Opprett en Bluetooth-kobling mellom en Arduino og Windows 8.1, 10 App [Slik]

En nylig publisering fra Microsofts Developer Network forklarer hvordan du etablerer en seriell Bluetooth-kobling mellom en Arduino og en Windows 8.1 / 10-app, slik at du kan sende enkle eller mer avanserte kommandoer .

Hvis du er en utvikler som ønsker å lære å etablere en Bluetooth-kobling mellom en Arduino-enhet og en Windows 8.1-app som du lager, har du lykke da Microsoft nettopp har delt noen dyrebare biter av råd om det. Delet på den svært ressursrike Channel9, har guiden for å lage en Bluetooth-kommunikasjon mellom Arduino og Windows 8.1 blitt gjort tilgjengelig for nedlasting i C # og C ++ (lenke på slutten).

[UPDATE] Hvis du vil få det til å fungere med en Windows 10-app, kan du først og fremst følge denne veiledningen om hvordan du installerer Arduino-programvare og drivere på Windows 10. Og hvis du støter på problemer mens du arbeider med det, må du kontrollere for å sjekke ut denne artikkelen Løs: Arduino-problemer på Windows 10.

Slik lager du Bluetooth-kommunikasjon mellom Arduino og Windows 8.1 / 10

For å kunne teste koden trenger du en Arduino med Bluetooth-funksjoner, som Arduino Uno R3 og en JY-MCU Bluetooth-modul, og også en Windows 8.1-enhet med Bluetooth-funksjoner. Du kan også legge ved en Bluetooth-dongle hvis den mangler Bluetooth alene.

Du vil da sette opp Arduino med en Bluetooth-modul, to lysdioder og et potensiometer, som vist i denne Youtube-videoen.

Kommunikasjon med Bluetooth-modulen oppnås ved hjelp av biblioteket SoftwareSerial.h. Windows 8.1-appen må deklarere Bluetooth seriell kommunikasjonsfunksjoner i Package.appxmanifest: For å distribuere Arduino-koden med VisualMicro, høyreklikk prosjektet i Solution Explorer og velg DebugStart ny forekomst. Når Windows 8.1-appen starter, kan du opprette en tilkobling og kontrollere lysdiodene.

Følg lenken nedenfor for å laste ned hele veiledningen og se hele veiledningen på Microsofts utviklingsnettverk.

Last ned Bluetooth-kommunikasjon mellom Arduino og Windows 8.1 guide

[RELATED] Du kan nå lære og teste uten noen begrensninger på Arduino simulatorer uten risiko for å skade brettet ditt. Her finner du en liste over 7 beste Arduino simulatorer for PC og sjekk ut funksjonene sine.

Autodesk Eagle, for eksempel, gir et komplett sett med PCB-layout og skjematisk redigeringsverktøy, fellesskapsdrevne funksjoner og bibliotekets innhold. Du kan sjekke mer om disse kraftige og brukervennlige verktøyene på Autodesks offisielle nettside.

Relaterte artikler å sjekke ut

  • Windows 10 Våroppdatering gjør det mulig for utviklere å bygge bedre apps med AI
  • Nadella sier at Microsoft vil fortsette å investere i mobile enheter
  • Windows SDK for Google Analytics gir flere alternativer for apputviklere

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i november 2013 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.