10 beste skjul IP-adressesoftware til bruk i 2019

Du må kanskje fra tid til annen bli anonym på nettet for å kunne beskytte din identitet. På den annen side kan du bli avvist tilgang til bestemte nettsteder på grunn av din blokkerte plassering; Du har kanskje sett dette på YouTube, for eksempel.

Du kan løse slike problemer ved å maskere identiteten din, og dette kan gjøres ved hjelp av virtuelle private nettverk eller VPN. Det er mange VPN-programmer for å skjule din opprinnelige IP-adresse, men ikke alle programmene er flotte.

Hva er en IP-adresse og hvordan skjule den?

Internett-protokolladresse eller IP-adressen er en unik adresse som brukes til å identifisere smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Hver datamaskin fra Internett har minst en IP-adresse som unikt identifiserer den fra alle de andre enhetene fra nettet.

Du kan skjule en IP, ved hjelp av et pålitelig proxy eller virtuelt privat nettverk. Du kan registrere deg for slike tjenester, og når du går online, vil du vise en annen IP-adresse. Adressen vil bli lånt fra tjenesten du bruker.

Hvorfor skal du bruke en VPN?

VPN-er holder deg trygg, og de gir deg muligheten til å være anonym. På denne måten vil du kunne lykkes med å blokkere innhold som nettsteder, videoer og mer. Du vil også kunne holde informasjon privat fra hackere, regjeringer og mye mer.

Her er en liste over ti VPN-programvare for å maskere den opprinnelige IP-adressen.

Hva er den beste programvaren for å skjule min IP-adresse?

 1. Cyber ​​Ghost VPN (anbefalt)

Cyber ​​Ghost VPN er et av de beste IP-dekselprogrammene fordi du ikke trenger å oppgradere til en betalt versjon. Den gratis versjonen av Cyber ​​Ghost VPN vil ha alle brikkene som en bruker ønsker. Det er i stand til å kryptere all online trafikk, og det vil sikre at informasjon forblir skjult for hackere når du er på et åpent trådløst nettverk.

Den gratis versjonen har ikke en båndbreddegrense, men du må være oppmerksom på at den kobles fra hver tredje time, og den er også begrenset til bare en Windows-enhet. Du bør bruke tjenesten uten å opprette en konto.

 • Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesielt 77% avslag)

Premium- og premium-tilleggsversjonen gir bedre tilkoblingshastighet, støtte for flere enheter, og også et alternativ til å bruke OpenVPN, IPSec eller PPTP.

OPPDATERING : Cyberghost ga ut 2019-versjonen av verktøyet. Cyberghost 7 er kanskje den beste VPN-tjenesten du vil bruke på din Windows 10-datamaskin i 2019. Den nye versjonen gir et enklere brukergrensesnitt, over 3000 servere å velge mellom (opp fra 700 servere tilgjengelig i 2018) og mange flere personvernfunksjoner og muligheter til å beskytte dataene dine.

For mer informasjon, kan du lese vår grundige gjennomgang av Cyberghost 7.

 1. Hotspot Shield (foreslått)

Med Hotspot Shield får du fordel av privat, sikker og ubegrenset tilgang til verdens informasjon. Fordelene ved å bruke denne programvaren inkluderer en sikker Wi-Fi-tilkobling fordi du vil kunne beskytte Internett-tilkoblingen og kryptere personlige data, slik at du kan surfe på Internett på en trygg måte, uansett om du er på jobb, hjemme eller i offentligheten. Hotspot Shield VPN beholder ikke logger av din online aktivitet eller dine personlige opplysninger. Du kan surfe på nettet uten å måtte bekymre deg for noe.

Du har også muligheten til raskt å få tilgang til blokkerte og sensurerte nettsteder med Hotspot Shield VPN. Du kan få trygg tilgang til spill, sosiale medier og videoer.

Det er millioner av brukere fra hele verden som stoler på Hotspot Shield for å få sikker og ubegrenset tilgang til Internett.

Programmet vil varsle deg om du besøker nettsteder som er kjent for å inneholde skadelig programvare, og da vil det blokkere nettstedet. Den oppdager og forhindrer over 3, 5 millioner skadelige, phishing- og nettsøppelsteder fra å infisere enheten din.

Ved hjelp av denne programvaren vil du ikke risikere å miste kredittkortinformasjonen din, VPN, direktemeldingene dine og nedlastingene dine.

 • Få nå Hotspot Shield gratis
 1. Real Hide IP

Du kan bruke programvaren til å surfe på nettet anonymt for å hindre hackere fra å overvåke dine online aktiviteter eller for å hindre at identitetstyver stjeler identiteten din og mer personlig informasjon. Du kan også sende anonyme e-postmeldinger og forby deg selv fra fora og alle slags begrensede nettsteder.

Programvaren lar deg bli tildelt en av selskapets falske IP-adresser som kan være fra forskjellige land som USA, Frankrike, Storbritannia og så videre. Programvaren er kompatibel med Firefox, Internet Explorer, Myie, Maxthon og den fungerer med alle typer rutere, brannmurer, hjemmenettverk, trådløse nettverk og mer.

Programmet kan skjule din virkelige IP, og du kan surfe hvor som helst på nettet som kan få tilgang til alle fora, nettsteder, blogger som tidligere har utestengt deg. Du kan skjule din virkelige IP når du surfer på Internett for å hindre at du spores av nettsteder. Hvis du vil ha en gratis lisens til programvaren, og hvis du er blogger, Internett-kolonne eller hvis du eier et nettsted, er alt du trenger å gjøre, skrive en anmeldelse for Real Hide IP, og du vil kvalifisere for en gratis lisens.

 1. ProxyShell Hide IP-program

Dette er både et kraftig og brukervennlig program som kan skjule identiteten din med flere tilpassbare surfingsregler og proxyer. Det gir rask og kryptert proxy-IP-er i Storbritannia og USA. Programvaren lar deg bruke proxyer i forskjellige land samtidig, og det er greit å tilpasse det. Hvis Internett-leverandøren din for eksempel blokkerer YouTube, vil du ikke få lov til å se på bestemte videoer fordi du er ute av Storbritannia, så BBC vil ikke gi deg det. Men med dette programmet kan du få en amerikansk fullmektig til å besøke YouTube og en britisk fullmektig for å besøke BBC, og så videre.

Verktøyet er i stand til å kryptere all websurfing, for å støtte HTTP- og HTTP-nettsteder og omgå internettbegrensninger og geografiske webblokker. Programvaren er enkel å tilpasse, og den fungerer med IE, Firefox, Opera, Chrome og nettleserne trenger ikke en konfigurasjon.

 1. SumRandoVPN

Programmet bruker 128-bit kryptering med heleide state-of-the-art servere over hele verden. Det vil sørge for at ingen får informasjonen din. Et godt VPN har mange tjenester over hele verden, og om du er i Storbritannia, Hong Kong eller Sør-Afrika når du bruker en VPN, vil du kunne bestemme hvor nettstedene tror du er fra.

Du kan kryptere all trafikk, ikke bare nettlesertrafikk. Appene dine og programtilleggene er beskyttet av et VPN, og det vil sørge for at ingen aktivitet blir gjort tilgjengelig for hacking eller overvåking. Programvaren vil omdirigere trafikk fra datamaskinen din til en server som er lokalisert i et annet land for å få tilgang til innhold som ellers ikke er tilgjengelig på din plassering.

Selskapets VPN-alternativer er ideelle for alle som bare trenger å surfe eller få tilgang til nettet privat. For brukere som trenger litt mer, for eksempel muligheten til å se en film eller et program eller kanskje koble til servere fra land utenfor de gratis planene, er det også noen løsninger. SumRando tilbyr VPN-planer med så mye data og tilgang som du vil.

 1. IP Hider Pro

IP Hider Pro er en profesjonell programvare som brukes til å skjule IP-adressen, slik at du kan skjule internettrafikken din og den virkelige plasseringen mens du surfer på Internett. IP Hider Pro vil gi en sikkerhetsfaktor på myndighetsnivå, og på den måten vil du være trygg på friheten din hvor som helst på Internett uten å bekymre deg for noen av informasjonen som er lekket.

Dette verktøyet lar brukerne bla med full tillit og surfe på et nettsted, for å bruke Instant Messenger og Chat-tjenester, Webbasert e-post, Nyhetsgrupper, Forum og webblogger. Din sanne identitet vil aldri bli avslørt.

Programvaren vil kryptere all trafikken din slik at Internett-leverandøren din og nettverksadministratorer ikke har noen ide om hvilke nettsteder og tjenester du har tilgang til. Programmet vil da sende din krypterte trafikk gjennom nettverket av sikre servere over hele verden, og det vil tillate deg å endre din IP og også posisjonen din. Tjenesten gir IP-adresser for brukere fra USA, Storbritannia, Frankrike, Canada og mer.

 1. Tor Nettleser

Tor er en av de mest populære gratis og åpen kildekode-programvare som kan hjelpe deg med å forsvare seg mot personverninntrenging. Tor har distribuert nettverk av reléer som drives av frivillige fra hele verden som gjør alt de kan for å beskytte brukere mot trafikkanalyse.

For å få Tor til å fungere så godt som mulig, må du endre noen av dine vaner. Tor vil ikke beskytte all datamaskinens trafikk når du kjører den, og det er viktig å merke dette. Det beskytter bare appene dine som er riktig konfigurert til å sende sin Internett-trafikk via Tor. For å unngå problemer med Tor-konfigurasjonen anbefales det sterkt å bruke Tor-nettleseren.

Tor Browser vil blokkere nettleserplugger som Flash, RealPlayer, Quicktime og andre, og de kan manipuleres til å avsløre din IP-adresse. Vi anbefaler ikke å installere tilleggsprogrammer og tilleggsprogrammer på Tor fordi disse kan omgå Tor og skade personvernet ditt.

Tor vil kryptere trafikken i og til Tor-nettverket, men kryptering av trafikken til sluttdestinasjonen vil avhenge veldig mye på den aktuelle nettsiden. Tor inkluderer HTTPS Everywhere for å tvinge bruken av HTTPS-kryptering.

Tor Browser vil advare deg før du automatisk åpner dokumenter som håndteres av eksterne apper. Du må huske denne advarselen, og du bør være forsiktig når du laster ned dokumenter via programmet.

 1. Betternet Ubegrenset Gratis VPN-proxy

Verktøyet gir deg tilgang til alle blokkerte nettsteder, og det gjør deg sikker. Dette er en av de enkleste måtene å koble til nettet uten sensur eller begrensninger; Du vil ikke bli plaget av annonser eller registrering. Programmets eneste mål er å beskytte ditt privatliv og din identitet.

Appen lagrer ikke logger fra brukeren, den viser ingen annonser, og grensesnittet er greit å koble til, siden du bare må trykke og koble til VPN.

Denne tjenesten er rettet mot Chrome-nettleseren din, og den kan brukes til å blokkere alle begrensede nettsteder og tjenester, inkludert YouTube, Facebook, Twitter og så videre. Denne ubegrensede gratis appen er i stand til å oppdage din plassering automatisk, og den vil koble deg til nærmeste server. Derfor vil forbindelsen din bli mye raskere enn andre leverandører. Appen er så enkel som mulig, og den har et veldig greit grensesnitt, inkludert bare en knapp som vil endre proxyinnstillingene dine.

Alt du trenger å gjøre er å trykke på Koble-knappen og du er ferdig.

 1. Skjul all IP

Dette er en av verdens beste IP hide-programvare. Det vil gjemme alle dine apper og spill-IP fra hackere og alle slags snoopers. Du vil også kunne surfe anonymt, for å forhindre identitetstyveri, og for å beskytte mot hackerinntrengninger. Du trenger bare ett klikk, og du er god til å gå.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på Koble til, og din IP er umiddelbart skjult. Selskapets servere ligger over hele verden, og du kan enkelt koble til de forskjellige serverne i de forskjellige landene. Hver gang du trykker på Koble, vil du feire et lands lands IP. Alle innkommende og utgående tilkoblinger er kryptert ved hjelp av industristandardkryptering som er veldig trygt som det er regjeringsnivå.

Ved å bruke sikker ekstern DNS-oppslagsteknologi kan du unngå DNS-sporing og faking.

Du bør vite at Internett-TV-leverandører som BBC og Hulu bruker lokasjonsdeteksjon for å nekte brukere noe innhold. Dette verktøyet gir alt du trenger, og alt du trenger å gjøre er å koble til en server som er tilknyttet TV-leverandørene og å peke nettleseren din til riktig nettsted.

Med dette verktøyet kan du legge inn hvilken som helst spillserver eller IP, og det vil varsle alle falske IP-servere for å automatisk pinge denne spillserveren og beregne hvilken server som er raskest å koble til her. Ganske kul, ikke sant?

 1. Easy Hide IP

Programmet gir deg muligheten til å velge din IP-adresse. Du kan unngå mistanke fra tredjeparter ved å manuelt velge en sikker IP for å få tilgang til favoritttjenestene dine. Med Easy-Hide-IP Windows-klienten kan du velge den eksakte IP-adressen du vil bruke fra hvilken som helst server du ønsker. Du har også mulighet til å bytte IP-adresse så mange ganger du vil, fordi tjenesten ikke deaktiverer brukere med høy aktivitet.

For å begynne å bruke VPN alt du trenger å gjøre er å installere programvaren og klikk på Connect-knappen. Du kan laste ned alt du vil ha med tillit fordi du ikke vil bli belastet for databruk, og du trenger ikke å håndtere nedlastingsgrenser. Tjenesten bruker ikke klientloggene, og selskapets policy er å beskytte kundens personvern til enhver tid.

Listen ovenfor inneholder de ti beste VPN-programmene, og vi garanterer hvert produkts kvalitet og sikkerhet.

Redaktørens merknad: T hans artikkel er opprinnelig publisert i juli 2017. Vi har nylig oppdatert den for å inkludere enda mer Skjul IP-adressesoftware for Windows PC-brukere.