7 beste antimalwareverktøy for Windows 10 for å blokkere trusler i 2019

Så lenge du har en datamaskin eller smarte enheter, enten hjemme eller i forretninger, må du hele tiden løse for å bli kvitt skadelig programvare.

Jeg er sikker på at mange Windows 10-brukere stiller følgende spørsmål:

 • Hvilken er den beste antimalware-programvaren som skal installeres på datamaskinen min?
 • Hva er den beste anti-malware for bærbare datamaskiner?
 • Hva er den beste anti-malware-løsningen å kjøpe i 2019?

Vel, du har kommet til rett sted. Vi skal svare på alle disse spørsmålene og gi deg den komplette informasjonen for å ta en informert beslutning.

Med de økende malware-typene i det digitale rommet i dag, og å vite at Windows 10-operativsystemet er sårbart for angrep, er du sikker på å få nye trusler mot enhetene eller systemene dine nå og da.

Det er derfor du trenger den beste antimalware for Windows 10 i 2019, slik at du kan komme foran året med stil - problemfri og trusselfri.

Beste antimalware for Windows 10 å bruke i 2019

 1. Bitdefender
 2. Emsisoft Anti Malware
 3. Malwarebytes
 4. Kaspersky
 5. Norton Security
 6. Webroot
 7. Eset Smart Security

1. Bitdefender (anbefales)

Bitdefenders Antivirus Plus 2019 er en av de beste antimalware for Windows 10 i 2019, med en uslåelig oppdagelse av cyber-trussel, optimalisert ytelse for hastighet og batterilevetid, pluss flerlags ransomware-beskyttelse for å holde filene dine trygge.

Dette antiviruset er lett på ressurser og gir avansert beskyttelse, anti-phishing, anti-svindel, sikker surfing og redningsmodus.

Med hensyn til ytelse har Bitdefender sine Autopilot- og Photon-funksjoner, den tidligere driver hele cybersikkerheten av seg selv, mens sistnevnte hjelper antivirusprogrammet til å tilpasse seg systemets konfigurasjon for å spare på ressurser, forbedre hastighet og ytelse.

Den har også spill-, film- og arbeidsmodusene, slik at du ikke blir avbrutt mens du spiller, eller ser på favorittfliken din eller til og med jobber. Det stopper midlertidig avbrudd for å tillate deg å gjøre ting.

Du kan også spare batterilevetiden ved midlertidig å justere visning, kjøling, oppdateringer og Bluetooth-tilkobling ved hjelp av Bitdefenders intelligente batterimodusfunksjon.

Det beskytter personvernet ditt mens du er på nettet for å sikre tryggere banker, digitalt makulere filer, administrere passord og sårbarhetsskanning.

- Last ned Bitdefender Antivirus til en spesiell pris

 • LES OGSÅ: Anmeldelse: Bitdefender Internet Security 2019

2. Emsisoft Anti-Malware (antydet)

En viktig programvare å vurdere er det splitter nye utseendet til den nydesignede Emsisoft Anti-Malware.

Det skiller seg ut på grunn av sine kraftige funksjoner, betydelige forbedringer og offisielle priser som nylig er hentet fra AV-Comparatives, International og Virus Bulletin.

Emsisoft Anti-Malware oppdager mer ved å bruke full kraft av to viktige antivirus- og anti-malware-teknologier. Det skanner også raskere på grunn av den effektive kombinasjonen av to skannere.

Nylige forbedringer har blitt gjort, og det er verdt å nevne et par av dem:

 • Forbedret Surf Protection kompatibilitet
 • Forbedret File Guard-ytelse
 • Redesigned Protection menypaneler
 • Ny mørk modus og mindre grensesnitt endringer

Anti-Ransomware-beskyttelseslaget kan forhindre ransomware-angrep ved å oppdage deres adferdsmønstre. Det betyr at filene dine er sikre og intakte fra disse angrepene som kan kryptere dem.

 • Sjekk det nå på Emsisofts offisielle nettside

3. Malwarebytes

Dette er et vanlig navn når det gjelder beskyttelse mot antimalware for hjemme- eller forretningsbruk. Faktisk er dette en av de beste gratis anti-malware for Windows 10 å bruke i 2019.

Den har smart teknologi som benytter flere proprietære teknologier som samarbeider for å bryte angrepskjeden, fra før levering til etterkjøp.

Her er noen av funksjonene for å beskytte systemet ditt:

 • sanntidsbeskyttelseslag som nettbeskyttelse
 • applikasjonsherding for å redusere sårbarhet utnytte og proaktivt oppdage fingeravtrykk forsøk ved avanserte angrep
 • blokkerer forsøk på å misbruke sårbarheter
 • beskyttelse mot applikasjonsadferd
 • anomali deteksjon gjennom maskin læring teknikker.

Andre fremtredende funksjoner inkluderer nyttelastanalysen som oppdager hele familier med kjent skadelig programvare og oppførselskontroll for å oppdage og blokkere ransomware.

- Få nå Malwarebytes fra den offisielle nettsiden

 • LES OGSÅ: Løsning for "Malware oppdaget Windows Defender tar handling" varsler

4. Kaspersky

Dette er en av de mest nedlastede og beste antimalware for Windows 10.

Med Kaspersky Total Security-antivirus får du maksimal beskyttelse for datamaskinen din mot online-trusler, slik at Internett-tilkoblingen, webkameraet og onlinetransaksjonen din er sikker, samtidig som du gir sikkerhetskopiering og datakryptering.

Du får også håndtere din identitetsinformasjon, for eksempel passord, oppdateringsprogramvare og slette ubrukte apper.

Det er enkelt og effektivt, med funksjoner som antiphishing, anti-fraud, sårbarhetssøk og -søk, anti-ransomware-beskyttelse, gratis automatiske oppdateringer og oppgraderinger til den nyeste versjonen, og kontroll over internettrafikk.

- Kjøp nå Kaspersky antivirus

5. Avast Antivirus

Avast er en prisbelønt, sky-lys antivirusprogramvare pakket med det største trusselsdeteksjonsnettverket, enkel passordbehandling, hjemmenettverkssikkerhet og maskinlæringsbeskyttelse.

Som en av de beste antimalware for Windows 10, kan du være trygg på at den vil gjøre jobben sin mens du fortsetter med arbeidet ditt, spill eller film uavbrutt.

Det er enkelt å installere, brukervennlig, da det skanner for sikkerhets- og ytelsesproblemer, og forteller deg hvordan du løser problemene som det viser øyeblikkelig mens du beskytter deg i sanntid ved å analysere ukjente filer før de når deg.

Funksjonene inkluderer et vakkert intuitivt grensesnitt, avansert beskyttelse, passiv modus for å kjøre flere sikkerhetsprodukter parallelt, og adferdsskjold for å overvåke atferd og sørge for at det ikke går galskap over en plutselig.

Sin CyberCapture-funksjon sender automatisk mistenkelige filer for analyse i skyen, og hver Avast-bruker får et varsel om kur hvis det er en trussel. Det har også en Wi-Fi-inspektør for å oppdage svakheter i din forbindelse og fremmede som kjører på den.

- Få nå Avast antivirus

6. Norton Security

Norton (ved Symantec) er enkelt å bruke, raskt å installere sikkerhetsantivirus som lar deg administrere beskyttelse for alle datamaskiner og enheter, med overlegen teknologi fra sitt hot intelligence-nettverk bestående av et team av sikkerhetseksperter.

Den uovertruffen ytelse og garantert beskyttelse gir den beste beskyttelsen på en måte du velger å koble til.

Fordelene inkluderer komplett virus- og skadelig programvarebeskyttelse for datamaskinen og enheter, identitet og personvern, beskyttelse mot Internett-trusler, fleksibel nettverkssikkerhet for å forandre seg etter behov, og online-støtte fra Norton-teknikere.

 • Last ned Norton Security fra den offisielle butikken

7. Webroot Secure Anywhere

Dette antivirusprogrammet blokkerer virus og skadelig programvare samtidig som det gir omfattende sikkerhetsbeskyttelse for enheter uten at du senker deg.

Funksjoner inkluderer forebygging av identitetstyveri for brukernavn eller passord og kontonumre, sikker nettlesing, antiphishing, anti-svindel og skybasert arkitektur som bruker nesten ingen lagringsplass samtidig som definisjonene dine oppdateres uten store nedlastinger.

Den skanner super raskt uten forstyrrelser, gir webkamera beskyttelse mot spionstrusler, og leverer neste generasjon av endpoint-sikkerhet og trussel intelligens for å beskytte boliger og bedrifter over hele verden.

 • Få Webroot Secure antivirus

8. Eset 2019 utgave

Dette er en av de beste antimalware for Windows 10 i 2019 med sin omfattende beskyttelse for ditt daglige hjem eller virksomhet på Internett.

Fordelene med dette anti-malware-programmet inkluderer følgende:

 • flerlags sikkerhet mot eventuelle trusler på nettet eller offline
 • personvern beskyttelse
 • sikrere tilkobling og surfing
 • passordbehandling
 • data og mappe kryptering, alle støttet av tre tiår med innovasjon bygget og drevet av sikkerhetsentusiaster.

Funksjonene inkluderer sky-drevet skanning, perfekt balansert sikkerhet, antivirus og antispyware, antiphishing, ransomware skjold, gamer modus, en UEFI-skanner for dypere nivå beskyttelse, en exploit blocker, brannmur og tilkoblet hjemmeskjerm for ruteren, bank- og betalingsbeskyttelse, webkamera og botnetbeskyttelse, foreldrekontroll mot endring av innstillinger, lokalsporing, laptopaktivitetsvakt og anti-tyverioptimalisering.

En viktig funksjon er det lille systemfotavtrykket som opprettholder høy ytelse og utvider levetiden til maskinvaren din, samtidig som du sparer internettbåndbredde med små oppdateringspakker.

Det er en en-klikk-løsning, enkel å bruke, og du får nytte av produktoppgraderinger som de er benyttet for kontinuerlig høyt nivå sikkerhet.

Få Eset

Så er du klar til å gå inn i en malware-fri 2019? Fortell oss din favoritt blant disse beste antimalware for Windows 10 i 2019 ved å legge igjen din kommentar i delen nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.