10 beste Kretskort ledere for Windows 10

En av de mest brukte funksjonene på hver Windows 10-PC er en kopi / lim-funksjon. Dette er en enkel, men kraftig funksjon, og du kan forbedre den enda lenger ved å bruke hvilken som helst klippbordshåndtering. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan kopiere eller lime inn i Windows 10, bør du se på en av våre tidligere artikler for en løsning.

Når du kopierer tekst eller et bilde, plasseres det i utklippstavlen, og du bruker dataene som er lagret i utklippstavlen, for å lime det inn. Ved hjelp av verktøy som Kretskortforvaltere kan du enkelt se alle dataene du kopierte i løpet av de siste dagene, og velge den fra Klippbordshåndtereren hvis du trenger å bruke den på nytt. Kretskortforvaltere er ganske nyttige, og hvis du kopierer og limer inn data jevnlig, kan du være interessert i en Windows 10 utklippstavle manager.

Hva er det beste utklippstavleprogramvaren for Windows 10?

Her er en rask liste over programvaren som er oppført nedenfor:

 1. Komfort utklippstavlen
 2. Klembordfusjon
 3. ditto
 4. ClipCube
 5. Ethervane Echo
 6. ShapeShifter
 7. Redd meg
 8. ArsClip
 9. Clipjump
 10. CLCL
 11. ClipTray
 12. Utklippstavle Master

Utklippstavle ledere for Windows 10

Comfort utklippstavlen (anbefalt)

Komfortutklippstavlen er en ekstremt praktisk programvare som gjør at dine klippede data alltid er klare til bruk. Den har mange funksjoner som ikke annet programvare i klemmer, spesielt "autosave" -funksjonen, som er veldig nyttig hvis du slår av datamaskinen din og trenger dine klippede data fra den siste økten etter omstart - du kan finne dem i programmet.

Du må velge mellom to versjoner av programmet: Lite ($ 10) og Pro ($ 20). Mens Lite-versjonen har et begrenset antall fragmenter du kan lagre i utklippstavlets historie, har Pro-versjonen ubegrensede spor. Dessuten er det fortsatt mange nyttige alternativer i Pro-versjonen: datakryptering, skjuler klipte passord, hurtigtast tildeling, redigering av tekstfragmenter og mange flere.

Vi anbefaler deg dette verktøyet, ikke bare for sin gode pris og funksjoner, men også for prøveversjonen, sikkerhetsnivået og kompatibiliteten med alle versjoner av Windows.

Redaktørens velg Comfort Klembord
 • Windows 10 kompatibel
 • Gratis versjon tilgjengelig
 • Brukervennlig
Last ned Comfort CLipboard Free

Merk : Comfort Software tilbyr også et flott skjermtastatur som du enkelt kan bruke på alle Windows 10-PCer eller bærbare datamaskiner. Et annet flott verktøy er Comfort Keys Pro som lar deg tilpasse funksjonene til knappene på tastaturet. Vi anbefaler at du sjekker dem.

 • Sjekk nå Comfort Klembord Pro

ClipboardFusion

ClipboardFusion er et enkelt utklippstavler med visse avanserte funksjoner. En funksjon som skiller dette programmet fra resten, er dets evne til tekstvasking. Denne funksjonen er ekstremt nyttig hvis du kopierer tekst fra ett program til et annet fordi det fjerner formatering, hvite plass og HTML-koder, og lar deg bare med tekst.

ClipboardFusion kommer også med tekstutskiftingsfunksjonen som lar deg enkelt finne og erstatte alle forekomster av en bestemt tekststreng i utklippstavlen. For å gjøre jobben din raskere, støtter dette verktøyet et bredt spekter av hurtigtaster, slik at du enkelt kan skrubbe tekst eller slå på synkronisering bare ved å bruke en enkelt hurtigtast.

Takket være forhåndsvisning av utklippstavlen kan du enkelt se forhåndsvisning av et bilde som er kopiert til utklippstavlen. I tillegg til bilder, fungerer denne funksjonen også med HTML-fargekoder, så hvis du er en webdesigner, vil du sannsynligvis like denne funksjonen. Det er også verdt å nevne at ClipboardFusion støtter makroer, og du kan lage alle slags makroer ved å bruke C #.

Denne klippebordshåndtereren støtter også utklippstavelsynkronisering, men dette er en premium-funksjon som krever at du kjøper en lisens. Etter at du har kjøpt en lisens, kan du sømløst synkronisere alle utklippstavleoppføringene dine med andre datamaskiner og til og med mobile enheter.

ditto

Ditto er en freeware Klembord manager som leveres med brukervennlig grensesnitt. For å lime inn fra utklippstavlen trenger du bare å trykke på et hurtigtast på tastaturet, og du får en liste over nylig kopierte data. Hvis du ønsker å kopiere nylig brukte data igjen, trenger du bare å bruke en snarvei for å lim inn den umiddelbart, eller du kan bare velge den fra menyen ved å klikke. Hvis du ikke finner bestemte data, er det også en innebygd søkefunksjon tilgjengelig.

Ditto bruker sqlite database og det lar deg beholde flere datamaskinens utklippstavle synkronisert. I tillegg, når du sender data over nettverket, vil Ditto kryptere det for å gjøre det trygt.

Selv om det ikke har noen avanserte funksjoner, er Ditto fortsatt en fremragende Klembord-manager, så hvis du leter etter en lett og rask leder for utklippstavlen, kan Ditto være akkurat det du trenger.

ClipCube

En annen freeware og lett Klembord manager på vår liste er ClipCube. Dette verktøyet kommer med visuelt tiltalende grensesnitt, og i tillegg til å være en utklippstavler, fungerer dette verktøyet også som en notetaking-app.

Dette er et enkelt og raskt program som lar deg enkelt redigere dine tidligere oppføringer for å gjøre nødvendige endringer. Vi må nevne at ClipCube er et enkelt program med enkelt brukergrensesnitt, og vår eneste klage er mangelen på søkefunksjon i Direct Paste-vinduet. Denne appen er kanskje ikke kompleks som de forrige på vår liste, men det gjør fortsatt en god jobb.

Ethervane Echo

Ethervane Echo er en av de eldre kretskortforvalterne, og som sådan mangler det noen av funksjonene som andre oppføringer på vår liste har. Mest merkbart mangler dette verktøyet Quick Paste-funksjonen som lar deg enkelt søke gjennom utklippstavlets historie. En annen begrensning av denne programvaren er mangelen på støtte for ikke-tekstdata, noe som betyr at du ikke vil kunne lagre noen bilder.

Det er verdt å nevne at Ethervane Echo kommer med raskt søk som lar deg enkelt søke gjennom utklippstavlets historie. I tillegg kommer dette verktøyet med avanserte filtre, slik at du kan sortere utklippstavlets historie etter tid eller til og med av de brukte applikasjonene for å organisere utklippstavlen.

Ethervane Echo har ikke blitt oppdatert på en stund, og siden det mangler noen viktige funksjoner, kan det hende at det ikke er den beste utklippstavlen, men hvis du er på utkikk etter et utklippstavelsjef med avansert filtrering og enkel funksjonalitet, kan Ethervane Echo være perfekt for deg .

ShapeShifter

ShapeShifter kalles også et utklippstavleforlengelse snarere enn en utklippstavelbehandling fordi det bare forbedrer funksjonaliteten til utklippstavlen. I motsetning til andre kretskortforvaltere krever dette ikke at du bruker noen nye snarveier, og du kan utføre alt du trenger å gjøre ved å bruke Ctrl + C og Ctrl + V snarvei. Det er også verdt å nevne at ShapeShifter støtter et bredt spekter av data, inkludert tekst, HTML, videoer, bilder og til og med filer, i motsetning til noen andre utklippstavler på vår liste.

For å kopiere og lime inn data ved hjelp av dette verktøyet, trenger du bare å trykke og holde inne Ctrl + V snarvei en stund, og du vil se utklippstavlets historie tilgjengelig. For å lime inn data, velg bare data fra historien din og slipp Ctrl + V-tastene. Hele prosessen er strømlinjeformet, så det føles ganske naturlig siden du ikke trenger å bruke noen nye snarveier.

I tillegg kan du lime inn data ved å velge dine historikkoppføringer fra oppgavelinjeikonet. Denne metoden virker litt ineffektiv, og vi antar at de fleste brukere vil fortsette å bruke hurtigtastene.

Selv om ShapeShifter er et innovativt verktøy, har det ikke en søkefunksjon som er en stor feil i vår mening. Heldigvis jobber utviklingslaget hardt med dette verktøyet, så vi kan se denne funksjonen lagt til i en av de kommende versjonene.

Redd meg

Save.me er et annet klippbordshåndtering som lar deg enkelt få tilgang til utklippstavlets historie og kopiere de nødvendige dataene. Når det gjelder datakompatibilitet, støtter dette verktøyet bilder, tekst og filer, akkurat som ShapeShifter. Vi må nevne at den største feilen i Save.me er mangelen på Quick Paste-funksjonen, samt mangel på snarveisstøtte.

Med dette verktøyet kan du organisere utklippstavlets historie, og takket være den innebygde søkefunksjonen kan du enkelt finne det du trenger på bare noen få klikk.

ArsClip

Akkurat som andre oppføringer på vår liste, er ArsClip en annen lett og gratis utklippstavle manager. Dette verktøyet leveres med Quick Paste-funksjonen, slik at du enkelt kan se utklippstavlets historie bare ved å trykke på en hurtigtast. I tillegg kan du også se utklippstavlets historie ved å holde høyre museknapp.

Utklippstavlen din blir sortert etter søknad, slik at du enkelt kan finne det du trenger. Hvis du trenger å søke etter en bestemt data, kan du gjøre det ved hjelp av søkefunksjonen. Søkefunksjonen er imidlertid ikke tilgjengelig rett fra hurtigkorreksvinduet, og du må utføre noen ekstra klikk før du kan bruke det.

Clipjump

Clipjump tilbyr ikke rikt og brukervennlig grensesnitt, men det mangler absolutt ingen funksjonalitet. Dette verktøyet kommer med handlingsmodus som du skal bruke for å få tilgang til innstillinger og avanserte funksjoner.

Vi må nevne at Clipjump støtter tekst, bilder og til og med filer, og for å lime inn bestemte data behøver du bare å trykke Ctrl + V for å navigere gjennom utklippstavlets historie. Du kan også angi flere forskjellige kanaler, og gi hver kanal sin egen utklippstavl historie slik at du bedre kan organisere dataene dine.

Clipjump er et avansert verktøy, og det har en læringskurve, så du må tilbringe litt tid med det før du mestrer alle sine skjulte funksjoner.

CLCL

CLCL er en annen lett og ledig klippebord manager for Windows 10. Dette verktøyet kommer med ydmyk brukergrensesnitt, og selv om det ikke tilbyr en søkefunksjon, vil den lagre data, bilder og tekst i utklippstavlen.

Dette verktøyet er enkelt å bruke og for å få tilgang til utklippstavlets historie, trenger du bare å trykke på hurtigtast og velg et element fra listen, eller bruk en hurtigtast for å legge til den.

ClipTray

ClipTray er en liten og enkel utklippstavler som kan lagre tekst, bilder og filer. Dette verktøyet virker litt annerledes enn de andre på listen, fordi ved hjelp av snarveisknappen kan du velge de ønskede dataene, men for å lime inn det, må du bruke standard Ctrl + V-snarveien.

Dette er ikke en stor feil, men det krever noen minutter før du blir vant til det. Når det gjelder feilene, kan bare feil ClipTray være mangel på søkefunksjon.

Utklippstavle Master

Klembord Master er en av de mest kraftige Kretskort ledere på vår liste. Den støtter tekst, filer og bilder, og takket være den innebygde søkefunksjonen kan du enkelt søke etter dataene dine.

Dette verktøyet kan lagre opptil 10 000 oppføringer, og takket være funksjonen Fast utklippstavle kan du lagre de mest brukte dataene for å få tilgang til det raskt. Med et så stort antall støttede oppføringer er det et innebygd filterverktøy som lar deg vise bare bestemte typer data, for eksempel tekst eller bilde.

En ekstra funksjonalitet er muligheten til å lage skjermbilder rett fra Clipboard Master, og selv om en slik funksjon ikke er nødvendig, er det fortsatt et godt tillegg. En annen funksjon som vi ikke hadde forventet å finne i et utklippstavle, er passordsikkert som fungerer på samme måte som en passordbehandling. Denne funksjonen krypterer dataene dine og lar deg enkelt skrive inn den uten å skrive. Hvis du trenger et ekstra lag med beskyttelse, er det også en mulighet til å legge til hovedpassord.

Utklippstavle Master fungerer bra som en utklippstavelbehandling med sin filtrerings- og innebygde søkefunksjon, og takket være disse ekstrafunksjonene kan det bare være en av de beste utklippstavlerne på vår liste.

Kretskort ledere er nyttige verktøy, og vi dekket noen av de mest populære og de beste Kretskort ledere for Windows 10. Hvis du er ute etter en kraftig Klembord manager, kan Ditto eller Klembord Master være akkurat det du trenger.

Redaktørens merknad - denne artikkelen ble opprinnelig utgitt i mai 2016. Vi har nylig oppdatert den for å inkludere enda flere programmer og programmer for utklippstavler for brukere av Windows PC . Vi ønsker å være sikker på at vår liste har de beste produktene som passer dine behov.