10 beste julemannsspill for å spille denne vinteren [2018 LIST]

Julen kommer, og hvis du ønsker å komme inn i feriestemningen, begynn å spille noen morsomme julemannespill. I denne artikkelen kommer vi til å liste de beste Santa-spillene som er tilgjengelige for øyeblikket - alt du trenger å gjøre er å trykke på spillknappen.

Vi delte denne listen i to deler: de første 5 spillene er Steam-spill, og de neste 5 er fra Microsofts Store. Nyt!

Beste julemannespill for PCer

1

Santa rockstar

Hvis du liker rockemusikk, så er Santa Rockstar det rette spillet for deg. Guide Santa rundt om i verden og få ham til å drepe rock- og metallversjoner av klassiske julekolleger, med et reinsdyr som alltid er klar til å låne deg en hjelpende hånd.

I dette spillet spiller du julesanger som: Jingle Bells, Carol of the Bells, Nattknekkerens mars, Silent Night, Guds hvile, Herrer, Vi ønsker deg en god jul, Gleden til verden, Santa er i Trouble Little Bells for You, Hark Herald, Snowball Fight, Three Wise Men, og Santa's Journey Begynner.

Du kan bruke tastaturet som en gitar eller bruke en gitar controller til å spille dette budsjettet Guitar Hero for Christmas. Du kan kjøpe Santa Rockstar for bare $ 5, 59 fra Steam.

2

Santa's Special Delivery

I denne tittelen vil du spore de som har vært stygg eller fin. Som forventet får gode gutter og jenter gaver, men dårlige gutter og jenter får poop fra Santa. Ja, dette spillet kan ikke være passende for alle aldre, men det er ganske morsomt å spille.

Spillet er ganske enkelt: Du kan ta kontroll over Santa's slede og styre de tolv eksploderende renene for å levere julegave. I hver by er det noen som har vært så frekke at den eneste gaven de fortjener, er en last av poop ned i skorstenen.

Du kan kjøpe Santa's Special Delivery for bare $ 2, 69 fra Steam.

3

Hemmelig julenisse

Secret Santa lar deg snike inn i folks hus for å levere julegave. Din oppgave er å fullføre listen over leveranser og røke litt informasjonskapsler. Dette høres ut som en ganske enkel jobb å gjøre, ikke sant? Fangsten er at paradoksalt nok er alle ute for å få deg, så du trenger å unngå å bli sett. Hvis de ser deg, vil de skutt, hogge eller blåse deg opp.

Du kan kjøpe Secret Santa for $ 2, 99 fra Steam.

4

New Yankee i Santa's Service

Du er julemannens siste håp. Finn hans manglende rensdyr for å unngå at julen blir kansellert før julaften. Din oppgave er å veilede helter og et elvbånd for å fullføre oppgavene som vises på skjermen. Administrer din tid og ressurser og planlegg bra fordi du også må forsvare bakken når onde snømenn og ishekser angriper.

Du kan kjøpe New Yankee i Santa's Service for $ 2, 99 fra Steam.

5

Julemannens julekolitt

Hvis du er en Solitaire-fan, vil du definitivt ha det å spille Santa's Christmas Solitaire. I denne tittelen vil du hjelpe Santa løse noen underlige mysterier. Du vil besøke mange steder på Nordpolen og Santa's Village mens du samler Santa hatter for å fullføre nivåer og tjene santa mynter for å komme videre gjennom spillet.

Santa's Christmas Solitaire er faktisk et grunnleggende kabalspill med en jule brukergrensesnitt. Du kan kjøpe den for $ 9, 99 fra Steam.

6

Subway Santa Surf

Hvis du er en Subway Surfers fan, så er Subway Santa Surf det perfekte Santa spillet for deg.

Som en spiller, kjører du med santa på byens gatene og unngår å bli fanget av inspektørene. Prøv å unngå alle hindringene som vil dukke opp underveis: hoppe og surfe over biler, sidesteg trafikkoder og pass opp blokker.

Samle julegaver for å øke poengene dine i dette Santa-temaet, uendelige løpsspill. Du kan også samle elver og få et midlertidig bobleskjold.

Dette julespillet passer for hele familien.

Last ned Subway Santa Surf

7

Julenissen: De tapt gaver

Julemannen: De tapt gaver er et spill som vil bringe tilbake mange minner, spesielt hvis du er et barn på 80-tallet. Husk de klassiske arkadespillene? Vel, julemannen: De tapte gaver er et slikt spill. Den er bygget på en klassisk 8-bits pikselkunstarkitektur.

Noe skjedde med julaften. En ond doktor gjorde dem til å fungere som ondskapsfolk. Som et resultat vil de ikke hjelpe Santa lenger og bestemte seg for å spre julegavene slik at folk ikke får noen gaver i år.

Din jobb er å hjelpe Santa Claus gjenopprette alle disse gaver før det er for sent. Det er 60 nivåer å løpe gjennom for å gjenopprette gavene mens du prøver å unngå de onde elver som jager deg.

Last ned Santa Claus: De tapte gaver gratis.

  • RELATERT: 'Jeg hater Santa' er et flott spill som bringer snøballskamp mot VR
8

Christmas Wonderland 6

Christmas Wonderland 6 er et svært vanedannende spill. Det kan virke enkelt å spille, og det er det, men det vil ha deg tilkoblet foran på skjermen din i flere timer på slutten.

Dette er et klassisk spill, ingen julen er perfekt uten å spille dette fantastiske spillet. Den beste delen er at alle kan spille den, den passer for alle aldre.

Som spiller er din hovedoppgave å finne så mange gaver som mulig for å få spillbelønninger og prestasjoner. Du vil sykle helikoptre, gå på kjøpesenter, møte elven og Rudolph renen, fly med julemann på julaften, og mye mer.

Last ned Christmas Wonderland 6 gratis.

9

Christmas Bingo Santa's Gaver

Hvis du elsker å spille Bingo, er det et fint julemiddagspill du kan spille i vinter: Christmas Bingo Santa's Gifts .

Du kan spille bingo turneringer og nyte timer med moro med klassiske bingo regler. Det finnes også multiplayer bingo utfordringer tilgjengelig og mange Santa gaver venter på å bli utpakket.

Spillet inneholder også imponerende Xmas animasjoner, jule-tema bingo kort, gaver, Xmas ferie musikk og mange skinn og temaer som Biker Santa, skinnende nese Rudolph som er tilgjengelig så snart du har låst opp bestemte nivåer.

Last ned Christmas Bingo Santa's Gaver

10

Spill med julemannen på julen

Spille med julemannen i julen er en samling av julemessige minispill som vil sette minnet og fingerferdigheten til testen.

Her finner du i denne samlingen av spill:

  • Hjelp Santa finne sine alver. De gjemte seg i huset og kaster nå snøballer på deg.
  • Skogsdyr har samlet seg for å synge julesanger og du vil være deres dirigent.
  • Tren minnet ditt og finn par av matchende kort i et fantastisk minne spill.

Last ned spill med julemannen til jul gratis.

Er du klar til å trykke på avspillingsknappen?

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2016 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.