10 beste online planlegging verktøy for å holde dagsorden organisert

Hvis det meste av arbeidet ditt er gjort online, og du må planlegge møter med andre mennesker, bør du virkelig gjøre deg selv og din klient en tjeneste - dør frem og tilbake e-postmeldinger ved hjelp av et online kalender eller tidsplan for tidsplanlegging. Vi lover deg at dette vil gjøre begge dine liv lettere.

Planleggingsprogramvaren vil tillate deg, din sekretær og dine medarbeidere å se og få tilgang til hovedkalenderen og planlegge tiden effektivt for å møte kundene og kollegaene dine.

Sjekk ut verktøyene vi har forberedt for deg, fordi hver enkelt har sine unike, flotte funksjoner.

Her er de beste online planleggingsverktøyene

Overgripende twSlot programvare

Transwide er en skybasert løsning. Den har en serie med integrerte moduler som tilbyr alle nødvendige verktøy for transportører til å kilden, planlegge, bosette, utføre og analysere alle typer operasjoner.

Transwide's avtaleplanleggingsapp er twSlot, og tilbyr en plattform for planlegging og synlighet med lasting og lossing. Den er tilgjengelig som en frittstående app eller som en del av en bredere Transwide suite.

Transwide er det ideelle alternativet for brukere som ønsker å automatisere sine transport- og logistikkoperasjoner og prosesser med minimumsrisiko og oppnåelige distribusjonsmål.

Her er de viktigste funksjonene:

 • Det er et utmerket verktøy for å planlegge belastninger, og det er veldig brukervennlig.
 • Det reduserer telefonsamtaler til operatører, og det forbedrer sporing.

Dens support-, implementerings- og salgsartikler har kontorer på flere steder, og de er klarerte partnere med over 200 selskaper på fire kontinenter.

Verktøyets ulempe som lagt merke til av brukerne innebærer at skjermen endres litt sakte.

Acuity Scheduling Software

Acuity er en skybasert avtale planlegging programvare løsning som gir bedriftseiere muligheten til å administrere sine avtaler online. Verktøyet er ideelt for behovene til små og mellomstore bedrifter og individuelle fagfolk.

Dens viktigste og nyttige funksjoner inkluderer følgende:

 • Det gir brukerne mulighet til å automatisere avtalebestillinger ved å tilby en sanntidsvisning av deres tilgjengelige tid.
 • Det kan automatisk synkronisere kalendere i henhold til brukerens tidssone.
 • Det kan sende vanlige varsler og påminnelser til brukere om deres avtaler og tidsplaner.
 • Planleggingsfunksjonen til dette verktøyet inkluderer tilpassbare inntaksformer, innlejrede kalendere, synkronisering av tredjeparts applikasjonskalender og gruppeplanlegging for workshops.

Verktøyet gir en gratis grunnmodul, og den er også tilgjengelig som et månedlig abonnement.

Ulempen med verktøyet er at selskapsplanen ikke dekker mange brukere, slik at bedriftens pakke ikke passer for bedrifter med mange ansatte. Andre brukere har klaget over mangelen på en app å gå sammen med verktøyet fordi nettstedet virker litt forvirrende.

DocMeIn Software

DocMeIn er en skybasert avtaleplanleggingsløsning som er perfekt spesielt for behovene til medisinske og helsepersonell. Verktøyet er ideelt for små og mellomstore helseoppsett og individuelle utøvere også.

Her er de viktigste funksjonene:

 • Verktøyet gir fargekodede kalendere og et dra-og-slipp-grensesnitt for å administrere avtaler.
 • Det kan planlegge gjentatte avtaler med intervaller som er definert av brukerne.
 • Det lar brukerne konfigurere fleksible åpningstider, inkludert pauser og fridager.
 • Det minner kundene om ventende avtaler via SMS, e-post eller taleanrop.
 • Det lar brukerne automatisk tilbakekalle møteinvitasjoner og aktivere import eller eksport av data til Microsoft Excel eller Google Disk.
 • Verktøyet tilbyr integrering med tredjeparts kalenderhåndteringsløsninger, inkludert Google Kalender, Microsoft Outlook og mer.

De fleste brukere som har brukt verktøyet, verdsatt det sterkt, og den eneste minus synes å være det faktum at det er et frittstående program, slik at det ikke kan integreres i et faktureringsprogram.

Schedulista er en skybasert planleggingsapp som lar brukerne planlegge og omorganisere avtaler på nettet, generere meldinger og administrere kundeinformasjon også.

De viktigste funksjonene i dette verktøyet er oppført nedenfor:

 • Det gir SMS-baserte påminnelser.
 • Det tillater online betaling behandling via kredittkort integrering.
 • Brukere kan tilpasse arbeidstiden, og programvaren vil bruke dette til å godkjenne avtalebestillinger.
 • Verktøyet tilbyr sosial mediaintegrasjon, side-by-side kalendervisninger, dataeksport i CSV-format, analyse og rapportering og rollebaserte tilgangstillatelser.

Schedulista gir integrasjon med tredjepartsapps, inkludert Microsoft Outlook og Google Kalender.

Brukerne har merket noen få mystiske feilmeldinger noen ganger, men annet enn det viste verktøyet seg å være svært nyttig.

OnSched Software

OnSched er også en skybasert planleggingsapp som gir brukerne mulighet til å bestille avtaler online, for å automatisere markedsføringskampanjer, for å fange og segmentere kundedata og engasjere seg med sine kunder ved å tilby tilpassede avtaler basert på bruk.

Ta en titt på verktøyets viktige funksjoner nedenfor:

 • Det gir SMS og e-postpåminnelser, og også et dashbord for rapportering og analyse.
 • Verktøyet gir automatiserte markedsføringsfunksjoner som inkluderer administrering av ventelister for avtale, innlogging av flere ressurser og konfigurering av avtaler.
 • Verktøyet tilbyr avanserte rapporterings- og analysemuligheter, inkludert en serie med standardrapporter, e-postfordeling av daglige aktiviteter og muligheten til å lage tilpassede visuelle rapporter.

Verktøyet er ideelt for profesjonelle i IT-tjenester, massasje, bilutleie, rådgivning og helsevesen.

ScheduFlow Software

Dette er en ansatt planlegging løsning som hjelper brukerne opprette, vise og redigere tidsplaner i sanntid. Den er tilgjengelig fra alle enheter, inkludert Windows Phone mobile enheter. Her er hovedtrekkene til produktet:

 • Den har også en karusellkortvisning som lar brukerne se tidsplaner i 3D.
 • Det tilbyr engangs- og tilbakevendende avtaler, tilpassbare tidsskalaer og automatiske påminnelser.
 • Verktøyet utnytter som en desktop app for enkel installasjon og oppgradering.

Tjenesten er perfekt for små til mellomstore bedrifter som har færre enn 100 ansatte, og som er i enhver bransje.

En downside av tjenesten i henhold til brukerne er at når du sletter noe, er det ikke mulig å angre knappen, og dette kan være ganske irriterende dersom du har gjort en feil.

PetalMD Software er en online planlegging plattform som er best brukt av små og mellomstore helsevesenet praksis av alle slag, inkludert sykehus, klinikker og individuelle avdelinger.

Her er de viktigste funksjonene:

 • Leger kan tilby online booking fra deres nettsider, og de kan gi sine pasienter mange bestillingsalternativer, og dette vil resultere i et redusert antall telefonsamtaler.
 • Verktøyet kan synkronisere med brukerens eksisterende EMR for å unngå dobbelt booking.
 • Verktøyet sender automatiske påminnelser til pasienter for å redusere no-shows.
 • Verktøyet gir også innledningsavtalehåndtering, og åpningstider kan gis ved siste minutt bestillinger enten online eller over telefon.

Tjenesten er tilgjengelig på abonnementsbasis, og det er et gebyr belastet for hver avtale som er bestilt.

BookSteam Software

BookSteam er et online tidsplanleggingsverktøy som gir forretnings- og kundesikrede funksjoner for kunder og kunder å planlegge sine avtaler online. Bedrifter kan håndtere disse avtalene på backend.

Sjekk ut de viktigste funksjonene i denne løsningen:

 • Den skaper et tilpasset nettsted for bedrifter som vil vise forretningsdetaljer, en liste over tjenester, kundeanmeldelser og en "bok nå" -knapp for å få tilgang til og planlegge avtaler.
 • Det tillater bedrifter å samle inn og administrere kunde- og klientkontaktinformasjon og avtaledata og historie.
 • Tjenesten bruker e-post og tekstpåminnelser for å holde kundene oppdatert og tilkoblet, selv når de er på farten.
 • Det gjør det mulig for kunder og medarbeider å motta øyeblikkelige meldinger for en planlagt avtale.

Brukere liker å bruke denne appen, og det eneste minus de fleste har funnet er at de tror at kundene skal kunne bestille flere ansatte i ett rom i stedet for separate tidsplaner. Du kan prøve tjenesten gratis i en måned.

SimplyBook.me Programvare

SimplyBook.me er en skybasert planleggingsløsning som passer for servicebedrifter i alle typer bransjer. Her er de viktigste funksjonene:

 • Det gir et bestillingssted, slik at brukerne kan godta online og offline bestillinger.
 • Brukere vil kunne sende e-post og sms-varsler og avtalepåminnelser til både kunder og tjenesteleverandører.
 • Det er også muligheter for å tilpasse bookingstedet, og tilpasning inkluderer å legge til bestillingssystemet som ramme eller legge til en bookingknapp til et nettsted eller en Facebook-side.
 • Klienter vil kunne få tilgang til bestillingssiden fra en hvilken som helst enhet og til å reservere når som helst.
 • Brukere vil også ha mulighet til å avbestille noen bestillinger hvis dette er nødvendig.

Abonnementsprisen er basert på antall bestillinger som gjøres hver måned og på antall funksjoner som blir brukt. Du kan også få en gratis versjon av denne tjenesten, og dette er ganske bra.

Ifølge brukerne har tjenesten også en ulempe - klienter kan ikke omorganisere en avtale alene og de må ringe virksomheten selv. Dette er også ganske trøbbel for kunder og bedrifter. Men annet enn dette, er verktøyet veldig praktisk.

Timely

Tidlig er rettet mot individuelle profesjonelle og også små til mellomstore bedrifter som hårsalonger, skjønnhetssalonger, helseklinikker, personlige trenere, terapeuter og så videre.

Her er en liste over de mest nyttige funksjonene i denne tjenesten:

 • Brukere kan kjøre deres avtaleplaner hvor som helst.
 • Brukere kan generere rapporter og deretter sende varsler og påminnelser også.
 • Flere funksjoner inkluderer kalenderhåndtering slik at brukerne kan bestille og ombestille sine avtaler, administrere tilbakevendende bestillinger og mer.
 • Tjenesten gir automatiserte sms og e-postpåminnelser.

Med denne tjenesten får du integrering med tredjepartsapps, for eksempel Google Kalender, Xero og mer.

Tjenesten minuser inkluderer følgende: Det støtter ikke samtaler, det kan ikke ha forskjellige tidssoner for ulike kalendere, og du må også betale ekstra penger for tekstvarsler og nye avtaler.

For bedrifter som leverer avtalebaserte tjenester til sine kunder, er det viktig å spore statusen for disse avtalene, da det vil optimalisere driften og tiltrekke seg flere kunder. Avtaleplanleggingsprogramvare vil hjelpe virksomheten til å oppnå høye mål ved å gi brukerne mulighet til å håndtere reservasjoner, planlegge avtaler og ta bestillinger.

Etter å ha blått gjennom listen over verktøy over, kan du velge hvilket verktøy som passer best for bedriften din.