack

Swamp Attack er et veldig enkelt spill - du peker og skyter på alle de dyrene til de kommer av sumpen din; og slutte å angripe hytta. Med over 300 forskjellige nivåer er det nok variasjon for å holde deg opptatt i lang tid, og når du er ferdig med dem, er det 8 raske oppdrag med god replayability-verdi også.

Last ned Swamp Attack fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Styrets forsvarere

Board Defenders er et puslespill brettspill, men det prøver å følge tempoet i et actionspill - det høres ut som en merkelig kombinasjon som kanskje ikke fungerer, men det gjør det. Det er over 100 nivåer å spille gjennom og fire forskjellige tegn å velge fra hver med sin egen tilpassede og unike handling og holdning.

Last ned Board Defenders fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

The Chess Lv.100

Sjakk er et av de eldste brettspill som fortsatt er veldig populært. Sjakk Lv.100 lar deg sette vanskeligheten mellom 100 nivåer og datamaskinen endrer spillets vanskeligheter nøyaktig. Sjakk er et veldig enkelt spill - men det er også ekstremt vanskelig å mestre.

Last ned The Chess Lv.100 fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Star Wars Rebels

Star Wars Rebels bringer stormtrooperne til en 2D actionplattform med over 6 nivåer av velskrevne historier. Det er hemmelige nivåer å oppdage og stormtrooper hjelmer å samle inn - spillet er massivt i sitt omfang, og det er veldig morsomt å spille. Star Wars er en av de mest populære franchisene der ute - og dette spillet gir navnet hva det fortjener.

Last ned Star Wars Rebels fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Microsoft Sudoku

Noen ganger er alt du vil ha et super enkelt spill som du allerede er kjent med - noe ikke så spennende, men likevel morsomt. Sudoku har alltid vært favoritt for mange, da det ikke bare er morsomt, men hjelper deg også med å øke størrelsen på hjernen din og gi den en øvelse. Alt i alt har det gøy å gjøre det, og vi vet alle øvelsen er sjelden morsomt. Microsoft Sudoku er rett fra Microsoft og er veldig enkel - akkurat som den virkelige tingen.

Last ned Microsoft Sudoku fra Windows Store [Gratis sammen med IAP]

Beste Microsoft Store-spill å spille i 2018

  • Microsoft Ultimate Word Games - last ned fra Microsoft Store
  • Space Racing 3D - last ned fra Microsoft Store
  • Major Mayhem - last ned fra Microsoft Store
  • Forza Motorsport 7 - last ned fra Microsoft Store
  • Ninja Village - Last ned fra Microsoft Store
  • Mind Math - Last ned fra Microsoft Store
  • Warhammer 40, 000: Freeblade - last ned fra Microsoft Store

Dette er over hundre spill å velge mellom - alt fra Windows Store. Eller skal vi si Microsoft Store, siden selskapet har re-branded Windows Store for å ha samme navn som de fysiske butikkene?

Å kompilere denne listen tok noe hardt arbeid, og folkene som lagde disse spillene jobbet enda vanskeligere. Gaming er en eksistensiell del av oss som en art - vi har alltid spilt for underholdning, videospill er bare en ny form for den. Forhåpentligvis vil disse spillene tilfredsstille din nysgjerrighet og holde deg underholdt i lang tid framover!

Over til deg nå: Hvis du lastet ned andre Microsoft Store-spill som du tror fortjener å være på vår liste, kan du gi oss beskjed i kommentarene nedenfor, og vi oppdaterer dette innlegget tilsvarende.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i oktober 2016, og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.