Derfor kan du ikke legge til kontakter på Skype i Windows 10

Skype har gjennomgått drastiske endringer i nyere tid, da Microsoft droppet Classic Skype 7.0 og flyttet til Skype 8.0. De utsatte datoen, men Skype Classic er nå endelig borte og erstattet med den friske Skype 8.0. Brukere har hatt mange spørsmål, og den vanlige handler om å legge til kontakter i den nye versjonen av Skype.

Vi sørget for å forklare hvordan du gjør det under, så hvis du er bamboozled med mangelen på muligheten til å legge til kontakter, sørg for å sjekke det ut.

Kan ikke legge til kontakter på Skype? Her er forklaringen

La oss begynne med å si at i de siste utgivelsene av Skype (både desktop og UWP-versjoner) trenger du ikke å legge til kontakter eller venner for å chatte, eller foreta video- eller VoIP-samtaler. Bare se dem opp i søkefeltet og send dem en melding. De får meldingsforespørselen, og hvis de velger å godta, ser du dem i kontaktlisten din i venstre rute. Det er det.

Senere kan du legge til fasttelefonnumre for samtaler eller endre detaljer for hver enkelt kontakt. Nå, som mange andre ting, forvekslet dette mange brukere som vender seg til det gamle systemet fra den klassiske Skype som snart skal utgå. Vårt gjetning er at de trenger litt tid til å tilpasse seg disse håndhevede nyhetene fra Microsoft.

Classic Skype er ikke mer, og Skype 8 med metro design og det instant messenger-lignende grensesnittet er det vi står fast med nå. Microsoft bestemte seg for å fikse det som ikke var ødelagt, men det er utviklingen av programvare noen ganger - forandrer ting bare for å skifte. Til tross for den enorme offentlige tilbakeslaget.

Så bare søk etter din venn og send ham / henne en melding. Så enkelt som det. Hva er tankene dine på Skype 8? Du er velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.