FIX: Facebook vil ikke la meg legge inn noe fra min PC

Selv etter mange kontroverser er Facebook fortsatt det ledende sosiale nettverket med 2, 2 milliarder aktive månedlige brukere. Og hvis vi utelukker mobile enheter, var det alltid ganske stabilt på PCer, selv etter mange estetiske og funksjonelle endringer. Men et moderat antall brukere opplever noen ganger noen problemer. Nå er det noen mindre problemer og store forbrytende problemer. Den vi skal prøve å adressere i dag, er i den andre kategorien, fordi brukere ikke kan legge inn noe eller samhandle med feed fra en PC.

Kan ikke legge inn noe på Facebook fra en PC? Her er hva du skal gjøre

 1. Pass på at du ikke er forbudt
 2. Fjern nettleserens cache
 3. Fjern utvidelser
 4. Skann etter skadelig programvare og kjør anti-PuP-verktøy
 5. Tilbakestill appen

1: Pass på at du ikke er forbudt

Facebook-regler er tøffe av og til. Med det i tankene kan straffen for å spammere profilen din komme i begrensning av innlegg. Men hvis dette er tilfelle, bør du vite det som Facebook informerer alle brukere som krysser de angitte grensene. Så foreslår vi å logge ut av alle enheter og logge på igjen.

Når du logger inn, bør det være en levedyktig informasjon om dine potensielle feil. Du kan sende inn en klage til Facebook, og hvis det er ditt første forbud, er det sjanse for at de vil redusere forbudets lengde eller vilkår. Men sjansene er at det er mer til dette problemet enn en spammy oppførsel.

2: Fjern nettleserens cache

Nettleserproblemer er mer sannsynlige som forårsaker problemet ved hånden. Den oppstapede cachen og midlertidige filer kan ha vært grunnen til at Facebook (eller noe annet nettsted, for den saks skyld) ikke vil fungere som ønsket. Ovennevnte data bør øke hastigheten på nettleseren, men det er nesten ikke tilfelle over lengre tid.

Så, før vi flytter til alternative trinn, la oss prøve å fjerne cachen fra en nettleser. Slik gjør du det for 3 store nettlesere:

Google Chrome og Mozilla Firefox

 1. Trykk Shift + Ctrl + Delete for å åpne menyen " Clear browsing data ".
 2. Velg " All time " som det foretrukne tidsområdet.
 3. Slett ' Cookies', ' Cached Images and Files ' og andre nettsteddata. Fokus på Cookies, som å slette disse er av største betydning.
 4. Klikk på Clear Data- knappen.

Microsoft Edge

 1. Åpne kant .
 2. Trykk Ctrl + Shift + Delete .
 3. Kontroller alle boksene og klikk på Slett .

3: Fjern utvidelser

Foruten de hurtigbufrede dataene og midlertidige filer, er den nest vanligste årsaken til surfing problemer skjult i noen av utvidelsene. Jeg har nylig funnet ut at Facebook fungerer ganske dårlig (spesielt chatten) med ad-blokkering tillegget aktivert. Dette ser ut til å gjelde for alle typer tredjepartsutvidelser som er utformet for å hindre sporing, informasjonskapsler eller popup-vinduer og annonser. Vi kan hevde at dette er Facebooks måte å fortelle deg at du ikke kan unngå måter å spore og tjene penger på.

På grunn av dette kan vi bare foreslå deaktivering av alle personvernrelaterte utvidelser og se etter endringer. Bare åpne tillegg (utvidelser) i nettleseren din og deaktiver dem. Du kan også prøve å logge inn når du er i inkognitomodus og se etter endringer. Uten nevnte programvare, bør du få de samme bruksmulighetene som før.

4: Skann etter skadelig programvare og kjør anti-PuP-verktøy

Hvis vi ekskluderer utvidelsene du bruker ved valg, er det noen som kan infiltrere uvitende. Vi vet alle om verktøylinjer og kapere som i utgangspunktet tar kontroll over en berørt nettleser. Med det for øye foreslår vi at du inspiserer utvidelsene dine og fjerner alt selv eksternt mistenkelig.

For å være helt sikker, åpne Kontrollpanel> Avinstaller et program og fjern alle mistenkelige programmer. Nå, etter det, må vi bekrefte at PCen er tydelig fra skadelig programvare som potensielt sprer seg i en nettleserens konfigurasjonsfiler.

Hvis det er tilfelle, vil det ikke være noe bra å fjerne den skadelige utvidelsen. Det du trenger å gjøre, er å søke etter skadelig programvare med antivirusprogrammet ditt, og bare for å sikre at alt er klart, bruk Malwarebytes AdwCleaner for å fjerne alle PuPs (potensielt uønskede programmer) fra systemregistret.

Slik laster du ned og kjører Malwarebytes AdwCleaner (Free) på PCen din:

 1. Last ned Malwarebytes AdwCleaner, her.
 2. Kjør verktøyet og klikk Scan Now .
 3. Vent til verktøyet skanner systemet og klikk på Clean & Repair .

 4. Start datamaskinen på nytt.

5: Tilbakestill appen

Vi har tømt alt for å fikse problemer i nettleseren med Facebook. Men hvis du er fan av Facebook UWP-porten og ikke kan legge inn noe, anbefaler vi at du tilbakestiller appen. Appen er, basert på brukeranmeldelser, et ganske formidabelt valg. Men det betyr ikke at det er uten en rettferdig andel av problemene.

 • LES OGSÅ: Fix: Windows 10 Facebook appen har ingen lyd

Slik endrer du Facebook-appen i Windows 10:

 1. Åpne innstillinger .
 2. Velg Apps .
 3. Under delen Apps & features, søk etter Facebook og åpne Avanserte alternativer .
 4. Rull ned og klikk på Tilbakestill .

Det burde gjøre det. Vi kan ikke overse midlertidige problemer med Facebook-serveren (spesielt når de bestemmer seg for å implementere endringer) som en mulig årsak til denne feilen. Så vent det ut en stund, og du vil kunne legge inn på dine eller venners tidslinjer som vanlig.

Ikke glem å fortelle oss om en av trinnene får deg gjennom problemet. Du kan gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.