Fiks: AVG installeringsfeil på Windows 10

Antivirusprogramvare er et av de viktigste verktøyene du har på PCen. Verktøy som AVG er utviklet for å beskytte deg mot skadelig programvare, så det er alltid en god ide å ha et antivirusverktøy installert. Installasjonsproblemer kan alltid oppstå, og i dag skal vi vise deg hvordan du løser AVG installeringsfeil på Windows 10.

AVG installeringsfeil, hvordan å fikse det?

Innholdsfortegnelse:

 • Fix - AVG installeringsfeil
 • Fix - AVG installeringsfeil 0xc0070643
  1. Bruk AVG Remover-verktøyet
  2. Bruk Revo Uninstaller
  3. Reparer registeret ditt
  4. Last ned og installer den offline versjonen av AVG
  5. Fjern AVG-oppføringer fra registret
  6. Kontroller dine tillatelser
  7. Deaktiver andre antivirus / brannmurverktøy
  8. Pass på at du har de nødvendige filene
  9. Pass på at du har nok plass på C-stasjonen
  10. Endre antivirus
 • Fix - AVG installeringsfeil 0xC007277B
 • Fix - AVG installeringsfeil 0x80070091
 • Fix - AVG installeringsfeil 0x6001f916, 0xe001f90b, 0x6001f90b eller 0xe001f916
 • Fix - AVG installeringsfeil 0xe001d026 eller 0xc00700652
 • Fix - AVG installeringsfeil 0xe001f915
 • Fix - AVG installeringsfeil 0xe001d028
 • Fix - AVG installeringsfeil 0xe0060006

Fix - AVG installeringsfeil

Løsning - Bruk Ninite til å installere AVG

Hvis du ikke kan installere AVG på grunn av installasjonsfeil, vil du kanskje vurdere å bruke Ninite til å installere AVG. Hvis du ikke er kjent med det, er Ninite spesialservice som lar deg installere mest populære programmer med bare en enkelt installasjon. Ninite støtter et bredt spekter av applikasjoner, og ved å bruke det, hopper du over mange installasjonsdialoger og unødvendige kombinerte programmer. For å installere AVG ved hjelp av Ninite, gå ganske enkelt til Ninites nettsted, sjekk AVG og last ned den. Deretter kjører du oppsettfilen og venter mens AVG er installert.

Fix - AVG installeringsfeil 0xc0070643

Løsning 1 - Bruk AVG Remover-verktøyet

Hvis du får installeringsfeil 0xc0070643, er en av måtene å fikse det å kjøre AVG Remover-verktøyet. Under installasjonsprosessen blir noen AVG-filer lagret til PCen. Disse filene kan forstyrre fremtidige forsøk på å installere AVG, derfor er det viktig å fjerne disse filene. For å gjøre det, må du laste ned AVG Remover. Kjør verktøyet og vent til det fjerner den forrige installasjonen av AVG. Når verktøyet fjerner AVG-installasjonen, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet er løst. Noen brukere foreslår også å stenge PCen din etter at du har brukt dette verktøyet og slår det på igjen, så du kan også prøve det også.

Brukere foreslår også å laste ned AVG Reset Access-verktøyet. Etter at du har lastet ned verktøyet, kjør det og kontroller om problemet er løst. Et annet verktøy som brukere anbefaler er AVG BFE Fix verktøy. Bare last ned AVG BFE Fix, kjør det og det skal løse problemet.

Etter å ha brukt alle tre verktøyene, må AVG installeringsfeil 0xc0070643 løses. Vi må nevne at få brukere rapporterte at denne metoden ikke fungerte for dem. Ifølge dem har ikke AVG Remover-verktøyet løst problemet, og de fikk fremdeles 0xc0070643 beskrivelse: event exec_finished error mens du prøvde å installere AVG. For å fikse dette problemet må du kjøre AVG Remover fra Safe Mode. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Start-menyen og klikk på strømknappen.
 2. Hold Shift- tasten på tastaturet og velg Restart- alternativet fra menyen.
 3. Nå ser du tre alternativer tilgjengelig. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartinnstillinger og klikk på Startnytt .
 4. Når datamaskinen starter på nytt, ser du en liste over tilgjengelige alternativer. Velg Sikker modus med nettverk ved å trykke F5 på tastaturet.

Når Safe Mode starter, blir alle tredjeparts applikasjoner og drivere deaktivert, så det er ikke noe som vil forstyrre AVG Removal-verktøyet. Bare kjør verktøyet og følg instruksjonene på skjermen for å fjerne AVG. Etter å ha gjort det, start datamaskinen på nytt og prøv å installere AVG igjen.

Løsning 2 - Bruk Revo Uninstaller

AVG er kjent for sin antivirusprogramvare, men når du installerer AVG-antivirus, kan du også installere AVG PC Tuneup noen ganger, siden to applikasjoner ofte er sammenlagt. Hvis du har AVG installeringsfeil 0xc0070643, må du fjerne AVG PC Tuneup-verktøy fra PCen. For å gjøre det, bruk Revo Uninstaller.

Etter det må du kjøre AVG Remover-verktøyet for å fjerne tidligere AVG-installasjon. Brukere foreslår også å bruke verktøy som Alt Search Program og Regseeker for å søke etter eventuelle AVG-filer som er igjen på PCen og i registeret. Hvis du finner og AVG-filer eller registeroppføringer, fjern dem fra PCen. Start PCen på nytt og prøv å installere AVG igjen.

Løsning 3 - Reparer registeret ditt

Brukere rapporterte at feilen 0xc0070643 kan vises på grunn av problemer med registeret ditt. Ifølge brukere ser det ut til at det er visse registreringsproblemer for register enn å hindre deg i å installere AVG. For å fikse dette problemet må du laste ned CCleaner og installere det på PCen. Når programmet er installert, kjør det, velg Register fra menyen til venstre og klikk på Scan for issues- knappen. Vent mens skanningen utføres. Etter at skanningen er fullført, velg alle problemer og velg Fiks valgte problemer . Når problemer med registeret er løst, start datamaskinen på nytt og prøv å installere AVG igjen.

Løsning 4 - Last ned og installer offline versjon av AVG

Hvis du ikke kan installere AVG-antivirus på grunn av feil 0xc0070643, kan du prøve å bruke offline installasjon. AVG, akkurat som mange andre programmer, bruker nettverksinstallasjon som laster ned de nødvendige filene når du installerer programmet. Dette gjør at nedlasting av AVG blir litt raskere, siden oppsettfilen er bare få MB i størrelse, men denne metoden har feil. Hvis det er noe problem med Internett-tilkoblingen din eller med AVGs servere, kan installasjonen din mislykkes, og du får feil 0xc0070643. For å unngå dette problemet anbefales det at du prøver å bruke offline installasjonsprogram. Denne installasjonsprogrammet er betydelig større, og det tar flere minutter å laste ned oppsettfilen, men du bør kunne unngå denne feilen helt ved å bruke denne metoden. Du kan laste ned offline installasjon fra AVGs nettsted eller fra en pålitelig tredjeparts kilde. Husk at nettverksinstallasjon kan være skjult i AVGs nedlastingsseksjon, så du må se nøye på det.

Løsning 5 - Fjern AVG-oppføringer fra registret

Ifølge brukerne kunne de ikke installere AVG på grunn av problemer i registeret. Tilsynelatende er det noen AVG-forekomster i deres register som kan forhindre AVG i å installere, og for å fikse det, må du fjerne disse tilfellene manuelt. Hvis du endrer registeret ditt, kan det føre til ustabilitet hvis du ikke er forsiktig. Derfor anbefaler vi sterkt at du eksporterer registeret ditt og bruker den filen som sikkerhetskopi hvis noe går galt. For å fikse AVG installeringsfeil 0xc0070643 gjør du følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Registerredigering vil nå starte. I venstre rute navigerer du til HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE AVG .
 3. Høyreklikk AVG og velg Slett fra menyen.

 4. Lukk Registerredigering .

Etter å ha avsluttet Registerredigering, prøv å installere AVG igjen og sjekke om problemet er løst.

Løsning 6 - Kontroller dine tillatelser

Noen ganger kan feil 0xc0070643 oppstå hvis du ikke har de nødvendige tillatelsene for å få tilgang til installasjonsmappen. For å installere AVG, må SYSTEM ha visse privilegier. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Finn AVG installasjons katalog, høyreklikk den og velg Egenskaper .
 2. Gå til kategorien Sikkerhet, klikk på Rediger- knappen.

 3. Velg SYSTEM fra listen, og kontroller at Full kontrollalternativ i Tillat kolonne er merket.

 4. Klikk på Bruk og OK for å lagre endringer.

Hvis denne prosessen virker litt komplisert for deg, kan du bruke AVG Reset Access-verktøyet til å endre tillatelsesinnstillinger med bare noen få klikk.

Løsning 7 - Deaktiver andre antivirus / brannmurverktøy

Antivirusverktøy er nødvendig hvis du vil beholde PCen din beskyttet mot ondsinnede brukere, men det er vanligvis en dårlig praksis å ha flere antivirusverktøy eller brannmurer installert. Ulike sikkerhetsverktøy kan noen ganger forstyrre hverandre, og i enkelte tilfeller kan sikkerhetsverktøyet til og med forhindre deg i å installere AVG-antivirus. Ifølge brukere er AVG installeringsfeil 0xc0070643 forårsaket av andre antivirusverktøy, så før du prøver å installere AVG, må du deaktivere eller avinstallere andre tredjeparts antivirus- eller brannmurverktøy. Brukerne rapporterte at Comodo-brannmuren var forstyrrende med AVG-installasjonen, men husk at nesten alle tredjepartsverktøy kan føre til at dette problemet vises.

Løsning 8 - Pass på at du har de nødvendige filene

Ifølge brukerne var de ikke i stand til å installere AVG på grunn av 0xc0070643 beskrivelse: feilsøking av eksec_finished error . Denne feilen er forårsaket av manglende filer relatert til Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4. For å fikse problemet, sørg for at du laster ned de nødvendige filene og installerer dem. Brukere rapporterte at Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 forårsaket problemet på systemet, men det kan hende du må laste ned en annen versjon for PCen din. Alle nødvendige filer er tilgjengelig for nedlasting fra Microsofts nettsted.

Løsning 9 - Pass på at du har nok plass på C-stasjonen

Få brukere rapporterte 0xc0070643 beskrivelse: Feilsøking av feil exec_finished mens du installerte AVG-antivirus, og ifølge dem ble denne meldingen forårsaket av mangel på harddiskplass. Brukerne rapporterte at installasjonsfeilen ble løst etter å ha frigjort noe plass på C-stasjonen. Tilsynelatende må du ha mer enn 4 GB ledig plass på C-stasjonen før du kan installere AVG på PCen. Vi må nevne at AVG ikke tar 4 GB lagringsplass, men det krever at dette rommet er tilgjengelig på C-stasjonen for å kunne fungere skikkelig.

Løsning 10 - Endre antivirus

Hvis du tenker på deg, kan du alltid velge et annet antivirusprogram. Vi anbefaler på det sterkeste World's Nr. 1 - Bitdefender . Med ekstremt kraftige verktøy innlemmet, er det definitivt verdt oppmerksomheten din.

 • Last ned Bitdefender Antivirus til en spesiell 50% rabattpris

Fix - AVG installeringsfeil 0xC007277B

Løsning - Kjør oppsett som administrator

Brukere rapporterte AVG installeringsfeil 0xC007277B, og i henhold til dem kan du enkelt fikse dette og noen andre installasjonsfeil ved å kjøre AVG-oppsett som administrator. Å kjøre et oppsett som administrator er ganske enkelt, og for å gjøre det, rett og slett høyreklikk AVG oppsettfilen og velg Kjør som administratoralternativ fra menyen. Etter å ha gjort det, bør installasjonen starte med administratorrettigheter, og du har ingen problemer med det.

Fix - AVG installeringsfeil 0x80070091

Løsning - Fjern AVG installasjons kataloger

Hvis du ikke kan installere AVG på grunn av installering av feil 0x80070091, må du fjerne AVG installasjonsfiler. For å gjøre det, slett C: Programfiler AVG eller C: Programfiler (x86) AVG- mapper fra PCen. Fjern nå C: ProgramData AVG og C: UsersAppDataRoaming AVG mapper fra PCen. Etter å ha gjort det, prøv å installere AVG igjen. I stedet for å fjerne disse mappene manuelt, vil du kanskje bruke AVG Remover-verktøyet som vil skanne PCen og fjerne de fleste AVG-relaterte filer fra den.

Fix - AVG installeringsfeil 0x6001f916, 0xe001f90b, 0x6001f90b eller 0xe001f916

Løsning - Start datamaskinen på nytt

Hvis det oppstår 0x6001f916, 0xe001f90b, 0x6001f90b eller 0xe001f916 feil under AVG-installasjon, betyr det at du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre den. Etter at du har startet PCen, vil installasjonen bli fullført og AVG-antivirus installeres på PCen.

Fix - AVG installeringsfeil 0xe001d026 eller 0xc00700652

Løsning - Deaktiver eventuelle tilleggsinstallasjoner

Installer feil 0xe001d026 eller 0xc00700652 vises hvis du har en annen installasjon som kjører i bakgrunnen. For å installere AVG riktig må du være sikker på at det ikke er noen ekstra installasjoner som kjører i bakgrunnen. Nesten alle installasjoner kan føre til at noen av disse feilene vises, så vær sikker på at ingenting oppdateres eller installeres i bakgrunnen før du prøver å installere AVG.

Fix - AVG installeringsfeil 0xe001f915

Løsning - Start AVG-installasjonen på nytt

Flere brukere rapporterte feil 0xe001f915 mens du installerte AVG. Denne feilkoden vises vanligvis hvis installasjonen er stoppet av en bruker eller et annet program. Denne feilen kan også vises hvis visse komponenter i AVG-installasjonen er stoppet. Dette er ikke en alvorlig feil, og for å fikse dette problemet trenger du bare å starte AVG-installasjonen på nytt.

Fix - AVG installeringsfeil 0xe001d028

Løsning - Fjern problematisk programvare

Hvis du støter på feil 0xe001d028 mens du installerer AVG-antivirus, betyr det at du har ett eller flere programmer som er i konflikt med AVG. Vanligvis er det antivirus- eller brannmurprogrammer, og hvis du har installert noen ekstra tredjeparts sikkerhetsprogramvare, anbefaler vi deg å fjerne den før du installerer AVG. Husk at andre tredjepartsprogrammer kan forstyrre AVG-installasjonen, og forårsake at 0xe001d028-feilen vises. AVG har en liste over problematiske applikasjoner, og denne listen inneholder følgende:

 • Ashampoo Firewall GRATIS
 • Bedre fil omdøpe
 • BeTwin VS
 • Eset Smart Security 4
 • Lås mappe XP
 • Malwarebytes Anti-Malware
 • PC MACLAN
 • PC Tools Antivirus
 • Sunbelt Personal Firewall
 • Systembeskyttelse
 • Webroot Spy Sweeper

Dette er listen over problematiske programmer som ikke fungerer med AVG-antivirus i henhold til AVG, men det kan også være noen andre programmer som ikke er inkludert i listen. Hvis du har noen av disse problematiske applikasjonene på PCen, kan du prøve å oppdatere dem og sjekke om det løser problemet. Hvis problemet fortsatt varer, må du avinstallere disse programmene og prøve å installere AVG igjen.

Fix - AVG installeringsfeil 0xe0060006

Løsning - Bruk AVG Remover-verktøyet

Feil 0xe0060006 eller 0xE0018D06 vises vanligvis hvis AVG-installasjonen feiler, noe som betyr at det er et problem med AVG-installasjonsfilen. For å fikse dette problemet må du kjøre AVG Remover-verktøyet og fjerne din nåværende AVG-installasjon. Deretter prøver du å installere AVG igjen.

AVG er et flott antivirusverktøy, men som du kan se, kan det være noe problem mens du installerer AVG. Hvis du støter på noen AVG installeringsfeil, må du prøve å prøve noen av våre løsninger.