6 beste cryptocurrency VPNs for å beskytte mynten din i 2019

I kølvandet på den globale finanskrisen, da finanssystemene møtte en turbulent tid, og det var en lav tillit til banker og regulatorer i hele tiden, ble mange trukket til løftet om en levedyktig valuta som ville fungere over hele verden, og som er fri for sentral regulering.

Cryptocurrency fortsetter å tegne stadig flere mennesker til seg selv, til tross for at det globale systemet tar form i form av stabilitet. Det er imidlertid ingen perfeksjon når det gjelder personvern, ikke perfeksjon av kryptokurver, fordi med blokkerteknologi får brukerne pseudonymer som, hvis de er knyttet til personopplysninger, lett kan spore både brukerne og deres transaksjoner.

Mens interessen for kryptokurver og verdien fortsetter å sveve, har regjeringer økt sin bekymring over regulering, noe som kan hindre hva som ellers er åpen handel med valutaen over hele verden.

Med en VPN er det imidlertid en bredere beskyttelse av personvernet, og brukere kan unngå de fleste hindringer i å få tilgang til disse kryptokurvene over hele verden.

En VPN lar datamaskiner koble til via en ekstern server via tunneler som krypterer data fra begge ender, og dermed overføres informasjonen fra overvåking av tredjeparter. På samme måte kan brukerne skjule sin IP-adresse fordi VPN-er gir IP-adresser forskjellig fra brukerens faktiske, noe som gjør det vanskelig for alle å få personlig data som kan kobles til blokkeringsoppføringer.

Det gir også et høyere sikkerhetsnivå, ytterligere styrket ved å bruke en annen digital lommebok for betaling, kryptering av lommebøker for å gjøre det vanskeligere å få tilgang til transaksjonene, og holder betalingsadressene private.

Hvor landene forbyder kryptering av kryptering, er det i noen grad brukt til å håndheve geoIP-forbud som begrenser innhold fra slike regioner basert på IP-adresser til de samme brukerne. VPN kan omgå slike geoIP-forbud ved å bruke IP-adresser fra regioner som ikke er blokkert.

Det du trenger å se etter i den beste kryptokurrency VPN er en vanntett tilnærming til sikkerhet, gode ytelsesnivåer og hastigheter, samt en rekke brukervennlige innfødte apps. Sjekk ut våre toppvalg for den beste cryptocurrency VPN til bruk i 2018.

Beste VPN-programvare for kryptokurrency

1

CyberGhost VPN (anbefalt)

CyberGhost er ikke bare en pålitelig VPN, den er også ganske rask når det gjelder ytelse med over gjennomsnittlige hastigheter, et stort servernettverk på over 1200 servere på mer enn 50 steder, pluss det støtter maksimalt 5 enheter samtidig.

Denne VPN leveres med 256-bit kryptering med protokoller som OpenVPN og automatisk drepebryter. Andre funksjoner inkluderer nulllogging, en ad-blokkering, antimalware, og også et verktøy som blokkerer sporing på nettet.

Med CyberGhost får du en gratis prøveperiode på 7 dager, slik at du kan teste tjenesten før du abonnerer, og hvis du liker det, kan du til og med betale via cryptocurrency eller bitcoin, og bruke den til handelsformål.

- Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesielt 77% avslag)

2

NordVPN (foreslått)

Behandlet som det sikreste VPN, NordVPN har en meget sterk sikkerhet med en drepebryter, og et stort servernettverk på over 3200 servere på 60 steder, samt støtte for opptil 6 enheter samtidig.

Den har et av de største nettverkene basert på servere og steder, samt gode hastigheter og ytelse. Sikkerhet er imidlertid den viktigste kvaliteten å finne i et VPN i tillegg til disse to, og derfor har NordVPN 256-biters kryptering, inkludert andre standard sikkerhetsprotokoller.

Den unike funksjonen med VPN-kryptering er den doble VPN-teknologien, som er som å bruke to VPN, da den ruter tilkoblingen via to separate servere og løk over VPN blant andre protokoller.

Du kan bruke gratis prøveversjon for å gi det en tur, og du kan betale for det via Bitcoin.

- Last ned nå NordVPN

3

Privat Internett-tilgang VPN

PIA er et rimelig VPN med et enkelt brukergrensesnitt, så det er flott for nybegynnere, bare at hvis du bruker appen, velger du bare bestemte land, ikke servere, noe som kan være ganske begrenset. Det er faktisk et mer grunnleggende VPN sammenlignet med sine kolleger, men det gir et solid valg hvis du leter etter et mindre kostbart VPN.

Funksjoner inkluderer kill-bryter, peer to peer-deling, AES-256 bit kryptering, et servernettverk på over 3000 servere i 25 land, og flere plattformstøtte, inkludert Windows.

Få privat Internett-tilgang VPN

4

AirVPN

Dette er det beste VPN-en hvis du er på utkikk etter god ytelse til en bra pris. Som et VPN-krypteringsnettverk har dette et stort servernettverk på 216 i 19 land, som sammenlignet med sine motparter er ganske lavt, men det støtter opptil 5 enheter på samme tid.

Fordelene med å bruke denne VPN inkluderer god solid ytelse og god sikkerhet, til tross for det knappe servernettverket, og det er også basert på OpenVPN.

Cryptocurrency-brukere vil elske det faktum at denne VPN, foruten Bitcoin, også aksepterer Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple og mange andre.

Funksjoner inkluderer støtte for OpenVPN over SSH, SSL og over Tor, 4096 bit RSA kryptering, og null logging av din online aktivitet.

Det er rimelig og du kan bruke sin tre dagers plan for å prøve å kjøre tjenesten.

Få AirVPN

5

ExpressVPN

Dette VPN-systemet med allsidig krypteringsteknologi har et bredt utvalg av servere på over 1500 servere på 148 steder, og en rekke 30.000 IP-adresser som kan brukes på opptil 3 enheter samtidig.

Blant fordelene er den raske ytelsen, den gode brukeropplevelsen, og du kan kjøre en hastighetstest for å finne ut hvilken raskeste server som er tilgjengelig for deg å bruke, noe som betyr at du ikke trenger å fortsette å sjekke en tilfeldig.

ExpressVPN har også et fint brukergrensesnitt og 24/7 teknisk support via meldingsbasert chat, noe som er nyttig når du trenger hjelp når du bruker VPN.

Andre funksjoner som er viktige når du bruker kryptokurrency inkluderer kill-bryteren, peer to peer-deling, AES-256 bit kryptering, null kunnskap DNS-løsning, og du kan velge protokollen du vil bruke.

Det har imidlertid ikke en gratis plan eller gratis prøveversjon, men du kan kjøpe den via kryptokurrency, selv om det er litt dyrt.

Få ExpressVPN

6

TorGuard

Mens denne tjenesten er rettet mot torrent-brukere, har den fortsatt et stort servernettverk med over 3000 servere på mer enn 50 steder og støtte for opptil 5 enheter samtidig.

Selv om den leverer gjennomsnittlige hastigheter, er sikkerheten et av de beste du kan få for et VPN med kryptering, med funksjoner som Perfect Forward Secrecy, skjult VPN, for å unngå dyp pakkeinspeksjon, ad og malware blokkering og sterk kryptering.

Det aksepterer også Bitcoin og Litecoin, men det har ingen gratis plan eller gratis prøveperiode, selv om planene er ganske rimelige.

Få TorGuard

Konklusjon

Selv om verdien av mange kryptomynter har gått ned i de siste månedene, betyr dette ikke at du skal la vaktet være nede. Det er fortsatt mange hackere der ute som prøver å få hendene på mynten din.

Et pålitelig VPN-verktøy kan hjelpe deg med å beskytte dine hardt opptjente kryptomynter som gir deg trygghet. Så selv om du stoppet gruvedrift, så lenge du fortsatt har noen mynter lagret på datamaskinen, er det verdt å installere en god VPN-løsning - bare i tilfelle.

Er det et VPN du bruker med kryptokurrency som ikke gjorde listen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2018 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.