5 beste programvare for møbeldesign

Møbler design programvare lar deg lage fantastiske møbler elementer på din PC. Enten du jobber som møbeldesigner eller du bare ønsker å designe dine egne møbler, vil verktøyene vi skal liste i denne artikkelen hjelpe deg med å få jobben gjort.

Programvare for møbeldesign

Solidworks

SolidWorks er et meget allsidig møbeldesignprogramvare som du kan bruke til stuer, spisestuer, soverom og kontorer. CAD-modellene støtter et bredt utvalg av materialer, inkludert møbler i rustfritt stål, tremøbler, samt tilpassede designmøbler.

Du kan bruke dette verktøyet til å designe nesten hvilken som helst type møblerkomponenter, inkludert skrivebord, stoler, bord, kontorpaneler og tilpasse dem etter dine behov.

Hvis du vil se hele bildet, kan du også legge til metalldører, tre dører, vinduer og skodder for å få en detaljert oversikt over hvordan rommet vil se ut når du legger til de siste detaljene.

SolidWorks støtter 3D modellering og simulering for skap, benkeplater, kabinett maskinvare, trapper og skinner, knotter, hengsler, stopper, etc. Denne kraftige møbeldesignprogramvaren vil hjelpe deg med å frigjøre fantasien og designe det perfekte huset.

Last ned SolidWorks

CAD Pro Møbler Design Software

CAD Pro er en utkastingsprogramvare som lar deg designe, visualisere og dele dine møbeldesignideer. Du kan bruke dette verktøyet til å designe et hvilket som helst møbel du ønsker, fra klassiske bord til ekstravagante stoler.

Når du er fornøyd med sluttresultatet, kan du deretter sende designet ditt som et bilde i e-postene dine ved å velge alternativet Send som e-post. Du kan også lagre CAD Pro-blåkopien din som en PDF-fil.

Hvis du liker å skisse dine ideer på møbler på papir, kan du skanne tegningen og deretter gjenoppta arbeidet i CAD Pro. Din første skannede design blir en sporbar mal som du deretter kan endre og lagre.

Programvaren støtter en rekke tilleggsfunksjoner som gjør at du bedre kan kommunisere med de personene du vil dele designskissene med. Du kan for eksempel registrere dine ideer og legge til stemmeinstruksjoner i designblåkopiene dine, eller legge til popup-tekstmemoer for mer informasjon.

Last ned CAD Pro Møbler Design Software

SketchList 3D

Hvis du er en fan av tremøbler eller jobber profesjonelt, så er dette det perfekte møbeldesignprogramvaren for deg. SketchList 3D forenkler de tidkrevende og repeterende trebearbeide designoppgaver, slik at du kan jobbe overalt, i butikken eller på kundens hjem.

De solide 3D-skissene lar deg markere selv de minste detaljene og raskt endre ti hvis noe ser ut av proporsjoner. De virtuelle brettene lar deg også se hvordan elementene i ditt design går sammen.

Når du er fornøyd med sluttresultatet, kan du bruke Adobe 3D PDF til å sende skissen til dine kunder slik at de kan se tidligere versjon av arbeidet ditt.

SketchList lar deg legge til ledd og konturer med bare ett klikk. Du kan bruke standardfarger og korn når du designer møbler eller lager din egen.

Hvis du vil se SketchList i action, sjekk ut videoen nedenfor:

Interessert i å teste SketchList 3D? Du kan laste den ned her.

PRO100 Møbler Design Programvare

PRO100 er en profesjonell programvare for møbler og interiørdesign. Med dette verktøyet kan du designe interiøret i kjøkken, bad og oppholdsrom raskere og mer effektivt.

Et av de viktigste punktene i dette verktøyet er kvaliteten på visualisering. De krystallklare detaljerte bildene som PRO100 gir, er svært nyttige, slik at du kan se selv de tinieste designdetaljer.

Den nyeste versjonen av verktøyet gir enda mer imponerende funksjoner til bordet:

  • Design eksport til 3D panoramaer (inkludert VR-briller, mobile enheter, nettsteder)
  • Bytt noen del, for eksempel håndtak, beslag, skuffer
  • Distribusjonsverktøy (utgitt for hyller eller lysarrangement på like avstander fra hverandre)
  • Eksporter til * .jpg-filer

Du kan laste ned PRO100 fra Ecru.

SketchUp

SketchUp er et veldig kraftig verktøy som du kan bruke til en rekke formål, inkludert møbler design. Denne programvaren kan levere imponerende interiørdesign skisser, samt spesifikke møbeldesignbilder.

Hvis du ikke har brukt et møbeldesignprogramvare før, er SKetchUp det perfekte stedet å starte. Dette 3D-tegneverktøyet er intuitivt, lett å lære og effektivt.

Selvfølgelig støtter verktøyet også 2D tegning. Når du er ferdig med skissen, kan du bruke walkthrough-funksjonen til å gå gjennom alle detaljer i designet og se hvordan ulike møbler møtes.

Denne programvaren kan også generere presentasjonsdokumenter, slik at du kan lagre og dele designideer.

Du kan kjøpe SketchUp her.

Dette bringer oss til slutten av vår liste. Vi håper at beskrivelsen av møbeldesignprogramvaren som er oppført, hjalp deg med å bestemme hvilket verktøy du skal bruke.

Anbefalt

Løs: Mangler grupper og programmer fra Windows 10, 8.1 Startskjerm
2019
Hvordan fikse Liga av Legends patch problemer på PC
2019
5 beste AI-programvare for din Windows 10-datamaskin
2019