5 beste programvaren for å lære basgitar og rock de sangene

Fancy deg selv som en ekspert basgitarist som kan veve litt seriøs magi med strengene? Eller du har alltid ønsket å strumpe favorittsangene dine på basgitarr, men var klare når det gjelder hvordan og hvor du skal begynne?

Vel, hjelp av den digitale typen er til stede, og du kan komme sammen med dine bassgitar leksjoner med nesten like mye letthet som kanskje en ekte veileder som styrer deg gjennom den musikalske reisen.

For det er mange apper som lar deg hente de nødvendige ferdighetene, samtidig som du lar deg tilpasse leksjonene dine på nesten alle tenkelige måter. I tillegg lar appene deg starte fra en komplett nybegynner med nesten null kunnskap om basgitarer i utgangspunktet.

Her er noen av de beste verktøyene for å lære bassgitar

1

Rocksmith

Rocksmith kan være nok til basgitarister på alle ferdighetsnivåer, det være seg en nybegynner eller noen med ganske avanserte ferdigheter som bare trenger å børste opp sin stil litt.

Det som slår mest ut med Rocksmith er det morsomme tilnærming for å la brukerne lære å spille basgitar. Det er gjort ved hjelp av rytme spill som til slutt gjør læring gitar så mye hyggelig.

Imidlertid, mens brukerne nesten er garantert å lære grunnleggende av basgitar med Rocksmith, går appen ut av noen få viktige aspekter som skalaer, tids signaturer og så videre. Til tross for det kan du satse på å bli en ekspert basgitarist med Rocksmith.

  • Kjøp den nå på Amazon
2

Lær å spille bassgitar

Lær å spille Bass Guitar er en annen flott app for å lære å spille basgitar. Med et rikt repertoar med mer enn 275 videoer, kan du være sikker på å få best mulig hjelp som du trenger for å komme sammen med bassgitar leksjonene dine.

Som produsentene av appen har uttalt, kan den også fungere som et videofilmeringsbibliotek, noe som betyr at du alltid kan komme tilbake til å oppdatere dine bassgitar ferdigheter når du vil, uavhengig av dine ferdighetsnivåer.

Du kan også skrive ned notater for å referere til senere. Appen tillater også å søke etter notater eller videotitler som søkeordene.

Last ned Lær å spille bassgitar fra Microsoft Store

3

Bass Fretboard Addict

Hvis du ønsker å se deg selv som en mester basgitarist, må du utvikle mestre over basfeltbrettet. Og app Bass Fretboard Addict er et utmerket middel til å oppnå nettopp det. Det er ikke bare egnet for avanserte spillere som trenger mer praksis, men selv nybegynnere kan også starte med appen.

Faktisk lover beslutningstakere opplevelige forbedringer av dine ferdigheter som bare bruker 5 minutter om dagen med appen, etterfulgt av å bruke kunnskapen til din bassgitar.

  • Kjøp den nå på Amazon
  • Last ned Bass Fretboard Addict fra Microsoft Store
4

Slik spiller du basgitarren

Med hundrevis av videoer leksjoner - 300 + for å være presis - på tilbud, er How To Play The Bass Guitar-app en annen for å hjelpe deg med å komme i gang med dine bassgitar leksjoner. Tilsvarende har erfarne spillere på instrumentet mye å få fra appen.

Appen lar deg også beholde notatene dine, endre titler eller teksting og så videre for å gjøre det lettere for deg. Den rike samlingen av videoer kan også fungere som det perfekte referansebiblioteket, som du kan komme tilbake til når som helst du vil, og for hvilket som helst nivå av hjelp du måtte trenge.

  • Kjøp den nå på Amazon
  • Last ned hvordan du spiller bassgitaren fra butikken
5

Bass Guitar Master Class

Med 388 videoer til disposisjon, kan appen være den perfekte startpakken hvis du er en komplett nybegynner. Eller hvis du allerede har de foreløpige ferdighetene og ønsker å komme til avanserte stadier, kan Bass Guitar Master Class være like bra for det også. Den passer for forskjellige spillestiler og gir viktige tips og triks som trengs for å skape enhver entusiast i en basgitarist.

Last ned Bass Guitar Master Class

Så der har du det, noen av de beste programvarene på Windows-plattformen for å hjelpe deg med å få ut basgitaristen i deg. De har blitt gjennomtenkt utformet og omhyggelig utformet for å passe så stort som mulig, enten det er en komplett nybegynner eller med mellomliggende til avanserte basgitar ferdigheter.

I mellomtiden er her noen ekstra ressurser som du kanskje vil gå gjennom.

  • 5 beste programvare for å skrive gitar tabulatur og aldri gå glipp av et notat
  • Interaktiv gitar læring programvare for nybegynnere: Lær å lage litt støy
  • 5 beste programvaren for å senke musikk [2018 Liste]
  • 5 beste vokoder programvare for å spille med spekteret av den menneskelige stemmen