5 beste PC lyd reparasjon programvare for Windows 10 [Fresh List]

Alle som jobber med lydfiler med jevne mellomrom, vet at støy på lydfiler er et konstant, gjentakende problem. I dette innlegget skal vi se på noen av de beste lydreparasjonsprogramvarene for støyreduksjon.

Men først, la oss få en rask titt på hvordan du reduserer støy under opptak av lydfiler, slik at det er mindre arbeid å gjøre etter at lyden har blitt tatt opp.

Slå av apparater

Dette er sannsynligvis det mest åpenbare stedet å starte. Vifter, klimaanlegg, TV, kjøleskap genererer støy som kan hentes under opptak. Slå noen av disse av, vil ha en betydelig effekt på kvaliteten på lydfilene dine.

Bruk et passende rom

Hvis du spiller inn i et stort, tomt rom, vil det bli mye mer etterklang enn om rommet du bruker er lite og koselig. Du bør også tenke på å flytte til et annet rom hvis du ikke er i stand til å redusere støyen fra annet utstyr.

Datamaskere

Hvis din PC eller laptop fan arbeider overtid, vil det definitivt være ekstra støy som vil være vanskelig å redusere. Vedlikehold av datamaskinene slik at de er støvfrie, reduserer mengden arbeid fansen må gjøre.

Kjøp en Decent Mic

Pass på at du har en god mikrofon, og at du kan justere innstillingene på programvaren som følger med den. Redusere gevinsten, mens du beveger deg nærmere mikrofonen, kan godt fikse mange av problemene du har.

Selvfølgelig er det ganske nær umulig å kvitte seg med all lyd fra lydopptak, så neste skritt er å lete etter lydreparasjonsprogramvare som vil hjelpe deg med å redusere det som er igjen. Nedenfor er fem av de beste programvare tilgjengelig.

PC lyd reparasjon programvare for Windows 10

1

SpectraLayers Pro 5

SpectraLayers Pro 5 fra Magix er en enestående programvare som lar deg visualisere lydfiler som lag i et frekvensspekter. Programmet lar deg ikke bare redigere og lage lyd, men gir deg også uovertruffen verktøy for å gjenopprette og reparere skadede lydfiler.

For å gi bare ett eksempel på hvordan SpectraLayers Pro 5 fungerer som en lydreparasjonsprogramvare, er det ' Heal Action ' -funksjonen. Heal Action kan brukes når det var et utfall i opptaket. Det ser på dataene før og etter utfallet og bygger lyden det føles, fyller de manglende data best ut.

Det lar deg også velge gjentakende lyder som vises i lydfilene dine og lagre dem. Disse "støytrykkene" kan da brukes som en måte å enkelt og raskt redusere støy i fremtidige opptak med samme lyd.

Last ned SpectraLayers Pro 5

2

ERA Bundle

ERA Bundle fra Accusonus er et flott stykke programvare for de som nettopp har startet med lydreparasjonsprogramvare . Det er ikke å si at det ikke er for mer avanserte brukere fordi det absolutt er.

Den har mange funksjoner, men de som jeg tror de fleste ville være interessert i, er dens støyfjerner, reverb remover, de-esser og plosive remover. Og det som er så bra med denne programvaren er at alt er gjort med bare et trykk på noen få knapper.

Langt fra å være ekspert og ha sett ERA Bundle i aksjon, hvis du ikke er sikker på hva du gjør, er dette for deg.

3

iZotope RX7 Standard

RX7 Standard er en av mine favorittstykker av lydreparasjonsprogramvare av noen grunner. For det første er det en veldig god pakke. Det gjør mye mer enn bare lydreparasjon, så uansett hva du vil gjøre, er jeg sikker på at denne programvaren vil gjøre det.

Jeg elsker også det faktum at du kan laste ned for å prøve, og ikke bare programvare med bare nødvendigheter. Du kan laste ned hele versjonen av og iZotope-produktet og spille med det i 10 dager før du bestemmer deg for å kjøpe.

Endelig er nettsiden chock-a-blokk full av trening. De fleste nettsteder har trening, men iZotope ser ut til å ha gått utover.

Selvfølgelig kommer alt dette til en pris. Mens RX7 Standard er rimelig, jo bedre programvare, jo dyrere blir det.

4

Antares SoundSoap

Antares SoundSoap er et annet fint stykke audio reparasjonsprogramvare. I tillegg kommer det i tre forskjellige versjoner, SoundSoap Solo 5, SoundSoap 5, og SoundSoap + 5. En av dem er nødt til å bli priset rett til lommen.

SoundSoap Solo 5 er uten tvil den enkleste av de tre og er ment for intervjuer, podcaster, iPhone / iPad videoer og så videre. SoundSoap 5 er sannsynligvis det som folk flest vil se etter som det har evnen til å redusere all bakgrunnslyd som klimaanlegg og fans. Og SoundSoap + 5 er den med alle klokkene og fløyter.

SoundSoap har også en "prøve det" -funksjonen, men du kan ikke lagre den eller dele den før du kjøper en lisens. Men du kan prøve det så lenge du vil, noe som er ganske bra.

5

Adobe Audition CC

Sist men ikke minst, vi har Adobe. Jeg forlot Adobe til sist virkelig fordi å si det produserer lyd reparasjon programvare er som å si at Rolls Royce lager biler.

Jeg synes det er lettere å la Adobe beskrive Audition CC i sine egne ord:

[Det] er et omfattende verktøy som inneholder multitrack, bølgeform og spektralskjerm for å lage, mikse, redigere og gjenopprette lydinnhold. Denne kraftige lydarbeidsstasjonen er designet for å akselerere videoproduksjons arbeidsflyter og lydbehandling - og levere en polert blanding med uberørt lyd.

Kunne ikke ha gjort det bedre selv, derfor prøvde jeg ikke.

Adobe er ikke billig, men hvis du er utover det grunnleggende, eller hvis du ønsker å slå lydreparasjon (og alt som følger med det) til en karriere, kan dette være for deg.

Merk : Hvis du allerede har Adobes Creative Cloud, har du allerede Audition CC. Sjekk før du kjøper

The Wrap-Up

Og der har du det. Fem av hva jeg anser for å være den beste lydreparasjonsprogramvaren på markedet i dag.

Har du et forslag som du virkelig mener vi burde ha tatt med i denne artikkelen? Hvis så, legg det inn i kommentarene nedenfor, og vi vil se på det.

Relaterte poster å sjekke ut:

  • Slik gjenoppretter du slettede lydfiler på Windows-PCen
  • 7 beste verktøy for å redigere lydfiler i Windows 10
  • 4 beste programvare for å kvantisere lyd [2018 Liste]