10 automatisert FTP-programvare som du bør bruke i 2019

FTP og SFTP har gjort filoverføring betydelig enklere enn noen gang før. De to overføringsprotokollene er de vanlige internettfiloverføringsmediene i dag. Og nylig ble et sett med automatisert programvare utviklet for å ytterligere forbedre filoverføring, nettverkssikkerhet og i siste instans automatisere hele prosessen. I denne veiledningen vil vi se på noen av de beste automatiserte FTP-programmene, samt topp automatiserte SFTP-verktøy som du kan bruke i 2019.

Før vi koker helt inn i FTP- og SFTP-automatiseringsprogramvare, la oss ta en titt på hva proprietære vilkår står for.

Hva er FTP?

FTP er et akronym for File Transfer Protocol, som er den grunnleggende protokollen som brukes til å overføre filer på internett, mellom eksterne servere / datamaskiner. Denne protokollen tillater brukere å beskytte sine forbindelser med unike bruker-IDer og passord. Og de kan også få tilgang til filer, direkte fra internett i "anonym modus".

Det finnes ulike typer FTP, inkludert FTP-server, FTP-område, FTP-e-post, FTP-utforsker og enda viktigere, FTP-programvare / klient / applikasjon. Hver type FTP muliggjør filoverføring, gjenfinning og opplasting på sin egen unike måte.

FTP-applikasjoner er dataprogramvare som kan få tilgang til FTP-servere og laste opp, hente og / eller overføre filer med uovertruffen bekvemmelighet. Interessant, noen av disse programmene er automatisert; ha muligheten til å automatisk utføre overføring mellom eksterne datamaskiner via internett.

I et nøtteskall er FTP (også kjent som RFC 959) standardprotokollen for overføring av filer fra en datamaskin til en annen via IP eller TCP-baner.

La oss ta en titt på noen av de beste automatiserte FTP-programvarene i markedet.

Hva er de beste automatiserte FTP-verktøyene som skal brukes i 2019?

1

WS_FTP (anbefalt)

WS_FTP er en av de ledende FTP-klientprogramvarene på markedet, med over 40 millioner brukere over hele verden. Denne automatiserte FTP-programvaren er primært utformet for å gi tilstrekkelig sikkerhet for FTP-initierte overføringer.

Men funksjonaliteten strekker seg utover dette, da det også kan strømlinjeforme tilkobling og automatisere overføring.

Programvaren er ganske enkel å bruke, med hensyn til det svært intuitive grensesnittet og det tilpassbare skjermbildet. Det er også vert for den best tilgjengelige krypterings- / autentiseringsprotokollen i bransjen, som gir formidabel beskyttelse mot enhver form for hack eller filtap under overføring.

Grunnleggende funksjoner i WS_FTP inkluderer: AES 256-bit krypteringsprotokoll, Google Integrasjoner, OpenPGP-filkryptering, FIPS 140-2 kryptering, Fil-sikkerhetskopiering, Filsynkronisering, Filkomprimering, Overføringsplanlegging, GDPR-samsvar, Flere lisenser, Proxy-server, Kundesupport E-post og telefon) og mer.

WS_FTP-automatisert SFTP-programvare tilbyr en måned gratis prøveversjon til nye brukere. Etter prøveperioden på en måned kan brukerne abonnere på en av de betalte planene som tilbys.

WS_FTP lisenspakker inkluderer:

 • WS_FTP Professional (flere brukere): $ 390 per 5 lisenser
 • WS_FTP Professional med støtte (Single User): $ 89, 95 per lisens
 • WS_FTP Professional Client (Single User): $ 49, 95 per lisens.

- Last ned nå WS_FTP gratis

2

FlashFXP

FlashFXP er en kjent automatisert SFTP-programvare for Windows-datamaskiner. Den er utstyrt med tilstrekkelige sikkerhets- og systemoptimaliseringsfunksjoner, som trengs for å sikre og automatisere alle filopplastinger, nedlastinger og overføringer. Støttede Windows-versjoner spenner fra Windows 8.1 til Windows XP SP3.

I tillegg er FlashFXP vert for et sett av automatiseringsfunksjoner i industrien som letter sømløs overføring / deling av filer mellom sikre eksterne servere eller Windows-datamaskiner. Programvaren er også ganske enkel å bruke, da overføring av filer er like enkelt som "å dra en fil fra ett sted (datamaskin) og slippe det på et annet sted".

Noen av de viktigste sikkerhets-, automatiserings- og tilkoblingsfunksjonene i FlashFXP inkluderer: Automatisk overføring, Automatisk opplasting, Proxy-server (SOCKS 4 & 5 / HTTP) il, Bi-modal overføring (aktiv og passiv), Fjernfilredigering, SSH File Transfer Protokoll (SFTP), Automatisk ASCII-valg, Overføring fra sted til sted, Rekursiv filtillatelse, Hastighetsbegrensning (justerbar), Filutheving, Mappekache, Filbehandling og mer.

FlashFXP tilbyr 30-dagers gratis prøveversjon til brukerne, for å gi dem muligheten til å teste programvarens egnethet og holdbarhet før de legger midler til å kjøpe en lisens. Lisensavgiften er knyttet til $ 29, 95. Forresten, tilbyr FlashFXP to store lisenser - Personlig og kommersiell eller Business License.

 • Få nå FlashFXP fra den offisielle nettsiden
3

SmartFTP

SmartFTP er en annen topplassert automatisert FTP-programvare, som er spesielt utviklet for å lette filoverføringen mellom Windows-datamaskiner via Internett. Programvaren støtter forskjellige Windows-versjoner, alt fra Windows XP til Windows 10.

Dessuten er SmartFTP primært bygget for å gi tilstrekkelig sikkerhet / kryptering, for å sikre at filene ikke blir manipulert, i alle fall under overføring. Programvaren er også vert for et sett med "ekstrautstyr" -funksjoner, som sikrer at filer overføres uten noen form for problem. Dette oppnås i utgangspunktet ved å automatisere visse aspekter av overføringsprosessen.

Noen av hovedfunksjonene i SmartFTP inkluderer: Proxy-servere og brannmur (HTTP, SOCK S5 etc.), Fjernredigering, Filsynkronisering, Sikkerhetskopiering, Overføringskø / planlegging, Universal plug-and-play-støtte, NAT-brannmur, Tilpassede kommandoer, URL- Avansert GUI, Flerspråklig støtte, Overholdelse av industristandard (FIPS 140-2, 186-4 og HIPAA 5010), Integrasjoner (Google Disk, One Drive etc.) og mange flere.

SmartFTP tilbyr forskjellige versjoner for nedlasting (Versjon 5/8/9), avhengig av Windows-versjonen. Det er tre store lisenser på tilbud. De er:

 • Profesjonell: $ 39, 99 per år eller $ 79, 95 (engangskjøp)
 • Ultimate: $ 69.99 per år eller $ 139.95 (engangs kjøp)
 • Bedrift: $ 149, 99 per år eller $ 259, 95 (engangs kjøp.

Kjøp SmartFTP

4

FileZilla

FileZilla, når det gjelder overkommelighet, er en av de beste automatiserte FTP-programmene i markedet. Det er en allsidig FTP-løsning som kan brukes til å optimalisere filoverføring på forskjellige datamaskiner (Windows, Mac og andre).

Dessuten har FileZilla en dedikert open source-server, kjent som "FileZilla Server", hvorfra filer kan lastes ned enkelt. Dessuten er det fleksibelt bygget for å integrere sømløst med populære cloud storage-tjenester som Dropbox, MS OneDrive, Google Cloud, Google Disk og mer.

Sikkerhets- og automatikkfunksjoner i FileZilla inkluderer: Brukervennlig GUI, Flerspråklig støtte, Kompatibilitet på tvers av plattformer, Synkronisert katalog, Ekstern filredigering og søking, Filfiltre, Justerbare hastighetsgrenser, SSL / TLS-støtte, Automatisk gjenoppta, Proxy-støtte, Nettstedshåndtering, Overføringskø og mer.

Til slutt, FileZilla er en åpen kildekode gratis automatisert FTP-programvare; Derfor er lisensen tilbudt gratis, under GNU General Public License (GPL).

Last ned FileZilla

5

CompleteFTP

CompleteFTP er en holdbar FTP-klientprogramvare for Windows, som tilbyr gratis tjenester til sine brukere. Den er vert for en av de mest intuitive plattformene, som er tilgjengelig i bransjen. Derfor, fildeling, opplastinger og nedlastingsoperasjoner krever bare grunnleggende teknisk ferdighet for å effektivt utføre.

Denne automatiserte FTP-programvaren er fullpakket med forskjellige sett med kraftige protokoller / sikkerhets-, integrasjons-, administrasjons- og automatiseringsfunksjoner som gjør programvaren til en virkelig "fullstendig" FTP-løsning.

Noen av hovedfunksjonene i CompleteFTP inkluderer ubegrensede automatiske brukere, filtillatelse, virtuelt filsystem, multi-protokollgateway, egendefinerte kommandoer, kryptering av industristandard, automatisk banning, aktivitetsrevisjon, SSL-generator, ytelseskart, ekstern admin, Zip-fil komprimering, prosess utløsere og mer.

CompleteFTP er en proprietær lisensiert programvare med fire hovedoppgaver - Gratis, Standard, Profesjonell og Enterprise. Mens Free edition tilbyr gratis lisens, krever andre utgaver betalte brukerlisenser.

Last ned CompleteFTP

6

Sysax

Sysax er en spesialdesignet automatisert FTP-programvare som leveres med en innebygd automatiseringsveiviser, noe som muliggjør sømløs overføring / deling av filer mellom eksterne datamaskiner. Den støtter et bredt spekter av overføringsprotokoller, inkludert FTP, SFTP, SSL / TLS og mer.

Noen av hovedtrekkene til Sysax automatisert FTP-programvare inkluderer: Statusovervåkning, Oppgaveplanlegging, FTP-skripting (automatiseringsveiviser), Omfattende logger, E-postvarsler, Filkompressor, SSL-sertifikat, Administrasjon, Dedikert kundestøtte og mer.

Det er fire grunnleggende lisensieringsutgaver som tilbys. De inkluderer:

 • Personlig: Gratis
 • Profesjonell: $ 197 (Startpris)
 • Bedrift: $ 497 (Startpris)
 • Høy tilgjengelighet: Med sitat

Last ned Sysax automatisert FTP-programvare

Hva er SFTP?

SFTP står for SSH File Transfer Protocol eller mer eksplisitt, Secure File Transfer Protocol. Det er som en avansert versjon av FTP, som gir tilstrekkelig sikkerhet, som standard, under filoverføring. SFTP fungerer på samme måte som FTP, med den eneste forskjellen som er at - SFTP fungerer på en sikker forbindelse.

I motsetning til FTP, som er relativt usikkert, bruker SFTP SSH-godkjenningen for å sikre hver forbindelse, og gir dermed lite plass til hack. Derfor er det det foretrukne valget mellom de fleste internett / datamaskin brukere, for å overføre filer eksternt.

Som FTP har SFTP også utpekt dataprogrammer, som letter filoverføring på et sikkert nettverk. Mange av disse programmene er automatiserte, slik at du kan overføre filer på tvers av eksterne IP-adresser sømløst.

La oss se gjennom noen av de beste automatiserte SFTP-programvarene i markedet.

Topp 4 automatisert SFTP-programvare

7

KjernefTP

Core FTP er en av de mest brukte automatiserte SFTP-programvare for Windows. Det tilbyr noen av de beste oppnåelige sikkerhets- og automatiseringsfunksjonene i bransjen. Disse funksjonene sikrer at filer deles / overføres sikkert (via internett) mellom eksterne datamaskiner.

Som de fleste SFTP-løsninger støtter Core FTP alle viktige overføringsprotokoller, inkludert SFTP, FTP, SSL / TLS og mer. Det kraftige settet med kryptering / sikkerhetsfunksjoner sikrer at integriteten til hver fil (i transitt) ikke blir kompromittert, i alle fall.

Grunnleggende funksjoner i Core FTP inkluderer: Overføringsplanlegging, Zip-støtte (filkomprimering), Auto S / Nøkkelstøtte, Secure SFTP, Fly-komprimering (MoDE-Z), Overfør start / stopp / CV, Automatisk forsøk filoverføring), Proxy-servere, Fjernsøking, Fjernredigering, Filtillatelse, HIPAA-overholdelse og mer.

Core FTP er tilgjengelig i to lisensierte utgaver: Free and Core FTP Pro. Den gratis "LE" -utgaven tilbys gratis, mens Pro-utgaven er tilgjengelig med tilbud (tilpasset prising).

Last ned Core FTP

8

WinSCP

WinSCP er en åpen kildekode-SFTP-klientprogramvare fra Microsoft. Og den er spesielt utviklet for Microsofts Windows-datamaskiner. I hovedsak er WinSCP det ultimate verktøyet for sikker overføring av filer på Windows-datamaskiner (via IP-baner).

Denne automatiserte SFTP-programvaren inneholder funksjoner som oppgaveautomatisering og skripting, fjernkommandoer, administrasjonsbegrensninger, XML-logging, tidsstempler, filkryptering, intuitiv GUI, tekstredigerer (integrert), egendefinerte kommandoer, bakgrunnsoverføring, Amazon S3-protokoll, overfør CV, fil kryptering, overføringskø, filmaskering, hovedpassord, caching og mer.

Til slutt er WinSCP et av dataprogrammene under GNU General Public License-vilkårene; Derfor tilbyr den gratis tjenester / lisenser til sine brukere.

Last ned WinSCP

9

FTP Voyager

FTP Voyager, utviklet av SolarWinds, er en av de ledende automatiserte SFTP-programmene i bransjen. Det er det pålitelige valget (for SFTP-overføring) av hundretusener av Windows-brukere over hele verden.

I tillegg støtter FTP Voyager alle store overføringsprotokoller, inkludert SFTP, FTPS og FTP. Den er utstyrt med et sett av førsteklasses automatiserings- og krypteringsfunksjoner, noe som gjør at det skiller seg ut som en av de beste filoverføringsprogramvarene i markedet.

Grunnleggende funksjoner i FTP Voyager inkluderer: Live redigering, Filkompressor, Overføringsplanlegger, IPv6-støtte, Ekstern og lokal synkronisering, Proxy-server, Overføringskø (opptil 9 tråder), Tilpassede kommandoer, Fjernfilsøk, Automatisk synkronisering av filer og mer . Likevel er FTP Voyager tilgjengelig gratis (for Windows-brukere).

Last ned FTP Voyager

10

JaSFtp

JaSFTP er den utpekte SFTP-programvaren for Windows-datamaskiner. Den er bygget for å lette filoverføringsprosessen, da den har kapasitet til å kjøre tusenvis av filoverføring. Derfor kan Windows-brukere enkelt kjøre overføring, planlegge sikkerhetskopiering og / eller synkronisere mapper med uovertruffen bekvemmelighet.

I tillegg er JaSFTP vert for et allsidig sett med funksjoner; som på den ene siden sikrer filer under overføring, og på hånden, automatiserer hele fildeling / opplasting / nedlastingsprosess. Med dette kan du sikkert flytte filer om (på tvers av flere datamaskiner) i håndfri modus mens du kjører andre operasjoner.

Likevel er JaSFTP tilgjengelig for gratis og også tilgjengelig som et premiumprodukt med oppgraderte funksjoner for 179, 75 dollar.

Last ned JaSFTP

Konklusjon

File Transfer Protocol (FTP) og Secure / SSH File Transfer Protocol (SFTP) utgjør standardmetoder for ekstern overføring av filer på tvers av servere via internett. Og med den siste utviklingen av spesielle automatiseringsverktøy har begge overføringsprotokollene blitt betydelig forbedret, med filoverføringer nå fullt (eller delvis delvis) automatisert.

I denne artikkelen har vi listet fem av de beste automatiserte FTP-programmene, samt et like stort antall automatiserte SFTP-programmer. Så, hvis du er ute etter en slitesterk FTP / SFTP-klientprogramvare, er ovenstående skisserte verktøy det beste du kan få.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • 5 av den beste filen sletting programvare for Windows 10
 • 12 av de beste filnavnene til Windows-PCer
 • 10 beste filkrympende programvare for Windows 10 PC