Slik gjenoppretter du den siste økten i Internet Explorer

Internet Explorer-brukere vil kanskje fortsette å surfe fra deres siste økt, og i denne opplæringen skal vi forklare hvordan du tvinge Internet Explorer til å starte fra den siste økten .

Denne opplæringen er nyttig for systemadministratorer på et enkelt system som vil kontrollere alle brukerne. Ved å bruke det kan du sette inn en begrensning på brukerne og tvinge dem til å starte deres Internet Explorer fra siste økt.

Denne begrensningen er utformet slik at vanlige brukere ikke kan endre det på egenhånd, så de er tvunget til å starte Internet Explorer fra forrige økt.

Fremgangsmåte for å gjenopprette den siste IE-økten

 1. Bruk gruppepolicy
 2. Bruk Windows-registret
 3. Bruk Internett-egenskaper

Løsning 1: Bruk gruppepolicy

 1. I Windows 8 eller nyere Windows 10-versjoner må du trykke på Windows Key + R, skriv gpedit.msc i Run dialogboksen og trykk Enter for å åpne lokal gruppepolicyredigerer .
 2. I venstre rute i lokal gruppepolicyredigerer, naviger til:

  Brukerkonfigurasjon -> Administrative maler -> Windows-komponenter -> Internet Explorer -> Internett-kontrollpanel -> Generell side

 3. I den høyre ruten i Local Group Policy Editor bør du se en enkelt Innstilling kalt Start Internet Explorer med faner fra siste nettlesingssesjon satt til Ikke konfigurert . Når du dobbeltklikker på det, får du følgende vindu:
 4. Velg Aktivert og klikk på Bruk deretter OK . Nå kan du lukke lokal gruppepolicyredigerer og se endringene du har gjort ved å kjøre Internet Explorer.

Løsning 2: Bruk registret

 1. Trykk Windows Nøkkel + R, skriv sett regedit i Kjør dialogboksen og trykk Enter for å åpne Registerredigering .
 2. I Registerredigering i venstre rute går du til:

  HKEY_CURRENT_USERSoftwarePoliciesMicrosoftInternet Explorer

 3. I venstre rute av ovennevnte registerplassering, høyreklikk på Internet Explorer-tasten, velg Ny -> Nøkkel . Navngi den nye nøkkelen ContinousBrowsing .
 4. Velg nå denne nøkkelen du nettopp har opprettet, og kom til høyre rute. Gjør et høyreklikk og velg Ny -> DWORD- verdi, oppgi DWORD som Aktiver . Dobbeltklikk på den, og du får rediger DWORD- verdi-boksen:
 5. I feltet Rediger DWORD- verdi legger du inn 1 i feltet Verdidata for å tvinge Internet Explorer til å starte fra forrige økt. Klikk OK og lukk Registerredigering og start datamaskinen på nytt for å bruke endringene.

Løsning 3: Bruk Internett-egenskaper

En tredje måte å gjenopprette de siste nettlesingsøktene i Internet Explorer er å endre innstillingene for Internett-egenskaper. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Gå til Start> skriv inn 'internettegenskaper'> dobbeltklikk på det første resultatet
 2. Nå går du til kategorien Generelt og finner oppstartsfunksjonen
 3. Bare sjekk alternativet 'Start med faner fra den siste økten'.

RELATERTE GUIDER FOR Å KONTROLLERE:

 • Internet Explorer kjører sakte i Windows 10? FIX det eller endre det
 • Løsning: Internet Explorer svart skjerm problemer
 • FIX: Internet Explorer 11 Krasjer i Windows 10, 8.1, 8

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2014 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.