4 av den beste verktøylinjen for nettleser verktøylinjen for Windows

Tredjeparts verktøylinjer er noe som kan vises i nettlesere etter at du har installert noe programvare. Verktøylinjer blir lurt installert sammen med programvaren. Dermed er mange brukere overrasket over å se flere verktøylinjer dukker opp på toppen av nettleserne.

Tredjeparts verktøylinjer forbedrer vanligvis ikke nettleserne på noen måte. Nesten alle av dem inkluderer søkekasser for deres respektive søkemotorer, kaster ut popup-vinduer, slipper litt RAM og senker nettlesere. Babylon, Ask.com, Yahoo, Dogpile og MyWebSearch er noen merkbare tredjeparts verktøylinjer som mystisk kommer opp øverst i nettleserne.

Du kan avinstallere noen tredjeparts verktøylinjer via kontrollpanelet. Menyen Programmer og funksjoner viser ikke alle verktøylinjer i nettleseren. Noen få verktøylinjer i nettleseren gir ikke en gang avinstalleringsalternativer for brukere å velge.

Å fjerne dem er ikke alltid grei, men det finnes forskjellige programmer som du raskt kan rense nettleserens verktøylinjer. Dette er noen av de beste verktøylinjer for Windows-verktøylinjen for Windows.

Fjern nettleserens verktøylinjer med disse verktøyene

1

Malwarebytes AdwCleaner

AdwCleaner er et freeware adware og verktøylinje fjerning verktøy fra Malwarebytes utgiver. Som sådan har den samme UI-design som Malwarebytes. Programvaren er kompatibel med Windows 10, 8.1, 8 og 7; og du kan også kjøre AdwCleaner fra bærbar USB-lagring.

Du kan klikke på Last ned- knappen på denne siden for å lagre AdwCleaner-oppsettveiviseren til en mappe.

AdwCleaner er et greit verktøy som brukerne kan fjerne de fleste verktøylinjer grundig fra nettleserne. Brukere kan skanne etter og slette verktøylinjer, adware og PUPs ved å klikke på programvarens Scan Now og Clean & Repair- knapper.

Verktøyet viser også brukere loggfiler som gir ytterligere detaljer om hva programvaren har slettet eller endret. Samlet sett er det et enkelt og effektivt verktøy som vil bli kvitt de fleste verktøylinjer.

  • Last ned nå AdwCleaner Free
  • Last ned nå Malwarebytes Pro for best beskyttelse
2

Avast Browser Cleanup

Avast Browser Cleanup er programvare som er spesielt utviklet for å oppdage nettleser tilleggsverktøy og verktøylinjer slik at du kan slette dem. Du kan kjøre programvaren på Windows-plattformer fra XP til 10. Programvaren er fritt tilgjengelig, og du kan laste den ned ved å klikke Last ned på denne nettsiden.

Avast Browser Cleanup-verktøyet viser alle tilleggsverktøy og verktøylinjer det oppdager for Google Chrome, Internet Explorer og Firefox. Programvaren vurderer også hvor anerkjente alle de oppdagede verktøylinjene og tilleggene er. Dermed kan brukerne velge å fjerne lavt rangert verktøylinje og tillegg som ikke har et godt rykte.

Avast Browser Cleanup-brukere kan velge Ignore- alternativet for å beholde sine mer populære appendiks. Så gir programvaren deg en god oversikt over de mest og minst anerkjente verktøylinjer og andre tilleggsprogrammer som nettleserne dine kan inneholde.

3

Soft4Boost Toolbar Cleaner

Soft4Boost Toolbar Cleaner er et annet intuitivt og greit verktøy som du kan fjerne nettleser verktøylinjer på bare noen få klikk. Denne programvaren sletter verktøylinjer fra alle Windows-nettlesere, ikke bare Internet Explorer, Chrome og Firefox.

Dette verktøyet kjører på Windows-plattformer fra Windows XP, og du kan legge til programvaren til Windows ved å klikke Last ned S4B Toolbar Cleaner på denne nettsiden.

Soft4Boost Toolbar Cleaner inneholder bare to knapper for brukere å oppdage og slette verktøylinjer. Programvaren vil vise alle oppdagede nettleserverktøylinjer når du klikker Oppdater . Deretter kan du klikke på Fjern for å slette alle de markerte verktøylinjene.

Så det er et veldig raskt og greit verktøy for å fjerne alle verktøylinjer i nettleseren. Software4Boost Toolbar Cleaner inneholder ikke egentlig noen andre verktøy og alternativer, men brukere kan velge mellom 11 alternative skinn for å tilpasse programvarens UI-design.

4

Auslogics Browser Care

Auslogics Browser Care er verktøylinjer fjerning programvare som også inneholder noen andre nyttige vedlikeholdsalternativer for nettleseren. Så dette er litt mer omfattende nettleserprogramvare enn Soft4Boost Toolbar Cleaner og Avast Browser Cleanup. Programvaren er fritt tilgjengelig og kompatibel med alle Windows-plattformer fra XP opp.

Du kan klikke på Last ned nå- knappen på siden for nettleserpleie for å legge til programvaren til Windows.

Auslogics Browser Care oppdager og lister opp Chrome, Internet Explorer og Firefox verktøylinjer, plugin-moduler og utvidelser. Deretter kan brukerne velge å enten slette eller deaktivere listede verktøylinjer.

Brukerne til nettleserpleie kan også endre nettleserens startside og standard søkemotor og slette nettleserdata med programvaren. Så dette er et intuitivt nettleserhåndteringsverktøy som gir noen flere verktøy enn de fleste alternative verktøylinjer fjerning programvare.

Konklusjon

Det er fire programvare som du kan kaste ut verktøylinjer i nettleseren. Vær imidlertid oppmerksom på at de fleste nettlesere inkluderer tilbakestillingsalternativer som passer for å fjerne eller i det minste deaktivere verktøylinjer og tilleggsprogrammer.

Så tilbakestilling av en nettleser til standardkonfigurasjonen kan også bli kvitt mange tredjeparts verktøylinjer uten behov for tilleggsprogramvare.

Dette innlegget gir ytterligere detaljer for hvordan du kan tilbakestille Edge, Chrome, Firefox og Opera.

RELATERTE GUIDER:

  • 7 av det beste antivirusprogrammet for nettleserkapere
  • 5 beste video blokker utvidelser for nettleseren din
  • Løst: En nettleserveil har oppstått på PC