Fix Outlook-feilen "For mange mottakere" på Windows 10

Får du en Outlook-feil som sier at det er for mange mottakere ? Vel, det første du vet om denne feilen er at det skjer når en distribusjonsliste er for stor, og folk som regelmessig bruker distribusjonslister for å administrere og / eller sende e-postmeldinger, er tilbøyelige til å motta denne feilen.

Feilen, som vises som Feil 452 4.5.3 For mange mottakere oppstår når du prøver å sende en melding til flere brukere eller e-postadresser fra Outlook, og til slutt kommer meldingen ikke til de tiltenkte mottakere.

Men hva er det maksimale antallet mottakere du kan sende meldinger til, når du bruker Outlook? Først og fremst blir Outlook-feilen for mange mottakere ikke generert av Outlook selv, men kommer fra Internett-leverandøren din (ISP) eller din firma-postadministrator i form av en send / mottatt feil.

Dette skyldes at Outlook ikke har en grense på antall adresser du kan sende til i en enkelt melding eller e-post.

Din ISP- eller bedriftsadministrator kan imidlertid angi grenser eller en kombinasjon av grenser for antall e-postmeldinger du kan sende om en time eller dag, og antall mottakere for en enkelt e-post i et bud for å beskytte e-postserveren mot misbruk eller overdreven bruk.

Men dette er noe du må sjekke med leverandøren av Internett-leverandøren eller bedriftens mail for å unngå å få feilen i fremtidige meldinger.

En av de enkleste måtene å håndtere denne feilen er ved å først opprette en distribusjonsliste som har et optimalt antall e-postadresser, selv om du kan finne ut av e-postadministrator eller ISP om grensene for antall e-postmeldinger du kan sende. På denne måten kan du unngå å motta Outlook-feilen for mange mottakere neste gang du sender flere e-poster.

Ellers kan du prøve noen av løsningene som er oppført nedenfor hvis feilen vedvarer.

FIX: Outlook feil for mange mottakere

 • Lag en ny profil og konto på Outlook
 • Sjekk med din ISP
 • Arbeid med eller rundt e-postbegrensningene

1. Lag en ny profil og konto på Outlook

 • Åpne Kontrollpanel
 • Velg Mail
 • Slett Outlook-profilen

 • Start datamaskinen på nytt og åpne Outlook igjen
 • Lag en ny profil og en ny konto
 • Hvis kontoen er en Exchange, må du koble til Exchange-serveren
 • Hvis det ikke er Exchange, bruk manuell kontooppsett for å koble PST-filen, ellers sikkerhetskopier PST-filen først

Merk: Å lage en ny profil skal ikke skade PST-filen.

Hvis du oppretter en ny Outlook-profil eller -konto, løser ikke Outlook-feilen for mange mottakere, gjør en ny test Windows Brukerprofil (konto) ved å logge på den nye Windows-kontoen, konfigurere Outlook og teste den på nytt.

2. Sjekk med din ISP

Hvis du får Outlook-feil for mange mottakere, kan det være et e-post omdømme problem, og din ISP vil sannsynligvis ikke innrømme det.

I dette tilfellet må du sjekke Internett-leverandørens domeneromdømme, blokkere rykte og tilordnet adresseangivelse fra nettsteder som spamhaus.org, spamcop.net, abuseat.org, eller barracudacentral.org.

Hvis dette viser seg å være den sannsynlige årsaken til feilen, kan det påvirke mange andre kunder fra samme ISP. Du kan også få lederens utgående postrute via smtp2go.com.

3. Arbeid med eller rundt e-postbegrensningene

For å gjøre dette, er det flere metoder som kommer til nytte, inkludert:

 • Bruke en Mail Merge
 • Bruk et tilleggsfunksjon for Mail-sammenføying for å bryte brevfusjon i grupper under e-postbegrensningen
 • Vurder å bruke en tredjeparts app eller tjeneste for masseforsendelser eller distribusjonslister
 • Få en oppgradering på abonnementet ditt fra Internett-leverandøren din, og spør om mulighetene som en slik oppgradering kommer med, se opp for e-postgodtgjørelser eller begrensninger
 • Ta kontakt med bedriftsadministratoren for en bestemt e-postadresse du kan bruke til å sende ut store distribusjonslister eller e-poster, og / eller fjerne begrensningene på kontoen din midlertidig. Du kan også planlegge listen for å gå ut eller kjøre senere om natten
 • Bekreft kontoen din via SMS, slik at du midlertidig kan gå utover den angitte grensen når du sender e-post eller meldinger

Hjalp noen av disse løsningene? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.