Koble Xbox 360, Xbox One-kontrollerne til Windows 10, 8.1

Selv om mange brukere av Windows 10, 8 og Windows 8.1 har rapportert problemer med å få Xbox-spillkontrollene og -kontrollene til å fungere, bør du vite at de to plattformene er offisielt kompatible.

Nylig har vi delt med deg noen av de beste Windows 10, 8 gamepads å velge om du vil berike din spillopplevelse. Nå er det noen problemer som noen av dere kan støte på med XBox 360 Game Controller. En kunde sa følgende nylig i Microsoft supportfora:

Hei, jeg har nettopp kjøpt en Xbox 360 trådløs kontroller for Windows. Jeg bruker Windows 8 x64, Windows gjenkjenner det automatisk og fungerer når jeg plugger det. Problemet er når jeg spiller spill, blir det sakte på en tilfeldig måte, og det løser bare å røre ved musen: S. Jeg prøvde med 2 kamper så langt: Amnesia og Fifa 12 og skjer akkurat det samme med begge. Også jeg har installert programvaren som kommer med kontrolleren, men jeg har det samme resultatet.

Kompatibiliteten er 100% når det gjelder den kablede versjonen av Xbox 360-kontrolleren for Windows 10, 8. Men i Windows 10, 8.1, kan du støte på problemer med den trådløse versjonen, så det anbefales at du laster ned og installerer siste drivere. Se også denne veiledningen om hvordan du bruker den trådløse mottakeren til å konfigurere Xbox 360-kontrolleren for Windows 10, 8.

  • RELATED: Last ned Project Spark på Windows 10, 8 for å lage dine egne spill

Når det gjelder Xbox One-kontrolleren, er den dessverre ikke kompatibel med Windows 8.1, men det bør løses når som helst.

OPPDATERING: Xbox One-kontrolleren er nå fullt kompatibel med både Windows 10 og Windows 8.1. Du kan spille favorittspillene dine på din datamaskin ved hjelp av Xbox-kontrolleren din uten problemer. Følg instruksjonene nedenfor for å etablere en trådløs forbindelse mellom PCen og Xbox-kontrolleren din:

  1. Gå til Innstillinger> Enheter> velg Legg til Bluetooth eller annen enhet.

  2. Velg Alt annet> velg Xbox Wireless Controller> klikk på Ferdig og det er det.

Som en rask påminnelse kan du koble til opptil 8 trådløse trådløse kontroller samtidig for å støtte multiplayer-øktene dine. Hvis du planlegger å koble til flere enn én kontroller som har Xbox Chat Headsets, må du huske at du kan koble til maksimalt 4 slike enheter. Hvis kontrollerne har Xbox Stereo Headset, kan du bare koble to av dem samtidig.

Du kan også bruke en trådløs Xbox-adapter for Windows 10 til å koble de to maskinvarene.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2013 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.