5 av de beste stemmekontrollerte hjemmautomatiseringsprogramvaren

Et profesjonelt installert hjem automatiseringssystem er ganske seriøs investering å gjøre, men på den annen side vil det definitivt legge til verdi for ditt hjem. Du bør tenke på å installere et hjemmeautomatiseringssystem med talestyringsfunksjoner som en lignende og kompleks sak som ombygging av hjemmet ditt. Derfor er det ekstremt viktig hva slags programvare du ender med å kjøpe.

Vi plukket opp fem av de mest fremragende stemmekontrollerte hjemmautomatiseringsverktøyene som du for øyeblikket kan finne der ute for å gi deg muligheten til å se på de viktigste funksjonene og bestemme hvilken som passer best for dine behov.

Beste stemmekontrollerte hjemmeautomatiseringsprogrammer for 2018

1

Hjemautomatisert Living

Tenk deg muligheten til å overvåke og kontrollere alle typer enheter i ditt hjem ved å bare bruke lyden av stemmen din og andre forskjellige grensesnitt. Med Home Automated Living's HAL-system, vil du kunne gjøre nettopp dette.

Sjekk ut de beste funksjonene du kan nyte hvis du bestemmer deg for å bruke denne programvaren:

 • Med HAL kan du bruke en nettleser for å logge på hjemme og kontrollere lys, lyd, apparater, video, sikkerhet, termostatens innstillinger og mer.
 • Hvis du spør HAL om å fortelle deg de siste aksjekurser, sportsresultater eller værmeldinger, vil det også kunne gjøre det.
 • Denne programvaren har også talegjenkjennelse, termostatstyring og hjemmekino-kontroll.
 • Du vil også kunne slå lysene av og på og planlegge enheter for å gå av og på når du vil.
 • Du kan grensesnittet HAL med ditt eksisterende sikkerhetssystem, og du kan også installere en av dusinvis av bransjeledende systemer som støttes av programvaren.
 • Programvaren leveres med et fullverdig telefonsystem med anrops-ID-melding, taleoppringing, egendefinerte hilsener og mer.
 • Digital Video Center tilbyr opptak og avspilling fra mange typer videokilder som USB-kameraer, IP-kameraer og mer.

Du kan sjekke ut flere av de utvidede funksjonene som er inkludert i Home Automated Living på den offisielle nettsiden.

 • LES OGSÅ: 5 beste hjemmevedlikeholdsprogramvare som skal brukes i 2018
2

CastleOS

CastleOS er et avansert program som gir deg en intuitiv og enkel enhetsadministrasjon som kjører lokalt i hjemmet ditt.

Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert i denne programvaren nedenfor:

 • CastleOS arbeider med flere smarte enheter enn noe annet hjemmeanlegg, ifølge den offisielle nettsiden til denne programvaren.
 • Du kan velge hvilken som helst enhet med tillit, og det vil fungere feilfritt med CastleOS.
 • Enhver mobil er kompatibel med CastleOS-apper.
 • Du vil kunne fortelle CastleOS hva det er det du vil, og du vil få det umiddelbart.
 • CastleOS bruker det fantastiske Microsoft Kinect mic-systemet for å gjøre ditt smarte hjem til et teknologisk vidunder av stemmekontrollerte funksjoner.

Denne programvaren vil utfylle livsstilene til brukere som setter pris på den nyeste teknologien fra et hjem. Det vil også hjelpe mange brukere som trenger teknologi for å leve selvstendig. Programmet kan hjelpe deg med å åpne dører, kontrolllys, stille romtemperaturen og til og med justere sengeplassen.

Du kan få CastleOS fra den offisielle nettsiden.

 • RELATED: Slik styrer du Windows 10 PC med ingenting annet enn stemmen din
3

Crestron

Crestron er det viktigste hjemmeautomatiseringsfirmaet i verden, og det meste av sitt arbeid dreier seg om kommersiell automatisering i både skoler og bedrifter, men det gir også et omfattende utvalg av boligautomatiseringsprodukter.

Sjekk ut de beste funksjonene i Crestron Pyng:

 • Du vil kunne tilpasse Crestron-systemet med sikkerhetsfunksjoner, inkludert røykvarslere og kameraer.
 • Programvaren tilbyr også funksjoner som lar deg ta kontroll over hjemme planlegging, underholdning og energibruk.
 • Hvis du vil bruke smarttelefonen til å kontrollere hjemmehåndteringssystemet, vil du kunne bruke Crestron Mobile.
 • Hvis du vil ha et Crestron Pyng-system, kan du bruke Crestron Pyng.

Dette systemet er ganske komplisert og dyrt å installere, men det gir også et robust hjem kontrollsystem som kan fungere i ethvert hjem. Det har også flere maskinvarepartnere enn noe annet hjemmeautomatiseringssystem.

Du kan sjekke ut flere funksjoner som er inkludert i Crestron på sitt offisielle nettsted.

 • LES OGSÅ: 5 beste hjemmefinansieringsprogramvare for PC for å holde budsjettet ditt i sjakk
4

HomeSeer

HomeSeer mener at det er en viktig programvare i hjertet av hvert flott smart hjemmeanlegg . HS3 smart hjemmeautomatiseringsprogramvare representerer resultatet av nesten to tiår med dedikert hjemmautomatiseringserfaring. HS3 er innebygd i alle HomeSeer Smart Hubs, og den er også tilgjengelig for å bruke den på en hvilken som helst Windows PC, Linux eller Mac.

Sjekk ut de beste funksjonene som følger med denne programvaren:

 • Dette er en fleksibel og kraftig hjemmeautomatiseringsprogramvare.
 • Den leveres med et stort utvalg av programtillegg som er tilgjengelig for bruk med mange hjemmeautomatiseringsteknologier og produkter.
 • Den fungerer med hundrevis smarte enheter, og den støtter ubegrensede hendelser.
 • Grensesnittet er greit, og selv nybegynnere kan håndtere det.
 • HomeSeer tilbyr pålitelig og rask lokalt behandlet automatisering.
 • HS3 lagrer all din sensitive informasjon på datamaskinen hjemme og ikke i skyen for å hindre hackere i å se eller stjele dine personlige data.
 • Denne programvaren er Internet-Independent, og det forenkler prosessen med å kontrollere hjemmet ditt eksternt.

Med programmet vil du kunne sikre en sikker boliginvestering. Systemene styres lokalt, og de er ikke avhengige av en bedriftsstyrt nettplattform, slik at du kan være trygg på fremtiden din.

Sjekk ut flere funksjoner som er inkludert i denne programvaren på HomeSeer offisielle nettside.

 • LES OGSÅ: Best interiørdesign programvare for Windows å frigjøre hjemmedesigneren innen
5

OpenHAB

Fullt navn på denne programvaren er Open Home Automation Bus . Dette programmet tilfredsstiller behovene og ønskene til hjemmeautomatiseringsutforskere som foretrekker åpen kildekode.

Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert:

 • Den leveres med talestyringsfunksjoner, slik at du vil kunne styre ditt smarte hjem hvor som helst med stemmen din.
 • Programvaren kan kjøre på en hvilken som helst enhet, og det lar deg integrere mange forskjellige hjemmautomatiseringsteknologier til et enkelt sted.
 • Den har en kraftig regelmotor som oppfyller alle dine automatiseringsbehov.
 • OpenHAB er en åpen kildekode programvare som vedlikeholdes av et lidenskapelig og voksende samfunn.

Til tross for programvarens massive kompatibilitetsliste, prøver dette verktøyet ikke å tilfredsstille en bestemt enhet fordi den ikke vil ta sider, så å si. Med andre ord, utviklere vil ha mye mer frihet til å legge til egen teknologi i mixen og deres egne plugins.

Med OpenHAB, vil du kunne gjøre ditt smarte hjemsystem virkelig ditt, og ting kan ikke bli mer tilpassbart. Sjekk ut flere funksjoner i denne praktiske programvaren på den offisielle nettsiden.

Når du bestemmer deg for å kjøpe en stemmekontrollert hjemmeautomatiseringsprogramvare, bør du fokusere på de funksjonene som interesserer deg mest, sikkerhet, kontroll, verktøy, underholdning, sertifiseringer, oppsett, overvåkingssystemer og andre elementer.

Disse fem programmene som vi presenterte ovenfor, er virkelig noen av de beste som du vil kunne finne i disse dager online. Vi anbefaler på det sterkeste at du leder over til sine offisielle nettsteder for å sjekke ut deres komplette sett med funksjoner og priser for å få den mest informerte avgjørelsen for dine personlige behov angående kontrollen av ditt smarte hjem ved hjelp av stemmen din og mer.