Hva er den beste programvaren for å fikse en treg datamaskin?

Vi vet alle hvor irriterende det kan være når datamaskinen begynner å bremse og applikasjoner begynner å laste sakte eller lagre. Dette skjer vanligvis etter flere måneders bruk. Den største årsaken er vanligvis på grunn av bloatware, tilstedeværelsen av mange søppelfiler og registerfeil. Noen ganger kan dette skyldes oppdateringer eller ny oppgradering til Windows-operativsystemet.

Det er imidlertid mange måter å øke hastigheten på datamaskinen med bruksprogramvare. Windows Report team har samlet den beste programvaren for å øke ytelsen og hastigheten til datamaskinen din.

Fest en treg datamaskin med disse verktøyene

1

IOIO System Mechanic (anbefalt)

IOlO System Mechanic er en systemverktøy renere som skanner systemet for søppelfiler, uønskede apper, bloatware og caches. Dette verktøyet fjerner eller oppdaterer diagnostiserte resultater. Det frigjør også PC-RAM og fjerner nettleserens buffer og historie.

I tillegg gir IOlO System Mechanic omfattende optimaliseringsfunksjoner og gir en betydelig økning i hastighet og datamaskin ytelse. Verktøyet bidrar til å få systemet til å kjøre raskere og anbefales på det sterkeste.

System Mechanic har imidlertid en gratis utgave med begrensede funksjoner og to betalte versjoner som har flere funksjoner.

  • Last ned Iolo System Mechanic Pro ( Bruk 60% rabattkode: backtoschool)
2

Driver Sweeper

Driver Sweeper er en driver renere verktøy programvare som har utmerkede funksjoner og verktøy. De fleste ganger når du kobler USB-enheter til datamaskinen installerer den automatisk enhetsdriveren til PCen. Dette er for å sikre riktig kjøring av enheten på PCen, men problemet er noen av disse driverne etter en tid vil bli utdatert og ikke nyttig for systemet.

Disse utdaterte driverne kan forårsake oppstartslag og øke tiden som trengs for å starte systemet. Derfor er det viktig å kjøre en skanning og fjerne gamle drivere. Driverrens gjør dette utmerket, da det hjelper deg med å oppdatere eller fjerne utdaterte drivere.

Den leveres med installasjonsverktøy som skanner og sjekker for de nyeste driverne for systemet ditt og oppdaterer driverne omgående. Dette verktøyet bidrar til å sikre at systemet kjører jevnt; Derfor er det en ideell programvare for å fikse en treg datamaskin.

Last ned Driver Sweeper

3

Secunia Personal Software Inspector

Secunia Personal Software Inspector skanner datamaskinen din for sårbare eller utdaterte programtillegg, kataloger og programmer. Programvaren søker deretter på nettet for oppdateringer og oppdaterer dem.

I tillegg melder programvaren deg også når programmene og programtilleggene må oppdateres. Dette hjelper til å utnytte angrep som utnytter systemets sårbarheter for å redusere systemet.

I mellomtiden hjelper Secunia deg til å holde seg trygg og er en praktisk programvare som kan forbedre datamaskinens hastighet og ytelse.

Last ned PSI Secunia

4

CCleaner

CCleaner er et populært verktøy program som skanner PCen din og eliminerer søppelfiler, rydder registeret og oppdaterer programmer. I motsetning til andre systemrengjørere der ute, rydder CCleaner mesteparten av registret til Windows-PCen.

Du kan planlegge opprydding med planleggingsverktøyet, og det gir deg varsler når du har ødelagte register. Programvaren gir også detaljert informasjon om datamaskinen din etter skanning. Den inneholder også flere verktøy som programavinstaller, oppstartsleder, diskanalysator, duplikatfinner, systemgjenoppretting, stasjonsswiper og mange andre verktøy.

Piriform CCleaner er en anbefalt programvare for å fikse en treg datamaskin.

Last ned CCleaner

5

Ashampoo Win Optimizer

Ashampoo Win Optimizer er et verktøy som skanner systemet og bruker vedlikehold for å fikse problemer. Med dette verktøyet kan du enkelt skanne systemet for søppelfiler, ødelagte registre og oppblåst programvare med ett enkelt klikk.

I tillegg hjelper rengjøreren med å slette de diagnostiserte katalogene og gjenoppretter systemet til en ren tilstand. I mellomtiden kjører programvaren sjekker i systemet og gir en detaljert beskrivelse av problemene som er diagnostisert og hva de handler om. Derfor kan du ta en velinformert beslutning om å slette den eller beholde slike filer.

Ashampoo Win Optimizer har verktøy for vedlikeholdsoppgaver som defragging harddisker og optimalisering av Windows-oppstartsprosessen. Dette gjør applikasjonen til et praktisk verktøy for å fikse en treg datamaskin.

Last ned Ashampoo Winoptimizer

Til slutt vil de fem bruksprogrammene vi nevnte ovenfor øke systemhastigheten og ytelsen. Men det kan være bedre å kombinere to eller tre av programmene som er nevnt ovenfor, da noen av dem har spesialiserte funksjoner.

Hvis du ønsker en fullgassrenser, anbefales CCleaner fordi den inneholder mange av funksjonene for programvare for å fikse en treg datamaskin.

Har du brukt noen av programvarene vi nevnte nylig? Du er velkommen til å dele dine kommentarer og anbefalinger med oss ​​ved å kommentere nedenfor.