5 beste kiosk programvare for Windows 10 å wow dine gjester

Kioskprogramvare eller programvare for besøkendestyring er verktøy som elektronisk overvåker informasjon ved å identifisere og spore besøkende til et kontor eller hotell eller andre bygninger.

Hvis du vil spore innkommende, utgående og vanlige besøk, kan du bruke kioskprogramvare, som er et intuitivt verktøy som lagrer slik informasjon fra en sentralisert administrasjonsdatabase for referanse.

Den er ideell for sikkerhetsformål fordi du trenger å vite hvem som går inn og ut av bygningen din, og om de er godkjent, eller de er på en sikkerhetsliste. I hotellinnstillinger kan leietakerne enkelt bli varslet om at gjestene har kommet, noe som gjør det lettere å planlegge fremover.

Denne artikkelen ser på den beste kioskprogramvaren for Windows 10 operativsystem. Noen av de viktigste områdene å merke seg i kioskprogramvareverktøy er distribusjon, tilrettelegging av innsjekking og verifisering av gjester, samt regelmessig innsamling og dokumentasjon av besøkendeinformasjon.

De fleste av disse er enkelt integrert med de fleste store apper, og er enkle å bruke og installere uten behov for programmeringsferdigheter.

Beste kioskprogramvare for Windows 10-PCer

  1. Traction Guest
  2. Proxyclick
  3. Sitekiosk
  4. Kioware
  5. FrontFace

1. Traction Guest

Med denne beste kioskprogramvaren for Windows 10 kan du forvandle din gjestendes lobby med en enkel og sikker gjestregistrering, som ikke bare er minneverdig, men også trygt.

Ta tak i sanntids besøksinformasjon fra forskjellige steder, alt integrert på en skybasert plattform.

Funksjoner inkluderer admin og tilpasning designet for å gi besøkende en effektiv og sikker påloggingsprosess på hendelser og arbeidsplasser, med stor tilpasningsevne, tilpassbar til ulike brukstilfeller.

Brukerfunksjoner som brukerroller for å gi tilgangsnivåer basert på forretningsbehov, en sentral administrasjonskonsoll, opplevelsesredaktør basert på besøkende og deres grunn til å besøke, ankomstvarsler, enkelt pålogging og velg fra en voksende liste med språk for en tilpasset besøkende opplevelse.

Sikkerhetsfunksjoner inkluderer overvåkingslister for å skjerme besøkende mot interne lister eller tredjepartsdatabaser, visuell identifikasjon, digital signatur, frakoblet modus og varsler, alt på Heroku-plattformen, støttet av ledende cloud computing-sikkerhets- og personvernpolitikk.

Den integreres med de fleste store programmer, blant annet Slack, DocuSign, Active Directory, Google Drive, EventBrite og Pictatic.

Få Traction Guest

2. Proxyclick

Lag varige forbindelser med besøkende og entreprenører ved å starte med en vennlig invitasjon og rask innsjekkingsprosess ved hjelp av denne beste kioskprogramvaren for Windows 10.

Proxyclick gir deg alle verktøyene du trenger for å gjøre hvert besøk telle, for eksempel gjenkjenning av besøkende, øyeblikkelige bilder, Smarte regler for å tilpasse innsjekkingsskjermer basert på besøkendes svar, flere språk (ca. 18), NDA eller helse- og sikkerhetsinstruksjoner, uttrykk innsjekking, flere plasseringsegenskaper, flere leietakere kan logge inn og sjekke inn, merker som skrives ut automatisk ved innsjekking, og mye mer.

Den lar deg også identifisere typer besøkende, styre tilgang ved hjelp av merker, og bruk en hvilken som helst skriver til å skrive ut merkene automatisk som innlogging for besøkende. Du kan sende nyttige invitasjoner med kart og veibeskrivelse og kontaktinformasjon, påminnelser om tekstmeldinger, pålogging og nødvarsler.

Når du forventer VIP-gjester, bruker du VIP-varselet til å legge dem til i overvåkingslisten din, og bruk den daglige e-postoppsummeringen for en oversikt over besøk og besøkende på hver dag.

Den integreres med OneDrive, Outlook-kalender og tillegg, Google Kalender, iCal, OneLogin, Active Directory, Slack, Salesforce og mange andre apper.

Få Proxyclick

3. SiteKiosk

Dette er en av de beste kioskprogramvarene for Windows 10 operativsystem.

Det er en lockdown nettleser og kiosk programvare for å sikre offentlig tilgang Internett-PCer, skjermer og tabletter, mot manipulasjoner.

Funksjoner inkluderer Chrome Engine-støtte som gjør den tilpasningsdyktig mot fremtidige endringer i nettleserteknologi, en startskjermgenerator for enkel dra og slipp design, konfigurasjonsverktøy (ikke behov for programmeringsferdigheter), tilbakestilling av økt etter tomgangstid, internettinnholdsfilter for å eliminere upassende innhold i real-time, tilpassbart brukergrensesnitt, tastatur på skjermen, digital skilting og betalingsutstyr, slik at du kan lade opp for å bruke datamaskinen med støtte for en rekke kontante akseptorer.

For å bruke SiteKiosk, trenger du Windows 10 32/64 bit, Windows 10 IoT Enterprise, Internet Explorer 10 eller høyere nettleser, minst 2 GB RAM-minne (4 GB anbefales), New Technology File System, Intel eller AMD x86 CPU-prosessor og 1024 × 768 oppløsning eller høyere.

Få SiteKiosk

  • LES OGSÅ: 8 Wi-Fi-annonseringsprogramvare for å tjene penger på Wi-Fi og markedsføre merkevaren din smart

4. Kioware

Som navnet antyder, er det en kiosks programvare som inkluderer en kioskmodusløsning, mobilenhetsadministrasjon, videokonferanse, digital signering og nedlasting av nettleseren.

Denne interaktive kioskprogramvaren lar deg sikre din Windows-datamaskin eller -enhet til en selvbetjent kiosk, og du kan administrere kontoen din, sikre datamaskinen eller enheten til tillatte nettsteder og nettbaserte apper, på et gjenoppbygget brukergrensesnitt.

Funksjoner inkluderer blokkering av popups, domener / sidelister, filnedlastinger og dialoger. Kiosksikkerhet gir nettleser og OS eller desktop lockdown, grunnleggende autentisering og tastaturfiltrering. Du kan også fjerne private nettleserdata og opprette et attraktivt skjermadministrasjonsgrensesnitt for brukere med tilpassede verktøylinjer, sørge for et virtuelt tastatur og tabbletting.

Med KioCall kan du legge til videokonferanser til kiosker, slik at brukerne kan starte eller motta videochatt.

Systemkravene inkluderer Windows 10, x86-basert CPU og Microsoft .NET 4.5.

Få Kioware

  • LES OGSÅ: 6 beste e-postmarkedsføring programvare for å lage fantastiske kampanjer

5. FrontFace

Denne kioskprogramvaren er enkel å installere og bruke, og er svært profesjonell til bruk i berøringsskjermkioskterminaler som hoteller, museer og andre turiststeder, interaktive informasjonssystemer, mediekontroll og presentasjonssystemer og digitale produktkataloger for butikker, selvbetjening, felttjenester og messer.

Den er kompatibel med Windows 10, og standard PC eller berøringsskjerm maskinvare.

FrontFace er en rask, rimelig, fleksibel og brukervennlig løsning som gir deg mulighet til å lage berøringsbasert grafisk brukergrensesnitt for kiosksystemer og interaktive informasjonsterminaler for å presentere noen form for media eller innhold uten behov for programmeringsferdigheter.

Fordelene inkluderer multispråklig støtte, enkel utskrift av innhold og e-post til enheter, fotointegrering, tilpassbar merkevarebygging, enkel bruk med Office-programmer, distribusjon av øyeblikkelig innhold til kiosksystem og kostnadseffektivitet.

Få FrontFace

Hvilke av disse beste kioskprogramvaren for Windows 10 lyder bra for dine behov? Del med oss ​​din favoritt i kommentarfeltet nedenfor.