Fiks: CCleaner Windows 10-problemer

CCleaner er et av de mest populære verktøyene for rengjøring og optimalisering av Windows 10-datamaskinen. Uunngåelig samler mye dødvekt på datamaskinen din: midlertidige filer, ødelagte snarveier, korrupte filer og andre problemer. Således bruker mange brukere på CCleaner å holde systemet rent og forhindre tekniske problemer.

Men hva om CCleaner selv forårsaker problemer eller ikke fungerer riktig? Dessverre har et stort antall Windows 10-brukere som kjører CCleaner, allerede møtt dette scenariet og trenger en løsning for å løse disse problemene. I denne artikkelen vil vi se de vanligste CCleaner-problemene du kan støte på på din Windows 10-datamaskin, i tillegg til de tilsvarende løsningene for å hjelpe deg med å få verktøyet til å kjøre igjen.

Vanlige CCleaner-problemer i Windows 10

CCleaner slette ikke alle filene

Mest sannsynlig oppstår denne feilen når brukerne ikke velger filene og mappene de vil rengjøre, og verktøyet kontrollerer ikke disse områdene.

1. I CCleaner klikker du på Cleaner- ikonet til venstre.

2. Under kategorien Windows, i avanserte delen, velg avkrysningsruten Tilpassede filer og mapper, og fortell CCleaner hvilke filer du vil at den skal rengjøres.

ZoneAlarm brannmur aktiveres når du kjører CCleaner

Hvis du har ZoneAlarm installert på datamaskinen, vil du sannsynligvis oppleve denne situasjonen når du kjører CCleaner for første gang, eller når CCleaner sjekker for oppdateringer. Du kan bare ignorere advarselen, og klikk Tillat å la CCleaner fortsette. Dette verktøyet inneholder ikke noe spyware eller adware, varselet som vises av ZoneAlarm er en falsk positiv en.

CCleaner kan ikke slette Google Chrome-historien

Chrome synkroniseres med Google-kontoen din. Dette betyr at du ikke kan rengjøre nettlesingsinformasjonen din, med mindre du deaktiverer synkronisering.

1. Gå til Innstillinger > Logg på > klikk Koble fra Google-kontoen din .

2. Gå til Innstillinger > Vis avanserte innstillinger (bla ned til bunnen av siden)> gå til System > Fjern merket Fortsett å kjøre bakgrunnsapper når Google Chrome er stengt .

CCleaner blir sittende fast når du analyserer Microsoft Edge

Dette er et kjent problem for CCleaner 5.22, den nyeste versjonen av verktøyet. CCleaner er veldig treg når du analyserer kantfiler og kan noen ganger fryse. Vær tålmodig, etter noen få minutter vil skanningen gå videre. Hvis dette blir for irriterende, kan du laste ned en tidligere versjon av verktøyet.

CCleaner sletter Vivaldi hurtigvalg miniatyrbilder

Du kan beskytte stedet der hurtigvalg miniatyrbilder lagres ved å følge trinnene som er oppført nedenfor:

  • Gå til Valg > Ekskluder > Legg til
  • Gå til User / Default / Top Sites > Klikk OK .

CCleaner lukkes kort tid etter å ha klikket på Run Cleaner

Brukere som rapporterte denne feilen, bekreftet at alternativet Lukk program etter rengjøring ble fjernet. De fleste av dem bekreftet også at de brukte Kaspersky Internet Security, og det ser ut til at sikkerhetsprogramvaren ikke tillater dem å installere den oppgraderte versjonen av CCleaner under CCleaner's tidligere legitimasjonsbeskrivelser.

For å løse dette problemet, legg til CCleaner i listen " Tillatte programmer " og alt skal fungere riktig.

Hvis problemet fortsatt varer, anbefaler vi deg også å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å skanne og fikse ulike PC-problemer, som for eksempel manglende eller ødelagte filer, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Vi håper denne raske CCleaner-problemene roundup er nyttig for deg. Som en rask påminnelse har CCleaner nylig lagt til støtte for Windows 10 Anniversary Update, som skal redusere antall problemer brukere opplever.

Hvis du opplever andre CCleaner-problemer som ikke er dekket i denne artikkelen, kan du bruke Piriforms forum for å be om hjelp.