5 forsoningsprogramvare for å gjøre virksomheten din fremtidig bevis

Den manuelle avstemningen er en testet og testet metode, og mer enn halvparten av selskapene i USA tar fortsatt den manuelle tilnærmingen når det gjelder avstemming. Denne metoden er imidlertid utsatt for menneskelige feil.

Den automatiske avstemningen av bankkontoen din kan ta en av de mest tidkrevende oppgavene i regnskapsavdelingen og gjøre det raskere og mer effektivt.

Men ikke alle selskapene er klare til å gjøre bryteren enda. Hovedårsaken er kostnaden for det nye automatiserte systemet og tiden det tar å trene de ansatte for å være kjent med den nye teknologien.

Årsakene er gyldige da hvert selskap har sine egne behov og ingen programvare passer til kravet til enhver bedrift.

En måte å vite om virksomheten din trenger en avstemmingsprogramvare, er å starte med å vurdere bedriftens behov for å forstå hvor automatiseringen kan hjelpe.

Når du har gjort det, må du vurdere de tilgjengelige programvarealternativene og fokusere på treningsdelen da utrullingen av det nye automatiserte systemet begynner.

Det finnes mange automatiserte forsoningsprogrammer tilgjengelig i markedet i dag. Så hva skal du velge for din bedrift? Hvis du er forvirret i valg av programvare, kan vi hjelpe.

I denne artikkelen vil du hjelpe deg med å finne den beste automatiserte forsoningsprogramvareløsningen for å modernisere økonomi- og regnskapsfunksjoner for større produktivitet.

  • Les også: 5 agenda automatisering programvare for å planlegge og planlegge forretningsmøter

Beste automatiserte forsoningsprogramvare i 2019

1

BlackLine Account Reconciliations

BlackLines automatiske kontoavstemmingsprogramvare lar deg standardisere, kontrollere og effektivisere avstemmingsprosessen. Det er en skybasert løsning og gir et intuitivt grensesnitt for å utføre kontosammenligning.

Kontoavstemmingsprosessen inneholder standardiserte maler, godkjenning og vurderinger, kobling til prosedyrer og retningslinjer og arbeidsflyt for forberedelse. Integrasjonsalternativet lar deg lagre støttedokumenter på skyen.

Det reduserer muligheten for menneskelig feil i et papirbasert manuell regneark ved å opprettholde riktig oppdeling av oppgaver. Som også inkluderer automatisk å legge til nye ERP-kontoer og skape post-sertifisering for enestående gjennomsiktighet i regnskapsprosessen.

Brukerne kan se detaljene for kontoavstemming og legge til tekstfelt og laste opp dokumentasjon. Dashbordet viser ferdigstillingsstatus for kontoavstemming for en rask forhåndsvisning.

BlackLine Reconciliation er et utmerket forsoningsprodukt som er enkelt å distribuere, så vel som å lære. Men bedre brukerdokumentasjon kan gjøre programvaren mer brukervennlig.

Få BlackLine Avstemmingsprogramvare

  • Les også: 4 beste e-postoverføringsverktøy for å bytte e-postklienter trygt
2

ReconArt Forsoningsløsninger

ReconArt tilbyr avstemmingsprogramvare løsning og management suite. Det er en skybasert løsning som bidrar til å effektivisere finans- og regnskapsavstemmingsprosessen, og øker arbeidsflyten og produktiviteten.

ReconArts løsning kommer med verktøy som tilbyr kraftige funksjoner for å operere på nye nivåer av effektivitet. Du kan automatisere rutinemessige og høyvolumscenarier.

Andre fordeler med ReconArt Reconciliation-løsningen inkluderer muligheten til å gjenoppta og omdirigere lagbåndbredde, redusere tid for å fullføre vinduer og øke nøyaktigheten og redusere risikoen.

En av kjerneelementene i programvaren er planlegging. Den lar deg planlegge aktiviteter og handlinger ved hjelp av en brukervennlig kalender. Den kan også automatisere dataimporterings-, kartings- og anrikingsprosessen, automatisere kjøringen, tilordne koder for automatisk avstemningsstatus, legge til unntak fra varer, sende varsler og varsler og datautvinning,

ReconArt Reconciliation-programvare er en brukervennlig løsning med høy ytelse og leveres med fleksibiliteten til skalering for å møte dine forretningsbehov etter hvert som den vokser.

Få ReconAet Avstemmingsprogramvare

  • Les også: 5 nyttig AML-programvare som hver regnskapsfører trenger å bruke i 2019
3

Xero

Xero er en skybasert kontohåndteringsløsning som er ideell for oppstart og små og mellomstore bedrifter. Den baserte løsningen kan også brukes på smarttelefoner ved hjelp av appen eller via en webklient.

Xero er mer enn bare en automatisert forsoning programvare; Den tilbyr verktøy for å behandle fakturaer og sitater, administrere lagerbeholdning, administrere innkjøpsordrer, regninger og utgifter og tredjeparts appintegrasjon for å importere data fra dine andre administrasjonsløsninger.

Du kan tilpasse Xero-opplevelsen ved å integrere den med spesialisert programvare for virksomheten din ved å bruke tjenester som PayPal, Shopify, Expensify, Adjunct, Gusto, Squarespace og mer for salg, tidssporing, e-handel og mer.

Det elektroniske dashbordet gir deg mulighet til å overvåke kontantstrøm med diagrammer og grafer, tilpasse rapporter, se detaljer om bankkontoer og kredittkort, følge opp på utestående fakturaer, overvåke salg og bestemte deler av virksomheten.

For avstemmingsprosessen importerer Xero automatisk banktransaksjon hver arbeidsdag, konfigurerer regler for å matche banktransaksjoner automatisk til fakturaer, opprette rutiner, gruppere lignende transaksjoner og samsvare dem på en gang og mer.

Med Xero kan du legge til et ekstra lag med sikkerhet for å beskytte sensitiv informasjon, spore prosjekttider og utgifter, opprette og sjekke vareobjekter, betale regninger og kjøre ubegrenset lønn over alle 50 landene ved hjelp av Gusto.

Xero er ikke bare en automatisert forsoningsprogramvare, men en økonomi- og kontohåndteringsløsning som er enklere å bruke, raskere i oppgavebehandlingen og pålitelig.

Få Xero

  • Les også: 5 gratis cloud accounting programvare for å holde bøkene dine oppdatert på fluen
4

Oppsigelsesavstemming

Statement Reconciliation er en skybasert automatisert forsoning programvare løsning som også er tilgjengelig for Windows-datamaskiner. Det er en ideell løsning for oppstart, små og mellomstore bedrifter, byråer og bedrifter.

Statement Reconciliation er utstyrt med verktøy for å holde oversikt over kredittnoter, betalingskvitteringer, feilmeldinger og sende varsler og varsler som gir en proaktiv tilnærming mot kontantstrøm.

Når annen forliksprogramvare krever at du laster opp leverandørdokument, tar Statement Reconcilion det ett skritt videre og tillater leverandørene å få tilgang til og forene sin egen uttalelse, se statusen for fakturaene og legge igjen kommentarer ved hjelp av onlineportalen.

Programvaren avstemmer uttalelsene av firma og leverandør ved bruk av faktura dato, nummer, beløp og valuta detaljer. Du kan også bruke den med kryssfirma og kryssleverandør hvis leverandøren har flere kontoer på systemet.

Oppsigelsesavstemming bruker en sjekkliste over regler for å forene setningen og tildele en samlet status for setningen og hver linje. Noen av statusen og dens formål er oppført nedenfor.

  • Fullstendig Matches status betyr at programvaren ikke fant noen dupliserte oppføringer.
  • Fullt samsvar med datamatchinger hint på riktig setning, men noen linjer har dataavvik.
  • Den ubetalte varen som mangler på erklæringen betyr at ubetalte fakturaer på hovedboken ikke er notert på en ellers fullstendig samsvarende setning.

Statement Reconciliation tilbyr en live demo som viser arbeidet med forsoningsprosessen og funksjoner på forespørsel. Du kan be om demoen fra den offisielle nettsiden.

Få Statement Avstemming

  • Les også: 5 automatisert CRM-programvare hver bedrift skal bruke
5

Bank Rec (Treasury Software)

Bank Rec er en automatisert avstemmingsprogramvare som du kan laste ned og installere på datamaskinen. Det gir deg mulighet til å utføre høyhastighets automatisert samsvar med de forhåndsdefinerte reglene.

Bank Rec bruker automatisert transaksjon Matchende motor samsvarer med bankoppføringer til interne poster. Du kan velge samsvarende regler som problem-til-problem, sjekke og sjekke og brukerdefinert, for hver konto.

Forsoningsveiviseren tilbyr avstemmingsrapporter som tilfredsstiller Sarbanes-Oxley 404-handlingen. Det kan også generere periodisk sensitiv avstemming rapportering som inneholder historiske rapporter med alle nødvendige detaljer. Rapportene kan også eksporteres til Excel.

Ved hjelp av unntaksrapportering kan du identifisere hvorfor en post ikke stemte overens med din hovedbok med et sett med forhåndsdefinerte regler. Videre kan du spore uovertruffen elementer og løse problemet ved å matche unntak ved å bruke pek og klikk-matchende vindu.

Bank Rec bruker Type Klasser som et attributt under samsvarende for å oppnå høyest mulig matchingsrate. Du kan importere Excel- og CSV-filer, eller bare kopiere og lime inn dem for lettere import. Den støtter også BAI-filer, SQL-innføring og QuickBooks-integrasjon.

Bank Rec er en frakoblet automatisert forsoningsprogramvare som kan frigjøre dine ansatte fra den tidkrevende manuelle avstemmingsoppgaven, og få dem til å fokusere på unntak.

Last ned Bank Rec

Konklusjon

Automatisert avstemmingsprogramvare kan hjelpe deg med faktorer som datatilgjengelighet, forskjellige dataformater, mangel på gjennomsiktighet i prosessen, datasammenlignende problemer og kompleksitet av data, som ofte skaper problemer under transaksjonssamsvarende som er den mest anstrengende delen av forsoningsprosessen .

Forsoningsprosessen kan aldri bli fullstendig automatisert, men denne forsoningsprogramvaren vil sikkert hjelpe deg med å øke arbeidsflyten og gjøre personalet mer effektivt med mindre menneskelige feil.

Avstemming automatisering kan ikke være perfekt og krever fortsatt mennesker for unntakshåndtering. Men det kan uhyre påvirke arbeidsflyten din, avhengig av din virksomhet, og hjelpe medarbeiderne dine til å være mer produktive.

Ta en titt på våre anbefalinger for den beste automatiserte forsoningsprogramvaren og be om en demo fra firmaet for å forstå om det kan hjelpe deg med å administrere virksomheten din på en bedre måte.