10 beste antivirusprogrammer for surfing

Mange Windows-brukere mener at de ikke trenger å betale for antivirusprogram siden Windows Defender er gratis. Sikker, det er gratis og trygt å bruke, men uavhengige tester viser at beskyttelsesnivået faller under 90%, sammenlignet med 99% av de best betalte programmene. I tillegg er det noen skadelige programmer som går videre med utviklingen i teknologi, og de fleste av de gratis antivirusprogrammene som er tilgjengelige, kan ikke stå opp for slike trusler.

Enten det er den nyeste ransomware-krypteringen av alle dine filer eller nettleserkapere som tar tak i søkeresiden din, trenger du en førsteklasses antiviruspakke for å holde trusler i sjakk. I denne artikkelen tar vi deg ti av de beste antivirusprogrammene fra 2016 som gir deg all-round beskyttelse.

Topp 10 beste antivirusprogrammer å bla gjennom

Panda Antivirus Pro (anbefalt)

Panda Antivirus Pro utvider slående funksjoner som finnes i gratisversjonen med en rekke nye tilleggsfunksjoner, inkludert brannmurbeskyttelse og en gratis lisens for selskapets Android-sikkerhetspakke. Med hensyn til ytelse og beskyttelse, Panda Antivirus Pro rangerer med de beste antivirusprogrammene.

Denne antivirusprogrammet skanner direktemeldinger, filer på disker og nettlesere for kjente trusler. Det gir deg også kontroll over hva du vil skanne, for eksempel virus, spionprogrammer, hackingsverktøy, oppringere etc. Andre nyttige tilleggsfunksjoner inkluderer en innebygd brannmur, redningsdiskverktøy og USB-skanning. Panda Antivirus Pro leveres også med et virtuelt tastatur for å beskytte mot keyloggers.

  • Last ned nå Panda Antivirus Pro gratis

Bitdefender Antivirus Plus 2018

Hvis du er ute etter den beste anti-malware-programvaren, har Bitdefender Antivirus Plus alt du trenger for å holde truslene i sjakk. Ikke bare har den overlegen beskyttelse, men kommer også med et sett med førsteklasses ytelsesfunksjoner. Du finner en innebygd fil shredder, passordbehandling, i nærheten av perfekt beskyttelse mot krypteringsprogramvare, en sikker nettleser og en automatisk fil som maksimerer Bitdefenders innvirkning på systemet ditt.

Når det gjelder beskyttelse, kan ingen annen antivirusprogramvare på markedet slå Bitdefender. Det beskytter deg mot phishing-svindel, sosiale nettverkstjenester, identitetstyveri og sikrer også online betaling.

  • Last ned Bitdefender Antivirus til en spesiell 50% rabattpris

Avast Pro Antivirus 2016 (antydet)

Avast Pro Antivirus 2016 er designet av et selskap som har vært i virksomhet i over 20 år, og gir en perfekt balanse mellom virusfjerning og sanntidsbeskyttelse. Å få en god balanse mellom disse to komponentene er et stort problem for mange antivirusprodukter i dag. Den leveres med noen toppfunksjoner som andre merker reserverer for premiumpakker. Dette inkluderer en passordbehandling og DNS-beskyttelse som forhindrer DNS-kapring og beskytter mot omadressering av nettsider.

  • Få Avast nå fra den offisielle nettsiden

DNS kapring styrer deg bort fra et legitimt nettsted til en falsk. Så du kan tro at du er på bankens legitime nettside, men noen svikter å stjele legitimasjonene dine. Dette er en av de førsteklasses funksjonene som gjør Avast Pro til et pålitelig produkt. Det analyserer også om søknadene dine er utdaterte og oppdaterer dem for deg. Det er et praktisk verktøy, spesielt hvis du har en tendens til å forsinke programvareoppdateringer.

Bitdefender Internett-sikkerhet 2016

Bitdefender Internet Security 2016 kombinerer nesten feilfri beskyttelse mot skadelig programvare, antispam og antiphishing-komponenter med et vell av andre integrerte sikkerhetsfunksjoner, men det klarer å gjøre jobben sin perfekt. I likhet med sin tvillingebror Bitdefender Antivirus Plus 2016 tilbyr dette programmet også beskyttelse mot skadelig programvare, e-postangrep, phishing, og kommer også med en filtrimmer og en passordbehandling.

Bitdefender Internet Security gir full beskyttelse og skanner alt inkludert e-postvedlegg og sideadresser for ondsinnede nettsteder. Det kan også blokkere utenforstående fra å skanne systemets porter. Bitdefender Internett-sikkerhet 2016 går for $ 40 og støtter ikke Windows XP og Windows Vista.

  • Få det her på 50% rabatt

Kaspersky Total Security

Kaspersky Total Security lever opp til sitt navn ved å tilby flere anti-malware beskyttelsesfunksjoner enn noe annet antivirusprogram på markedet. Programmet er pakket med en rekke ekstra beskyttelsesfunksjoner. Den leveres med en nettleserbeskyttelse som beskytter deg mot å nå skadelige nettsteder.

Kaspersky Total Security har også en kraftig brannmur som blokkerer nettverksangrep, et virtuelt tastatur som holder konfidensielle data trygge, foreldrekontroll som beskytter barna dine, inkludert et voksent nettstedfilter, og et antispam som holder innboksen din ren. Andre ekstra funksjoner inkluderer nyttige diagnostiske verktøy som viser CPU og RAM-bruk og en passordbehandling som integreres i Mozilla Firefox, Google Chrome og Internet Explorer.

  • Få nå Kaspersky Total Security 2018 fra den offisielle nettsiden

McAfee Antivirus Plus

McAfee Antivirus Plus er rik på funksjoner og svært effektiv for å forhindre phishing-forsøk og bekjempe skadelig programvare. I din søken etter å finne de beste antivirusprogrammene, kommer du ikke over mange som vil slå McAfee Antivirus Plus. For det første tilbyr det ubegrensede lisenser på alle enhetene til en pris av $ 59, 99. Dette betyr at du kan beskytte alle Windows, Android, Mac og IOS-enheter uten å betale for en ekstra lisens.

McAfee Antivirus Plus kommer også med sin egen brannmur som bestemmer hvilket innhold som kommer inn i din PC og en fil shredder som sletter filer helt. Det har også en beskyttelse mot beskyttelse mot beskyttelse og gir deg full kontroll over skanneadferdene.

Norton Security Deluxe av Symantec

Norton Securitys utmerkede beskyttelse og et vell av andre sikkerhetsfunksjoner bidrar til at det konkurrerer godt med de andre toppmodell antivirusprogrammene. Mens hovedkonkurrentene forfølger en kompleks produktfamiliearkitektur, kombinerer Norton mange familieprodukter til et antivirusbeskyttelsesabonnement. Dens beskyttelsesfunksjoner er gode, og det ga fantastiske resultater da AV-Test løp en rekke tester på den sammen med andre 21 antivirusprodukter.

Norton Security Deluxe kombinerer antiphishing og antispam-funksjoner med den tradisjonelle antispionvare- og antimalware-beskyttelsen, et sikkert onlinehvelv og en passordbehandling i en alt-i-ett-sikkerhetspakke. I tillegg kan du beskytte tre enheter med en enkelt lisens, og du kan administrere alle installasjonene på nettet.

Avira Antivirus Pro

Avira Antivirus Pro er et av de beste antivirusprodukter i form av malware-deteksjon. Den tilbyr nesten perfekt malware beskyttelse til en pris på $ 44, 99. Den blokkerer kjente ondsinnede nettsteder, oppdaterer kontinuerlig sin database med malware signaturer, skanner alle e-postvedlegg, tilbyr en sikker nettleser og har ubegrenset teknisk support.

Installasjonsprosessen er rask og enkel. Foruten beskyttelse, reparerer den skader forårsaket av skadelig programvare til filene dine, og sikrer også din økonomi og andre private data. Avira Antivirus Pro er imidlertid dyrere enn de andre antivirusprodukter vi har gjennomgått. Prisen på $ 44, 99 er for en enkelt PC. Hvis du vil bruke den på 3 PCer, må du betale $ 135 og $ 225 for 10 systemer.

F-Secure Antivirus

F-Secure Antivirus er blant de beste antivirusprogramvarene som kan holde datamaskinen trygg fra cyberkriminelle. F-Secure er ikke billig som du vil få det til en pris av $ 55, 99, men det er uten sidestykke for å oppdage sikkerhetstrusler. Den bruker to anti-malware motorer for å øke trusseldekningene, og gir dermed en nesten feilfri malware deteksjon.

F-Secure Antivirus er en av de raskeste ved å skanne etter trusler, og grensesnittet er rent og lyst. Selskapet tilbyr to antivirusprodukter; F-Secure Internett-sikkerhet og F-Secure Safe Antivirus. F-Secure Internet-sikkerhet legger til nettleserbeskyttelse, nettverksskanner, nettleserskanner og foreldrekontroll. F-Secure Safe tar ting litt lenger med ekstra beskyttelse for Mac- og mobilenheter, og kommer også med en nettbasert konto.

ESET NOD32 Antivirus 9

ESET NOD32 Antivirus 9 tar en no-nonsense tilnærming når det gjelder å holde trusler i sjakk. Denne antivirusprogramvaren er utviklet for å beskytte datamaskinen mot alle typer trusler, og har beskyttelse mot beskyttelse mot beskyttelse, e-postbeskyttelse, nettleserbeskyttelse, avanserte heuristikk og konfigurasjonsinnstillinger, forhåndsdefinerte og tilpassede skannefiler og et vell av flere sikkerhetsverktøy.

Du kan også justere innstillingene for å fortelle programmet hvilke typer trusler å skanne som er raskere og mer spesifikt. I tillegg tilbyr programvaren også et tyveriverktøy som du kan aktivere på alle enhetene som har lisens til å kjøre ESET. Når du logger deg på din tyveri-konto på hver enhet, kan du spore dem via et nettbasert grensesnitt. ESET NOD32 forblir som en av de beste antivirusprogramvarene og har et rent og klart grensesnitt.

Hvis du har vært på utkikk etter det beste antivirusprogrammet på markedet, har du det. Alle programmene på denne listen har spektakulære funksjoner designet for å gi beskyttelse mot alle typer trusler, samtidig som de gir en enestående ytelse. Har du brukt noen av disse programmene? La oss høre din erfaring i kommentarfeltet nedenfor.