10 beste spill lage programvare for PC-brukere

Spilldesign og utvikling krever kunnskap om et programmeringsspråk. Enten de er amatører eller profesjonelle, må spillutviklere lære ActionScript, JAVA, C ++ eller noe annet komplekst programmeringsspråk som er nødvendig for å lage 2D- eller 3D-spill. Men heldigvis, disse dager, er det forskjellige spillverktøy som ikke krever koding.

Med andre ord, med alle verktøyene på markedet i dagens spillbransje, kan du virkelig komme inn i spillutvikling uten formell utdanning. Disse er brukervennlige, og de inkluderer et grei dra og slipp-grensesnitt, et arrangementssystem, grafikkredigerer, et nivåredigeringsprogram, atferd, spesialeffekter og flere verktøy som vil gjøre utviklingen enklere, og det vil også spare både tid og energi.

Hvis du vil gjøre en faktisk løp ved spillutvikling som en mer seriøs karriere, bør du nok forfølge noen mer konvensjonelle midler, men alle de siste suksesshistoriene viser virkelig at det er helt mulig å lykkes uten dem.

Den moderne generasjonen av spillskapere tilbyr ikke bare et fantastisk verktøy, men det gir også spillutviklere mulighet til å tjene penger og publisere sine fantastiske spill i Google Play Butikk, iTunes og flere appbutikker. Noen av de mest populære PC-spillene er utviklet ved hjelp av avanserte programvareprogrammer.

Her er en liste over de beste spillene som skaper programvare for PC-spill som vil vise seg å være hensiktsmessig for begge måneskinnene utvikler seg etter at du kommer hjem fra din vanlige jobb om kvelden og for å gå all-in på en langskudd Kickstarter for å gjøre drømmen din spillet blir en realitet. Du finner alle ressursene du trenger for å komme i gang under, så nyt!

Beste Windows 10 / 8.1 / 7 spill maker programvare

Redaktørens valg: Indie Game Maker

Vi anbefaler denne programvaren som alle kan begynne å lage et enkelt spill eller en mer komplisert, ved hjelp av 3D-modelleringsprogramvare, som nå er et krav for hvilken som helst spillutviklerens verktøykasse. Denne programvaren gir deg rammer for å designe og dele en god spillopplevelse.

Med Indie Game Maker får du laget ditt spill i tre faser. Hver av dem lar deg være så kreativ og kompleks som du vil at den skal være. Den gode tingen om denne Game Maker er at du kan sette grunnlaget for designet ditt og begynne å teste, iterere og deretter jobbe med detaljene for å glatte det opp. Du trenger bare nok til å komme i gang.

Hvis du vil lære mer om spillutviklingen, kan du laste ned Cat-Fu Game-settet og få se på hver fase eiendeler som dokumentert av spillerne. Fra dette kan du legge til dine egne tegn eller miljøer, eller til og med gjenoppbygge et helt nytt spill.

Du kan starte med gratis prøveversjon bare for å hoppe inn i prosessen. Med dine tegn og miljøer opprettet i 3D, kan du da begynne å bygge spillet ditt. Du bygger nivåer og lager regler for hvordan spillet ditt fungerer i Stingray-spillmotoren på Maya LT. Selv om det har et godt kompleksitetsnivå, trenger du ikke å være programmerer for å bruke den.

 • Kom i gang nå på Indie Game Maker offisielle nettside
 1. Konstruer 2

Dette vil være din beste innsats hvis du aldri har skrevet en linje med kode i hele livet ditt. Dette spillutviklingsverktøyet er GUI-drevet, og dette betyr at alt er dra-og-slipp. Variabler og spilllogikk implementeres ved hjelp av designfunksjonene som er inkludert i appen. På den annen side, selv om du vil skrive kode, bør du vite at den ikke er tilgjengelig.

Med denne programvaren kan du eksportere arbeidet ditt til et dusin forskjellige plattformer og formater, og du trenger ikke å endre en ting i spillet for å imøtekomme disse alternativene. Etter at du har avsluttet spillet ditt, kan du eksportere det til Windows Store, HTML5, Chrome Nettmarked eller Facebook. Hvis du får en betalt kopi, kan du også eksportere til Windows, Linux, Mac og mer.

Construct 2 har noen av de mest komplekse dokumentasjonene i et spillutviklingsverktøy. De fleste utviklere mangler ferdigheter i musikk, kunst eller animasjoner, men dette er ikke et problem når du bruker Construct 2, slik at du alltid kan bla gjennom og kjøpe ferdige eiendeler fra Scirra Store. Du kan også få prøvespill med en kilde som kan være nyttig for å studere og lære nye triks og tips av alle slag.

Den gratis versjonen av dette verktøyet er begrenset til 100 hendelser, to samtidige spesialeffekter, fire objektlag og tilgang til en liten del av de inkluderte prøvetildelene.

 1. Oppdrag

Før vi hadde lyst på HD-grafikk og flere gigabyte lagringsplass, var noen ord på en skjerm nok. Tidligere, før grafiske spill, ville du bare ha noen tekstbaserte opplevelser som utfolde seg på samme måte som en valg-din-egen-eventyrhistorie. Som du kanskje kan forestille deg, er å lage et tekstbasert spill virkelig en tilrådelig første tiltak for et spillprosjekt. Du trenger ikke å bekymre deg for mye programmering og grafikk, og det er derfor du vil ha nok tid til å fokusere på å skape troverdige historier med en fortelling med inngående dialogtrær og valg.

Quest er en veldig intuitiv og rettferdig tekst-spill-skaperen, og grensesnittet er uten rot. Brukergrensesnittet er utformet på en slik måte som virkelig gir mening fra et spillskapingssynspunkt.

Hvis du planlegger å lage historier for andre å bli involvert i, og hvis du vil holde ting grunnleggende, er programvaren det perfekte stedet å starte, og du kan til og med bruke det helt i nettleseren din.

 1. Adventure Game Studio

Eventyrspill er en av de viktigste sjangrene som har sett et betydelig tilbakeslag i de siste årene, bortsett fra retro-stil spill. Dette åpnet dørene for indieutviklere for å trykke tilbake til Mysts trofaste puls. Dette er en smart utvikling med tanke på at de fleste spill fra Eventyr-sjangeren kan oppsummeres som tekstbaserte eventyrspill med grafiske presentasjoner.

Adventure Game Studio-programmet er helt gratis, og det er designet for enkel bruk. Selvfølgelig bør du vite at det ikke har vært mange blockbusters laget ved hjelp av dette programmet, men dette betyr ikke at det ikke har vært noen suksesser. Programmet gir deg alle nødvendige verktøy for å bygge ditt eget eventyr gratis. Du kan ta med historien og illustrasjonen og spille inn den, og programmet vil sørge for å gjøre resten. Du kan opprette, teste og også feilsøke spillet, og alle disse på et enkelt sted.

 1. RPG Maker VX Ace

RPG Maker har eksistert lenge siden. VX Ace-utgaven av RPG Maker har kommet langt, og det er en utrolig fleksibel og kraftig programvare i naturen til dagens bransje. Det kan ikke være så begeistret som flere andre programmer når det gjelder å lage profesjonelle kommersielle spill, men det har sikkert sine flotte funksjoner.

Programvaren er utformet som en RPG med mange menyer og områder for å myke gjennom og å lære dem, og samfunnet er også gunstig og stor. Du vil se at det er ganske enkelt å plukke opp og å lære programmet veldig raskt. Du bør huske på at du må dedikere en ekstraordinær tid til dette dersom du vil lage noe som er verdt å spille.

Programvaren selv lover å være enkel nok til et barn, men også kraftig nok til en utvikler, og det skal gi deg de mest kraftige RPG-verktøyene.

 1. Game Maker: Studio

Dette er en av de mest fleksible, kraftige og lettforståelige spillprogrammene på markedet. YoYo Games åpnet for øyeblikket helt Full Standard lisensen helt gratis, lanserte sin egen markedsplass og skryte av en av de største og mest betydningsfulle samfunnene.

Det er også viktig at det interne programspråket heter GML, er lett å lære, og det vil lære deg konsepter som du også vil kunne søke på andre språk som C #. Dette er grunnen til at Game Maker er det ideelle utgangspunktet for enhver utvikler. Det er også en voksende liste over høykvalitets spill utviklet med dette programmet, og dette gir validering til det.

Programvaren har et dra og slipp-grensesnitt som gjør det utrolig enkelt å plukke opp og bli oppgitt så snart som mulig. Det legger grunnlaget du trenger for å avgrense til koding av dine egne spill. Det finnes endeløs rikdom med informasjon og opplæringsprogrammer, og alle disse gjør programmet utmerket for å øke utviklerens karriere.

 1. Stencyl

Stencyl er ganske en bærbar spillstudio som tilbyr et fantastisk verktøy og en omfattende plattformsstøtte. Programmet krever ingen koding, og dette utviklingsverktøyet inneholder det kuleste dra-og-slipp-grensesnittet. Grensesnittet er inspirert av MIT Scratch-prosjektet. Programvareutviklerne endret MITs prosjekt ved å legge til en rekke nye funksjoner. Du vil finne ut at dra og slippe blokker var aldri kaken det er med dette programmet.

Programmet lar avanserte spillutviklere skrive sin kode, importere biblioteker og tilpassede klasser, og det gir dem full frihet til å lage sine spill. Utviklere vil også kunne designe scener og bygge verdener ved hjelp av programvarens Scene Designer. Den har også et skuespillerredigeringsverktøy som gir deg muligheten til å lage tegn og NPCer og å finjustere deres oppførsel og utseende.

Du kan lage Flash-spill gratis og publisere dem på nettsiden til programmet, men hvis du vil publisere dem på Windows, Google Play og mer, må du betale 199 dollar hvert år.

 1. Sploder

Dette er et nettbasert søknad rettet mot PCer som lar nybegynnere utviklere lage webspill og tilbyr dem mange verktøy. Utviklere vil kunne lage kule arkadespill, skyttere, plattformspillere og romopplevelser. Du vil være glad for å se at hver sjanger har sitt eget sett med verktøy, og det finnes også en egen fysikk spillopptaker for å skape fysikkbaserte spill og en grafikkredigerer som lar deg lage deg helt egne pixilerte tegn.

Selv om programmet er en ganske god plattform for å lage et spill, støtter det dessverre ikke programinntektsgenerering. Du vil ikke kunne publisere spillet ditt til et mobilmarked. På den annen side kan du publisere spillene dine på selskapets nettside, og du vil motta vurderinger fra andre medlemmer.

Sploder er en plass hvor alle kan lage spill på nettet og dele dem med hele verden, og alt du trenger for dette er en flott fantasi og ønsket om å skape. Sploder samfunn er selvregulerende, og medlemmene overvåker innholdet på nettstedet hver dag.

 1. GameFroot

Dette er et annet online spillprogram som har et åpent fellesskap hvor utviklere og alle spillentusiaster kan diskutere og dele alle sine kreative ideer. Dette online verktøyet hjelper amatører og også profesjonelle utviklere til å lage HTML5, web og også mobile spill. GameFroot er en enkel online for å skape pixilerte spill, men hvis du tenker på å tjene penger på spillene dine, bør du vite at du må betale for dette. Du må også betale penger hvis du vil ha noen læringsressurser og publisere til AppStore, Google Play eller andre markeder.

Dette verktøyet inneholder mange nyttige funksjoner for profesjonelle brukere som private grupper, som oppfordrer utviklere til å lage spill sammen og for å kopiere beskyttelse og støtte. Selv om appen ikke er den beste spillmakeren for Android og PC, vil det definitivt vise seg å være verdt å prøve. Ikke glem å få den gratis versjonen først og bare gå for pro-en hvis du vil være fornøyd med tjenesten, funksjonene og grensesnittet.

 1. Enhet

Hvis du ikke er en absolutt nybegynner, og du allerede har litt erfaring og litt programmeringskunnskap, kan Unity vise seg å være det perfekte valget for deg. Dens eneste tilbakeslag kan være det faktum at programvaren er ganske skremmende å lære for brukere som er komplette nybegynnere. Denne spesielle begrensningen sammen med det faktum at pro lisensen er ganske dyrt, og du virkelig trenger det hvis du vil tjene penger på spillene dine, er de to hovedminusene av programmet.

Enhet er også et av de mest fleksible og mest robuste programmene for å lage spill, og det har også mye støtte, eiendeler til kjøp, sin egen innebygde IDE og muligheten til å lage forskjellige 2D- og 3D-spill. Hvis du er interessert i å lage 3D-spill, eller hvis du har litt bakgrunn på et programmeringsspråk, kan dette vise seg å være det ideelle verktøyet for dine behov.

 1. PlayCanvas

Dette er en vakker, interaktiv opplevelse for alle plattformer, og det gjør det mulig å lage 3D HTML5 og WebGL-spill som vil forbløffe alle. Programmet tillater også kodere og reklamer å utvikle Rich Media Ads som kjører overalt. Du vil kunne nå publikum dine uansett hvor de er, og dette inkluderer skrivebord, mobil, sosiale medier og også direktemeldinger.

PlayCanvas er en gratis og åpen kildekode-motor, og det er lett å plukke opp for nybegynnere og også kraftig for eksperter. Selskapets gjennomsiktige utviklingsprosess er bra for alle.

Programmets verktøy er bygget på åpen kildekode-teknologi, og du vil kunne lage innhold på den billigste og raskeste måten. Du kan utvikle alt fra enkle produktdemoer til komplekse spill.

Programmet er gratis å bruke for offentlige prosjekter, og du har også mulighet til å velge en betalt plan for ubegrensede private prosjekter.

Alle disse verktøyene fra listen ovenfor er noen av de sterkeste på markedet, og deres kompleksitet varierer, så noen av dem er ideelle for nybegynnere, og andre er perfekte for profesjonelle. Programmene ovenfor er en god balanse mellom brukervennlighet, fleksibilitet og kraft, så sjekk dem ut og hold deg til den du liker mest, og som best passer dine behov og fantasi for å skape de kuleste spillene.