Løst: Vi beklager, vi kan ikke åpne arbeidsboken i nettleseren

Å få tilgang til og redigere arbeidsbøker på nettet, bør ikke være et problem. Det er imidlertid tilsynelatende for noen brukere, da de ikke kan åpne arbeidsbøker fra Microsoft Excel eller SharePoint.

De er møtt med "Beklager, vi kan ikke åpne arbeidsboken i nettleseren" -feilen og kan ikke fortsette. Vi har noen tips om hvordan du løser dette.

Arbeidsboken åpnes ikke i nettleseren

  1. Prøv med Edge eller IE
  2. Slå på Deling
  3. Rediger en kopi i stedet for den opprinnelige filen

Løsning 1 - Prøv med Edge eller IE

La oss begynne med å migrere til Edge eller IE. Ja, vi vet at de kanskje ikke er nettlesere av ditt valg, men de fungerer best med andre web-baserte Microsoft-applikasjoner. Du kan dessuten installere bestemte IE-spesifikke tilleggsprogrammer som kan tillate deg enestående tilgang til arbeidsboken din, det være seg SharePoint eller Excell.

Hvis du derimot ikke kan få tilgang til en arbeidsbok i det nevnte miljøet, fortsett med trinnene nedenfor.

Løsning 2 - Slå på Deling

Vanligvis er det enkelte deler av filen som ikke støttes for deling, men du bør fortsatt kunne vise hoveddelen av filen i det webbaserte programmet. Men det du trenger å gjøre er å aktivere deling for nevnte fil før vi kan få tilgang til den på nettet. Dette alternativet er deaktivert som standard, og du bør aktivere det for at Excel-ark eller SharePoint-fil skal være tilgjengelig online.

Her er hva du trenger å gjøre:

  1. Klikk på Review- fanen.
  2. Velg Del arbeidsbokverktøyet .
  3. Merk av for " Tillat endringer " og bekreft endringer.

Løsning 3 - Rediger en kopi i stedet for den opprinnelige filen

Endelig kan du prøve å redigere filkopien i stedet for den opprinnelige filen. Det tillot at noen brukere får tilgang til filen på nettet, selv om det fortsatt ikke fungerer i Chrome eller Firefox, så vær så oppmerksom på det. Du kan velge å redigere kopien som kan lindre deg av noen som ikke støttes

Når feilen vises, klikker du bare på Rediger en kopi, og du kan slå sammen alt lokalt. Ikke glem å bruke et annet navn, eller den originale filen vil bli erstattet ved å lagre ellers.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. I tilfelle du har spørsmål eller alternative løsninger, kan du gjerne fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.