Løs HDMI fungerer ikke i Windows 8, 8.1, 10

Som vi alle vet, kan bruk av Windows 8 være ganske frustrerende, spesielt til vi kan bli vant med det nye grensesnittet, med de nye funksjonene og selvfølgelig med de nye feilene. På den måten har mange brukere nylig rapportert HDMI ikke fungerende problemer etter oppdatering fra Windows 7 (eller fra en hvilken som helst annen versjon av Windows) til Windows 8 eller Windows 8.1.

Så, på grunn av det, har jeg bestemt meg for å hjelpe deg. Hvordan? Vel, ved å vise deg hvordan du enkelt kan løse HDMI-problemet. Som du vil se, er det ganske enkelt å fikse dette Windows 8- eller Windows 8.1-problemet, da du bare må bruke noen få trinn. Selvfølgelig vil jeg detaljere flere metoder, slik at alle kan finne en kompatibel feilsøkingsløsning i denne trinnvise veiledningen.

HDMI-porten brukes til å koble din Windows 8 / Windows 8.1-baserte enhet med andre gadgets som en skjerm, TV, hjemmekino og så videre. Nå, hvis HDMI-porten fungerte perfekt på Windows 7, men etter at du har installert Windows 8 eller Windows 8.1-oppdateringen, kan du ikke koble enheten via HDMI-porten. Ikke nøl med og bruk retningslinjene nedenfor.

Les også : Slik løser du Windows 8, 8, 1 KMS-aktivatorfeil

Slik løser du Windows 8 HDMI fungerer ikke

Avinstaller grafikkortdriverne

Den første tingen å gjøre når det gjelder slike problemer, er å avinstallere grafikkdriverne fra Windows 8-enheten din. For å gjøre det, gå til startskjermbildet og trykk på " Wind + X " tastaturtastene. Gå til Enhetsbehandling og klikk på Display Adapter og velg å avinstallere driverne ved å høyreklikke på det samme.

Installer driverne automatisk ved å bruke feilsøkingsprogrammet for maskinvare for maskinvare i Windows 8

I Windows 8 kan du bruke en innebygd funksjon for å installere alle driverne automatisk. Så, for å gjøre det, gå mot Startskjermbildet og trykk på " Wind + R " dedikerte tastaturtaster. I RUN-boksen skriver du "kontroll" og klikker på "OK". Kontrollpanelvinduet vises da på enheten. Velg nå alternativet " Feilsøking " og velg Maskinvare og lyder etterfulgt av Maskinvare og enheter . Derfra følger du bare instruksjonene på skjermen for å oppdatere driverne. Til slutt, ikke glem å bruke de nyeste oppdateringene, hvis det er noen, for grafikkortet ditt.

Oppdatering av drivere kan være veldig irriterende, så vi anbefaler at du laster ned dette driveroppdateringsverktøyet (100% trygt og testet av oss) for å gjøre det automatisk. Dermed vil du forhindre filtap og til og med permanent skade på datamaskinen din.

Installer grafikkortet manuelt

Hvis den ovennevnte løsningen ikke virker for deg, gjør du det manuelt. Så først avinstaller grafikkortdriverne. Deretter går du til produsentens offisielle nettsted (Acer, Dell, HP og så videre) og laster ikke ned driveren fra grafikkortmaskinens nettsted. Bra, så en gang på produsentens nettsted, søk etter grafikkortet ditt for Windows 7 og installer det samme på datamaskinen din i kompatibilitetsmodus. Det er det; nå HDMI-porten din skal fungere riktig på Windows 8 eller Windows 8.1. Ikke nøl med og del din erfaring med oss ​​og våre lesere ved å suge kommentarfeltet nedenunder.

Les også : Slik løser du Windows 8, 8.1 File Explorer Crash