6 av den beste programvaren for å gjengi SketchUp [2019 List]

SketchUp er et viktig 3D-program som brukes til å modellere et bredt spekter av tegneapplikasjoner. Dette inkluderer arkitektonisk, interiørdesign, landskapsarkitektur, dette brukes til å lage design og inntrykk av idealistiske prototyper. Det brukes også mye i film- og videospill sminke.

Det er imidlertid viktig å bruke en kvalitetsgjenvinningsprogramvare for å forbedre kvaliteten på modeller skapt fra SketchUp. Det finnes ulike gjengivelsesprogrammer som er integrert i skisse opp.

Denne artikkelen fremhever seks av de beste programvarene som gir SketchUp tilgjengelig når det gjelder funksjonalitet, funksjoner og pris.

Hva er den beste programvaren for å gjengi SketchUp?

1

Allura GPU for SketchUp

Gjenopprettingspluggen bruker kraften til systemet GPU for å akselerere gjengivelser og er et GPU-basert gjengivelsesplugg for SketchUp. Allura GPU bruker video GPU til å skape fantastisk rendering bilde med høy hastighet og utmerket samlet rendering opplevelse

Allura GPU for SketchUp er drevet av NVIDIA Iray som gir det alle egenskapene til en utmerket SketchUp renderer. Denne programvaren bruker databehandling lysbaner med enkle innstillinger som er automatiske. Det er en av de beste programvarene for å gjengi SketchUp på markedet.

I tillegg inneholder noen av dens funksjoner indirekte belysning, fargeblødning, refleksjoner, refraksjoner, myke skygger, uklare refleksjoner, reflekterende og refraktivt kaustikk og volumstrømning. Brukerne må bare redigere materialene og klikke gjeng for fantastiske resultater.

Last ned her

2

Ariel Vision

Denne programvaren gir realistisk gjengivelse av objekter og modeller i SketchUp. Det skaper flotte gjengitte bilder uten å bruke komplekse innstillinger som er ideell for designere. Pluggen er kraftig, men opprettholder et rent og enkelt brukergrensesnitt.

Ariel Vision har mange unike funksjoner som inkluderer ett-klikk-gjengivelse med gode resultater fra forhåndsdefinerte innstillinger, sømløs integrering med SketchUp full refleksjon og gjennomsiktighetskontroller for mer realistiske materialer. Direkte og indirekte belysning ved hjelp av både naturlige og kunstige lys. I tillegg har den også vakre HDRi-himmelen og bakgrunner, utfør modellen din.

Videre har denne programvaren to veiviser som er Material og Lys veiviser. Materialveiviseren gjør det enkelt å bruke refleksjon og gjennomsiktighet direkte til SketchUp-materialer. Mens lysveiviseren gjør det mulig å fullføre innvendige scener med tilpassede lamper, taklamper og mer.

Last ned Ariel Vision her

3

IRender nXt

IRender nXt er et kraftig plugin som lager fotorealistiske gjengivelser direkte i Trimble SketchUp. Pluggen gjør det enkelt å konvertere design og modeller til overlegne bilder. Dette er et ideelt verktøy for arkitekter som viser sine byggeplaner. Denne programvaren er ideell til å gjengi SketchUp-filer.

Denne programvaren er også ideell for landskapsdesignere og satt designere som trenger kvalitetsbilder for å vise frem sine design ved å optimalisere brukernes arbeidsflyt ved å lagre innstillinger i SketchUp-modellen som gjør det mulig for brukere å legge ut oppdateringer uten å begynne over.

IRender nXt er tilgjengelig i både Windows 32 bit og 64 bit. Noen av funksjonene inkluderer gjengivelse ved enhver oppløsning og kvalitet. I tillegg pakker den finjustert belysning, gjennomsiktighet i belysningsegenskapene.

Last ned her

  • LES OGSÅ : 9 beste bildeoptimaliseringsprogramvare for PC
4

Raylectron

Hvis du ønsker et plugin som gir enkelhet i å gjengi med vakkert bilde som resultat, så er Raylectron det rette pluginet for deg. Brukere kan redigere hvordan modellen skal være med forskjellige lyninnstillinger, fra sol, himmel og andre innstillinger. Røntgenvisningsfunksjonen gjør at du kan se innvendig gjengivelse uten å fjerne utvendig.

Du kan også overvåke fremdriften mens du gjør og endrer kvaliteten på modellene. Noen av hovedfunksjonene inkluderer evnen til å stoppe gjengivelsen, lagre den, åpne den senere og gjenoppta gjengivelsen. Brukere kan rotere, panorere, zoome og endre materialer og lys rett fra Raylectron-visningsprogrammet.

Raylectron støtter også HDR-kart og kan lagre det gjengitte bildet som en HDR, det kan også lagres i jpg, png og mange andre formater. En annen unik egenskap er gjengivelsesprosessene skje utenfor SketchUp for å tillate kontinuerlig arbeid på modellen som blir gjengitt.

Last ned her

  • LES OGSÅ: 5 best shipping container hjemme design programvare for Windows 10
5

Shaderlight

Denne programvaren gir en annen mer realistisk gjengivelse for SketchUp med mange alternativer via ulike moduser og verktøy som forenkler og holder arbeidsmodellene dine. Shaderlight gir en unik blanding med bruksområder som har mulighet til å velge mellom progressiv gjengivelse og single shot rendering.

Pluggen bruker også avanserte lynegenskaper for å gi modellene et rent og kvalitetsmessig utseende. Brukere kan bruke standardoppløsningsinnstillingene eller redigere denne innstillingen for å gi den rette blandingen av Sharon og konsise bilder som gjør den til ideell programvare for designere, arkitekter og andre landskapsdesignere.

Programtillegget er kompatibelt med både Windows 32bit og 64-bit. I tillegg gir Shaderlight Cloud deg muligheten til å gjengis på nettet til en høy pris.

Last ned her

  • LES OGSÅ : Beste bildekomprimeringsprogramvare for Windows 10
6

Thea Renderer

Hvis du trenger en allsidig programvare for å gjengi SketchUp-filer, er Thea Renderer en av de beste programmene rundt med toppmoderne, toppmoderne motor. Dette er en av de store renderer-programmene med unikt frittstående studio og bibliotek av redaktører for materiale tekstur og farge som gir for unik rendering.

Programvaren bruker enestående motorteknikk, kalt partisk og objektiv gjengivelse for å oppnå dette kvalitetsresultatet. Noen av funksjonene i denne gjengivelsesprogramvaren inkluderer bruk av instans av eksterne modeller (som proxyer), integrert og ekstern Thea-materialeditor, med mørkrom med flere kontroller, avanserte kamerainnstillinger og gjengi kanaler. Dette lar deg lage dine modeller med mer detaljerte tredimensjonale resultater.

Last ned her

Det er her vår beste programvare for å gjengi SketchUp-listen kommer til en slutt. Sørg for å gå over til alle disse programmets offisielle nettsider for å kunne analysere mer grundige detaljer på alle disse verktøyene før du tar den riktige avgjørelsen for SketchUp-funksjonene dine.