10 beste anti-hacking programvare for Windows 10

Hackere er en konstant tråd for alle Internett-brukere, og det er et kjent faktum at ingen antivirus kan gjøre datamaskinen din trussikker. Den beste løsningen er å bruke et komplementært anti-hacking-verktøy, kompatibelt med antivirusprogramvaren du bruker, for et ekstra lag av beskyttelse.

Denne artikkelen tar sikte på å oppgi den beste anti-hacking programvaren du kan bruke i Windows 10, for å gjøre det vanskeligere hvis ikke umulig for hackere å få tilgang til datamaskinen.

Hva er den beste programvaren for å forhindre hackereangrep på en Windows 10 laptop / PC?

 1. Bitdefender (redaktørens valg)
 2. Årsak Kjernesikkerhet
 3. Malwarebytes Anti-Malware
 4. Windows Defender Advanced Threat Protection
 5. Enhanced Mitigation Experience Toolkit
 6. Anti-Hacker
 7. McAfee Sikkerhets Scan Plus
 8. Spybot Search & Destroy - gratis utgave
 9. HitmanPro
 10. Trojan Remover
 11. Superantispyware

Her er de beste anti-hacking programvareproduktene for Windows 10

1. Redaktørens valg: Bitdefender

Bitdefender er for tiden i topp AV-er i verden. Dette verktøyet har ikke bare de grunnleggende egenskapene til et antivirusprogram, men håndheves med flere spesifikke verktøy for å forhindre enhver type angrep. Personlige data blir et av de viktigste punktene i Bitdefenders sikkerhetspolitikk, slik at du kan installere dette verktøyet fordi dets funksjoner beskytter mot hacking. Her er hva du får med Bitdefender:

 • Oppretter spesielle lister for å beskytte mot ransomware (cryptolockers) og de nyeste signaturene
 • Webkamera beskyttelse: Ingen vil kunne få tilgang til webkameraet ditt mens Bitdefender er aktiv
 • Dedikert brannmur: Konfigurer en annen brannmur og vær dobbeltbeskyttet mens enkelte programmer har tilgang til internett
 • Wi-Fi-nettverkssikkerhetsrådgiver: Hvis et bestemt Wi-Fi-nettverk kan bli konfigurert av en hacker, for å stjele data, vil du bli varslet
 • Sikkerhetsproblemer skanner for å oppdage viktige manglende komponenter i systemprogramvaren
 • Multidevice beskyttelse - sett opp dette fantastiske sikkerhetsverktøyet på de andre enhetene dine

Hvis du virkelig ønsker å sette en anti-hacking-lås på PCen, anbefaler vi deg sterkt Bitdefender Antivirus 2019. Du kan kjøpe den nå med en rabatt.

 • Få nå Bitdefender 2019

2. Årsak Kjernesikkerhet (foreslått)

Dette sikkerhetsverktøyet fjerner skadelig programvare og adware som din standard antivirus har savnet. Takket være sin flerlagsstruktur gir Reason Core Security sanntidsbeskyttelse, slik at uønskede programmer ikke blir installert med programvare du laster ned.

Andre funksjoner inkluderer:

 • Årsak Core Security det er rolig og diskret, og vil ikke senke datamaskinen eller forbruke unødvendige ressurser.
 • Holder nettleseren din trygg fra adwareutvidelser.
 • Med skybaserte skanninger er du alltid beskyttet mot de nyeste truslene.

Last ned Reason Core Security prøveversjon

3. Malwarebytes Anti-Malware (antydet)

Dette verktøyet oppdager og eliminerer malware antivirusprogrammet mangler ofte. Det fjerner også rootkits og reparerer filene de skader. Premium-versjonen av Anti-Malware tilbyr en rekke oppgraderte funksjoner, som vil gjøre datamaskinen nesten trussisikker. Du kan teste ut denne funksjonen i 14 dager ved hjelp av den gratis versjonen av verktøyet, men etter denne perioden anbefaler vi at du kjøper premiumversjonen.

Hva du kan forvente fra Malwarebytes Anti-Malware:

 • Forhindrer tilgang til og fra kjente ondsinnede nettsider.
 • Registrerer malware automatisk i sanntid, før den kan infisere.
 • Skanner raskere ved bare å lete etter aktive trusler.
 • Gjør det mulig å planlegge automatiske skanninger og databaseoppdateringer.
 • Forhindrer at skadelig programvare opphører Malwarebytes eller endrer sine prosesser.

Du kan kjøpe Malwarebytes fra den offisielle nettsiden for $ 39, 99 for et ettårig abonnement, eller for $ 59, 99 for et toårig abonnement.

4. Windows Defender Advanced Threat Protection

Cyberangrepene øker i raffinement, og Microsoft vil at Windows 10 skal være en vanskelig mutter for å knekke for hackere. Windows Defender Advanced Threat Protection hjelper brukerne å oppdage, undersøke og svare på avanserte angrep på sine systemer. Dette verktøyet er bygget på de eksisterende Windows 10-sikkerhetssvarene, og gir et bedre beskyttelseslag etter overtredelse. Det oppdager de truslene som har omgått forsvar, og gir også responsanbefalinger.

Windows Defender Advanced Threat Protection er for øyeblikket tilgjengelig for Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise for utdanning, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro Education, og kjører allerede på Insiders 'datamaskiner. Vi forventer at Microsoft skal gjøre denne funksjonen tilgjengelig for alle Windows 10-brukere i nær fremtid: "Vi oppfordrer våre kunder til å oppgradere til Windows 10 for vår mest avanserte sikkerhetsbeskyttelse, med muligheten til å utnytte Windows Defender Advanced Threat Protection når det blir tilgjengelig mer bredt i år.

Hvis du kjører en Windows Pro- eller Enterprise-versjon, går du til Windows Defender portal, logger deg på og laster ned funksjonen Advanced Threat Protection.

5. Enhanced Mitigation Experience Toolkit

Denne sikkerhetsfunksjonen forutsetter de vanligste handlingene som hackere kan bruke for å få tilgang til datamaskinen din, og beskytter den ved å viderekoble, avslutte, blokkere og ugyldiggjøre disse handlingene. Den største fordelen er at EMET beskytter datamaskinen din selv før nye og uoppdagede trusler blir formelt adressert av sikkerhetsoppdateringer og antivirusprogrammer.

EMET er også kompatibelt med de mest brukte hjemme- og bedriftens tredjepartsprogrammer, og sikrer hver fil på datamaskinen. Du kan laste ned dette sikkerhetsverktøyet fra Microsoft gratis.

6. Anti-Hacker

Dette gratis verktøyet er laget for å gjøre det svært vanskelig for hackere å få tilgang til datamaskinen ved å lappe mange av de eksisterende sikkerhetsproblemene i Windows.

Anti-Hacker tilbyr følgende funksjoner:

 • Deaktiverer "Kjør som administrator" sårbarheter.
 • Patches brukerkonto kontroll for tredjeparts brannmur programvare.
 • Renser datamaskinens personvern.
 • Starter oppstartskanner.
 • Registrerer og fjerner keyloggers.
 • Blokkerer PayPal-donasjoner spam.

Du kan laste ned Anti-Hacker fra Major Geeks.

7. McAfee Security Scan Plus

McAfee Security Scan Plus er et gratis diagnostisk verktøy som beskytter datamaskinen ved aktivt å sjekke oppdatert antivirus-, brannmur- og websikkerhetsprogramvare. Det skanner også etter trusler i alle løpende programmer.

Andre funksjoner inkluderer:

 • Installerer stille og oppdaterer i bakgrunnen og forstyrrer ikke produktiviteten.
 • Registrerer malware, trojaner og potensielt uønskede programmer i kjørende prosesser og moduler lastet av disse prosessene. Det skanner også nettleserhistorikk og informasjonskapsler.
 • Du kan tilpasse skannefrekvensen. Planlagt skanning gir tre varselalternativer til brukeren: Skann nå, Avbryt, Minn meg senere.

Du kan teste verktøyet på McAfees nettsted.

8. Spybot Search & Destroy - gratis utgave

Dette sikkerhetsverktøyet skanner harddisken og RAM for skadelig programvare. Spybot kan også reparere registret, tar vare på winsock LSPs, nettleserkapsler, HTTP-cookies, trackerware, keyloggers, spor, trojanere, spybots og fjerner også sporingskapsler.

Hvis du allerede kjører Windows Defender, og du vil laste ned gratisversjonen av Spybot Search & Destroy, vil Windows deaktivere verktøyet fordi det inneholder antiviruskomponenter fra de betalte utgavene. Den beste løsningen er å deaktivere Live Protection Spybot, aktivere sanntidsbeskyttelse i Windows Defender, og deaktiver Windows Defender fra tid til annen for å skanne systemet ved hjelp av Spybot.

Du kan laste ned Spybot Search & Destroy fra Safer-Networking (lenken er tilgjengelig nederst på siden).

9. HitmanPro

HitmanPro er et verktøy som oppdager og fjerner unnvikende skadelig programvare. Det kan fungere sammen med eksisterende antivirusprogrammer uten konflikter. Som utvikler beskriver den, er Hitman Pro et gratis, annet meningsverktøy, som gir tillit til en verden der det anses å være trygge datamaskiner som regelmessig kompromitteres.

HitmanPro er så vellykket fordi den ikke stole på virus signaturer, men i stedet samler handlingsbar intelligens og undersøker den innsamlede informasjonen for å oppdage hvilke filer som virker og ser ut som skadelig programvare. Verktøyet ser etter uetisk filadferd fordi det er mye vanskeligere for malware-skapere å radikalt endre den manipulerende oppførselen til malware.

Andre funksjoner inkluderer:

 • HitmanPro er en underskrift-mindre on-demand malware skanner på bare 10 MB og krever ingen installasjon. Den kan startes direkte fra en USB Flash Drive, CD / DVD, eller nettverkstilkoblet lagring.
 • Det er raskt, en typisk malware skanning med HitmanPro tar mindre enn 5 minutter.
 • Det fjerner vedvarende trusler fra operativsystemet som kjører, og erstatter infiserte Windows-ressurser med sikre originale versjoner.

Du kan laste ned HitmanPro 3 fra Sophos. HitmanPro tilbyr hjemmebrukere en gratis engangs lisens, gyldig i tretti dager. Du kan kjøpe et ettårig HitmanPro-lisens for $ 22, 34 eller et treårig lisens for $ 44, 68.

10. Trojan Remover

Som navnet antyder, oppdager og fjerner dette verktøyet trojanske tråder: trojanske hester, ormer, adware og spionprogrammer når standard antivirus ikke oppdager dem eller eliminerer dem effektivt. Trojan Remover fjerner også tilleggs system modifikasjoner malware kan ha gjort.

Andre funksjoner inkluderer:

 • For hver identifisert trussel, oppdager Trojan Remover en varselskjerm som viser filens plassering og navn, og tilbyr å fjerne programmets referanse fra systemfilene.
 • Når det finner malware som er minneboende, starter verktøyet automatisk systemet ditt og deaktiverer trusselen helt.
 • Du kan skanne individuelle filer og kataloger fra Windows Explorer.

Trojan Remover er tilgjengelig gratis i en 30-dagers periode. Du kan enten kjøpe den for $ 24.95 eller fjerne den.

11. SUPERAntiSpyware

SUPERAntiSpyware er et kraftig anti-hacking verktøy som kan fjerne spyware, adware, malware, trojanere, dialers, ormer, keyloggers, hijackers og andre trusler. Reparasjonssystemet til dette verktøyet gjør det raskt mulig for appene å deaktivere malwareprogrammer. Detaljert logg blir levert etter hver skanning.

Du kan enten bruke den gratis versjonen av SUPERAntiSpyware eller kjøpe Professional Edition for $ 29.95.

Har du allerede brukt et av sikkerhetsverktøyene som er nevnt ovenfor? Fortell oss mer om din erfaring i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i august 2016 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at brukerne våre ville ha et bredere spekter av alternativer.