Hvordan endre størrelsen på tastaturet på skjermen på Windows 10

Må du bruke tastaturet på skjermen på ditt Windows 10-system? Det kan lett oppnås da tastaturet på skjermen er en innebygd funksjon som kjører innenfor Windows 10-plattformen.

Men hvis det virtuelle tastaturet er for lite eller for stort, og du ikke kan bruke det på riktig måte, kan du lese feilsøkingstrinnene nedenfor og lære å endre størrelsen på det.

Nå vil løsningen som er oppført i denne opplæringen, fungere uansett hvilken Windows-basert enhet du bruker. Uansett, her er det du trenger å gjøre for å endre størrelse på ditt virtuelle tastatur.

På skjermtastaturet er for stor / for liten [FIX]

 1. Trykk på Win + R hurtigtaster. Kjør-boksen vises på enheten.
 2. I feltet Kjør felt regedit og trykk Enter.
 3. Fra Registerredigering får du tilgang til følgende bane: HKEY_LOCAL_MACHINE -> Programvare -> Microsoft -> Windows -> Gjeldende versjon -> Utforsker .
 4. Høyreklikk på Utforsker- mappen og velg Ny -> Nøkkel .
 5. Gi nytt navn til denne nøkkelen i skalering .
 6. Nå under Explorer bør du se den nylig opprettede skaleringsoppføringen.
 7. Høyreklikk på Scaling-mappen og velg Ny -> Strengeverdi .
 8. Navn denne verdien ' monitorer '.
 9. Deretter dobbeltklikker du på MonitorSize og skriver inn strengverdien '25' (dette er standardverdien for et tastatur med et halvt skjermbredde).
 10. Lukk Registerredigering og start Windows 10-systemet på nytt.
 11. Skriv inn en annen strengverdi for å endre størrelsen på det virtuelle tastaturet hvis det trengs.

Denne løsningen skal hjelpe deg med å justere tastaturstørrelsen på skjermen når du tror at den er for stor eller for liten.

Når du snakker om virtuelle tastaturer, hvis tastaturet på skjermen ikke fungerer, kan du sjekke ut denne feilsøkingsveiledningen for å fikse problemet.

Hvis du har spørsmål eller hvis du ikke kan fullføre trinnene ovenfor, må du ikke nøle og dele / beskrive din erfaring med teamet vårt. Vi vil prøve å finne den perfekte løsningen for problemet ditt basert på informasjonen du gir oss.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i oktober 2017, og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.