6 flotte tegneserielesere for Windows 10-brukere [OPPDATERT LISTE]

Tegneserier er nå allment tilgjengelige i digitalt format, hvilken sekvensiell bildevisnings programvare først ble etablert. Som sådan er det mange programvarepakker som du kan åpne og bla gjennom tegneserier i Windows, Mac OS X, Linux og andre plattformer. Disse programmene støtter arkiverte tegneseriefilformater som CBZ, CBR og CB7.

Dette er noen av de beste digitale tegneserie leserne for Windows 10.

Beste digitale tegneserie lesere til PC

1

Icecream Ebook Reader (anbefalt)

Icecream Ebook Reader er det riktige valget for deg hvis du er en sporadisk tegneserie leser. Appen pakker også noen svært nyttige funksjoner som gjør at du bedre kan administrere biblioteket ditt med tegneserier.

Andre lesingsfunksjoner inkluderer enkeltsidig og dobbeltsidig støtte, fullskjermlesning, zoom, sidebeskrivelse, fortsett fra hvor du sluttet, og mer.

De støttede formatene skal være nok til at du kan lese vanlige tegneserieformater (CBR og CBZ, FB2, EPUB, PDF, MOBI og mer).

Du kan også legge til notater eller markere tekst hvis du liker en bestemt side, og du vil gjerne lese den igjen. Bokmerker støttes også.

Hvis du leser en tegneserie som ikke er på et språk du snakker, kan du bruke kopien, oversette og søkealternativer for å velge teksten, kopiere den og oversette den eller søke på Google.

Dette verktøyet støtter også nattmodus, som er perfekt leses du ofte i svakt lys.

  • Last ned Icecream Ebook Reader Pro gratis
2

ComicRack

ComicRacks nettsted kan skryte av at dette programmet er den "beste tegneserie leseren i verden." ComicRack er absolutt en av de mest populære programvarepakker for å åpne digitale tegneserier med. Den inkluderer en fullskjermmodus med mange zoommoduser, databasebehandlingsalternativer, flere visningsformater, tilpassbare hurtigtaster og mer dessuten.

Dette er freeware du kan legge til i Windows, iOS og Android-plattformer fra denne nettsiden.

ComicRack er en av de beste tegneseriene som støtter en rekke formater som CBZ, PDF, CBR, RAR, TAR, ZIP, CB7 og CBT. Som sådan kan du åpne et større antall tegneserier med denne programvaren enn de fleste alternativer; og som ComicRack støtter ZIP og RAR trenger du ikke å pakke ut tegneseriefiler.

Dens batch konvertering alternativet er også et flott tillegg som gjør det mulig for brukere å arkivere et antall tegneserier i en CBZ, CBT eller CB7 fil og deretter eksportere dem til andre enheter.

ComicRack har også en intuitiv multi-tab UI. Så kan du åpne flere tegneserier i samme vindu. ComicRacks brukergrensesnitt er tilpassbart og inneholder avanserte navigasjonsalternativer som et integrert Explorer-vindu, og det er enkelt å organisere tegneserier med det robuste biblioteket.

3

MComix

MComix er en gaffel av Comix image viewer. MComix-serien har blitt bedre og bedre med mer regelmessige oppdateringer. Dette er åpen kildekode programvare kompatibel med både Windows og Linux.

Klikk Last ned på denne Sourceforge-siden for å lagre installasjonsprogrammet. Legg merke til at det også er et bærbart program du kan kjøre fra USB-pinner.

Utviklerne har designet MComix for å åpne både vestlige og manga tegneserier i ulike arkivformater som CBZ, CBR, CBT, PDF, ZIP og RAR.

Den støtter også JPEG-, PNG- og GIF-bildefilformater. En flott ting om dette programmet er det intuitive brukergrensesnittet som viser tegneserie miniatyrer som går ned til venstre for vinduet med en stor rute til høyre som inneholder den nåværende siden.

Brukere kan omkonfigurere brukergrensesnittet ved å fjerne verktøylinjer, justere miniatyrskalaer, velge bakgrunnsfarger og velge UI-deler for å inkludere i fullskjermmodus. MComix gir også brukere flere tegneserier som dobbeltside, tilpasset bilde til vindu eller manuelle zoommodus.

Bildeverktøy for å forbedre bildene med, bokmerke og skreddersydde lysbildefremstillinger er noen av de fantastiske tingene MComix inkluderer.

4

Comic Seer

Comic Seer er multiplatform programvare fritt tilgjengelig for Windows og Linux som har en effektiv UI-design og rimelig omfattende alternativer. Det finnes også en Windows-appversjon som du kan legge til i tabletter.

Klikk Windows x86 og x64 på denne nettsiden for å lagre installasjonsveiviseren for skrivebordet til Windows 10.

Med denne programvaren kan brukerne åpne CBZ, CBR, RAR og ZIP grafisk roman filformater. Programmet har et rettferdig brukergrensesnitt som inneholder et flippert navigasjonspanel som du kan åpne syv tegneserier i ett vindu.

Hovedvisningsprogrammet inneholder praktisk rotering, zoom, dobbel eller enkeltsidevisning og Bla modus modus. Comic Seer inneholder også et biblioteksadministrasjonspanel for å sette opp og organisere tegneseriedatabaser med.

Programmet lagrer og lagrer også tegneserier automatisk hvis du ikke lukker filene deres omtrent det samme som Chrome gjenoppretter de forrige nettlesingsøktfanene. Dette kan komme til nytte da det sparer deg for å åpne tegneseriene igjen hver gang du starter programmet på nytt.

Videre gjenoppretter Comic Seer selv de siste lesene av tegneserier som du lukker før du avslutter programvaren.

5

YacReader

YacReader er en tegneserie leser fritt tilgjengelig for Windows, Mac OS X og Linux som har hatt noen glødende anmeldelser. Du kan legge til dette programmet til stasjonære og bærbare datamaskiner fra denne nettsiden. Det finnes også en bærbar YacReader-versjon for å legge til USB-pinner og annet eksternt lager.

YacReader kan åpne tegneserier og blader med RAR, CBR, CBZ, TAR, PDF og CB7 arkivformater og bildefiler. Programvaren inneholder også mange tilpassbare hurtigtaster for raskere navigering, bildejusteringsalternativer, en oversetterordbok og bokmerker for tegneserier.

Programmet har et fjernet brukergrensesnitt med minimal verktøylinjer som holder så mye vindu mellomrom til tegneserien som mulig. Som sådan kan du velge mange YacReader-alternativer fra kontekstmenyen som vises i øyeblikksbildet rett under.

YacReader inkorporerer også nye tegneserieoverganger i bibliotekets leder. Dette er overgangseffekter som vises når du ruller gjennom dekselminaturer som i stillbildet under.

Du kan velge fem alternative effekter fra fanen Page Flow, for eksempel Classic, Stripe og Roulette Look ; og hver sideflyt har avanserte tilpasningsinnstillinger.

6

MangaMeeya

Manga er japanske tegneserier, og MangaMeeya (ellers MMCE) er programvare spesielt designet for manga. Siden dette er et bærbart verktøy, er det ikke nødvendig med installasjon. Klikk Last ned på denne siden for å lagre MMCE Zip til Windows.

Selv om utviklerne designet MMCE for å vise manga, kan du likevel åpne alle typer tegneserier som støtter flere bildeformater og CBR, CBZ, ZIP og RAR arkiver. MangaMeeya har ganske mange alternativer for brukerne å utforske, for eksempel tre tegneserievisningsmoduser, en lysbildeshowmodus, filtre og aspektforholdskonfigurasjon. Det inkluderer en side-flipping animasjon effekter, som er en god berøring. Som en lett applikasjon med minimale systemkrav er MMCE et stabilt og raskt program. Den eneste bemerkelsesverdige tingen MangaMeeya mangler, er biblioteksledningsalternativer, men bortsett fra det er det en solid tegneserieleser.

OPPDATERING : MangaMeeya-nedlastingswebsiden er nå under vedlikehold. Vi oppdaterer denne håndboken så snart verktøyet kan lastes ned igjen.

Så nå kan du åpne dine favoritt digitale tegneserier med ovennevnte programvare. Disse programmene støtter de fleste arkivformater og inkluderer omfattende skjerm- og bildejusteringsalternativer.

Merk at du også kan åpne tegneserier med noen ePub-lesere, men de mangler nok noen av alternativene som finnes i YacReader, MangaMeeya, Comic Seer, MComix og ComicRack.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2016 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.