6 Best Old Photo Restoration Software for å lagre fantastiske minner

Fotografier er keepsakes av vår verdsatte fortid, som de påminner oss om folk som har minnet vi elsker, så vel som våre egne minner med kjære, brukte vi fantastiske tider med.

I dagens digitale tidsalder er det enkelt å lagre, lagre og gjenopprette bilder, takket være teknologi. Det samme kan imidlertid ikke sies om bilder tatt før den digitale tidsalderen.

De fleste har fortsatt de gamle bildene lagret et sted i skapet eller i gamle album. Dette gjør dem utsatt for tåre, fade, krøller eller flekker.

Hvis dine gamle bilder har påført noen form for skader som får dem til å falme, er det håp om å gjenopprette sin herlighet gjennom svart og hvitt bildeoppdateringsprogramvare.

Dette er verktøy som hjelper til med å gjenopprette bilder ved å fjerne riper, flekker og få dem til å se nye igjen.

Foto restaurering programvare kan også forynge bilder ved å fjerne hudfeil eller ved å forbedre utseendet. I denne artikkelen skal vi diskutere de ulike verktøyene du kan bruke til å gjenopprette ære til dine gamle bilder.

6 beste gratis og betalt gammelt bilde restaurering programvare

 • Retusj Pilot
 • AKVIS Retoucher
 • SoftOrbits Photo Retoucher
 • SketchWay
 • Inpaint
 • Image Mender

Retusj Pilot (anbefales)

Retouch Pilot fungerer bra på å fjerne riper, flekker, støvpartikler og hår som opprinnelig var på bildet, eller dukket opp under skanning av bildet.

Det utmerker seg også ved å fjerne bakgrunnsbilder og uønskede detaljer fra bilder, samt å endre form og proporsjoner.

Det kan retusere gamle og lemlestede bilder for å produsere et perfekt bilde. Du kan fjerne uønskede objekter selv fra en komplisert bakgrunn eller kopiere et "Smart patch" fra en del av bildet til et annet.

Retusj Pilot er kompatibel med alle versjoner av Windows, fra Windows XP gjennom Windows 10.

 • Last ned Retusj Pilot gratis

AKVIS Retoucher (foreslått)

AKVIS Retoucher er en programvare for restaurering av bilder som hjelper til med å fjerne støv, riper og andre uønskede objekter, samt omstrukturere manglende deler.

Ved å fjerne uønskede detaljer, hjelper denne programvaren til å forbedre bildesammensetningen. Siden det er et Photoshop-kompatibelt plugin, fungerer det bra med et utvalg av Photoshop-bildeditorene dine.

 • Kjøp nå pluginet fra den offisielle nettsiden

AKVIS Retoucher bruker intelligente kloningsteknikker for å dekke de valgte områdene og gir fantastiske resultater når du fjerner bildefeil.

Programmet løser problemet med å utvide grensen til et oppsett som ikke har plass til beskjæring. Du kan spare mye tid ved å gjøre dette raskt og effektivt med dette bildeoppdateringsverktøyet.

Det fjerner også datostemplet, distraherende detaljer og øker bildedekken ved hjelp av bildemønstrene for å fylle tomme områder.

Ved siden av pluginversjonen er AKVIS Retoucher tilgjengelig som uavhengig program (frittstående) med prøveversjon. Det kreves ingen registrering for å prøve alle funksjonene i programvaren under den gratis 10-dagers evalueringsperioden.

 • Last ned nå AKVIS Retoucher fra den offisielle nettsiden

SoftOrbits Photo Retoucher

SoftOrbits Photo Retoucher gjør at du kan rense digitale bilder, fjerne eventuelle mangler for å skape et perfekt bilde.

Så, om det er en vandrende turist, et oppbrudd eller et ubeleilig plassert dyr, hjelper SoftOrbits deg med å fjerne dem alle.

Dette programmet lar deg ikke bare fjerne mindre ufullkommenheter som riper, men også føre til at store objekter eller folk forsvinner. Dette er gjort mulig ved innholdsavfyllingsalgoritmer som også lar deg gjengi originell bakgrunn bak de slettede objektene.

Du kan også bruke SoftOrbits for å fjerne riper, sprekker, støv, flekker og andre feil.

 • Last ned gratis versjon av SoftOrbits Photo Retoucher

SketchWay

SketchWay er en programvare for restaurering av bilder som bruker innholdsfyllingsalgoritmer for å gjenopprette gamle bilder. Det fjerner lett støv, riper, flekker og rydder opp bildet.

Det bidrar også til å fjerne skrifter fra bildet, gjenopprette skadede deler og rekonstruere sprekker. Og hvis det er objekter som hindrer bilder fra bildet, har SketchWay en måte å fjerne dem også.

På denne måten analyserer du bildet ditt og reproduserer bakgrunnen bak de kuttede objektene.

Den har evnen til å fjerne digital støy, slette merker og rydde opp bildet på bare noen få klikk.

Last ned SketchWay

 • Beslektet: Her er 5 beste verktøy for å gjenopprette slettede bilder fra PCen

Inpaint

Inpaint bidrar til å forbedre utseendet ved å fjerne objekter fra bilder.

Det er veldig enkelt å bruke og følger med opplæringsprogrammer for å hjelpe deg i tilfelle du sitter fast. Det bidrar til å fjerne vannmerker, elementer og datostempel fra bilder.

Inpaint kan skryte av digital ansikts-berøring som bidrar til å fjerne hudfeil, slik at bildet ser klart og nytt ut. Du kan til og med bruke den til å fjerne turister eller andre irriterende gjenstander som ødelegger dine beste skudd.

Det tar deg bare tre trinn for å gjøre bygninger, turister, kraftledninger eller stygg bakgrunn forsvinne som om de aldri var der.

Last ned Inpaint

Image Mender

Image Mender er en nyttig programvare som gjør at du kan fjerne riper, flekker, logoer og unødvendige gjenstander fra gamle fotografier.

Programmet sport et rent og brukervennlig grensesnitt som gjør at unødvendige objekter fra bildet er bris. Den bruker en børste for å fjerne smuss og gjenstander fra fotografiene.

Du kan øke størrelsen på børsten eller til og med zoome inn og ut for å fjerne de minste detaljene fra bildet. Alt i alt er Image Mender et praktisk verktøy som du kan bruke til å rense bildene dine.

Last ned bilde mender

Konklusjon

Å se gamle bilder som holder dyrebare minner omhygget i riper og flekker, kan være hjerteskjærende. Men med den nyeste teknologien i fotoredigeringsprogramvare kan du slappe av å vite at alle blemishes blir håndtert perfekt.

Vi har oppført noen av de kjente gamle restaurering programvare som kan hjelpe deg med å rydde opp alle dine gamle bilder. Vi håper du fant denne artikkelen nyttig og informativ. Du er velkommen til å kommentere og dele.

Relaterte artikler å sjekke ut nå:

 • Det beste fotoalbumprogramvaren som skal brukes på Windows 10
 • Windows Photo Viewer kan ikke åpne dette bildet [100% SOLVED]
 • 5 beste programvare for redigering av Nikon-bilder på Windows 10

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i desember 2016 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.