FIX: Hulu fungerer ikke når VPN er aktivert

En VPN er sannsynligvis din beste innsats hvis du vil ha tilgang til noe geografisk begrenset innhold gjennom streaming media som Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer og andre.

Vanskeligheten ligger i det faktum at ikke alle VPN-er kan få tilgang til slike innholdsstreamingsnettsteder fordi nettstedene selv også blokkerer slik uautorisert tilgang, spesielt i land der de har lagt slike begrensninger på innholdet.

Ideelt sett bør bruk av VPN hjelpe deg med å skjule identiteten og plasseringsdetaljer, men når du finner VPN-en ikke fungerer med slike nettsteder, så har du brukt noen hurtige løsninger for å løse problemet, avhengig av VPN du er ved hjelp av.

For brukere av Hulu har denne artikkelen løsninger som du kan bruke når VPN ikke fungerer på Hulu.

FIX: VPN Hulu fungerer ikke

  1. Foreløpige sjekker
  2. Sjekk din IP-adresse
  3. Spyl DNS
  4. Konfigurer DNS-innstillinger manuelt
  5. Konfigurer proxyinnstillinger manuelt
  6. Endre VPN

1. Preliminære kontroller

Hvis du får en feilmelding som sier: "Du ser ut til å bruke en unblocker eller proxy" eller "Du må deaktivere anonymiseringen din" når du prøver å få tilgang til Hulu, ta kontakt med VPNs teknisk support team for direkte hjelp før du prøver løsningene nedenfor .

2. Sjekk din IP-adresse

Hvis VPN-en din ikke jobber med Hulu, må du sjekke din IP-adresse for informasjon som din by eller region (land) ved siden av stedet du valgte da du koblet til VPN. Hvis det viser et sted i nærheten av deg, betyr det at du ikke er koblet til en serverplassering tilknyttet VPN, så prøv å koble til igjen.

Gi oss beskjed hvis noen av disse løsningene hjalp med å reparere VPN Hulu ikke fungerende problem, ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.