2018 Guide: etterligne og kjøre Lineage 2 Revolution på PCen

Det er mange flotte PC-spill der ute, men noen ganger vil du bare spille en tittel som bare er tilgjengelig på Android. Selv om dette kan virke som en skremmende oppgave i begynnelsen, kan du raskt og enkelt kjøre Android-spill på PC ved hjelp av en Android-emulator.

Så, hvis du vil spille Lineage 2 Revolution på din Windows 10 PC, har du kommet til rett sted. Følg instruksjonene som er oppført nedenfor, og du vil kunne kjøre Lineage 2 Revolution på datamaskinen din på kort tid.

Dessverre er det ingen Lineage 2 Revolution PC versjon tilgjengelig ennå, så det er den eneste måten du kan spille den på datamaskinen din. Men ikke bekymre deg, etter at installasjonen er fullført, vil du kunne spille den uten PC-lag i det hele tatt! Også, når installert, vil du bli gitt spesifikke Lineage 2 Revolution PC kontroller for å nyte spillet.

Slik spiller du Lineage 2 Revolution på PC

  1. Gå videre og last ned BlueStacks gjennom det gratis spillet. Klikk på Last ned BlueStacks på PC
  2. På neste side må du klikke på nedlastingen igjen for å begynne å laste ned BlueStacks-emulatoren til Windows-PCen.

  3. Deretter vil du se .exe-filen for BlueStacks-Installer lastes ned. Når den er ferdig, klikk på den og kjør den.

  4. Hvis du får 'Vil du kjøre denne filen?' pop-up, bare ignorere det. BlueStacks er helt trygt og vil ikke skade PCen din. Gå videre og klikk Kjør.

  5. Gjør det samme for neste trinn, hvis du får "vil du tillate at denne appen kjører på enheten din?" Klikk Ja.
  6. Nå er du nesten der. Gå videre og klikk Installer for å begynne å installere BlueStacks på PCen.
  7. Vent til installasjonsprosessen er ferdig. Som foreslått av BlueStacks, vil du kanskje deaktivere antivirusprogrammet midlertidig. Ikke bekymre deg, det vil ikke la noen virus i. Når det er ferdig, klikk på Fullfør.

  8. Nå må du vente et par minutter i "Start motoren" -trinnet i prosessen. Dette er nødvendig for Android-emulatoren for å vurdere PC-ytelsen og arbeidet tilsvarende.

  9. Deretter må du logge inn med Google-kontoen din. Dette kan virke irriterende, men det er faktisk et tegn på at BlueStacks har et profesjonelt forhold til Google, og dermed kunne laste ned et hvilket som helst Android-spill eller -app på PCen. Hvis du allerede er logget inn med en Google-konto, må du sørge for at du bruker den.

  10. Nå er det siste skrittet å sørge for at alt kjører jevnt på PCen. Gå videre og installer Lineage 2 Revolution. Spillet vil vises i et lignende vindu som den nedenfor:

Som du ser, kommer spillet fra Google Play Store seg selv, og er også gratis. Installer den, se om den går på Bluestacks. Etter det kan du gå videre og laste ned et hvilket som helst Android-spill du ønsker.

Vi har testet spillet selv, og vi kan bekrefte at Lineage 2 Revolution PC-spill er imponerende, med fin, jevn PC-grafikk.

Bonus - ved å installere det første spillet som du ser, vil du også få noen spesielle poeng. Du vil da kunne innløse dem for spillmus, premiumabonnement og så videre.

Der du går, bør du nå kunne kjøre Lineage 2 Revolution PC versjon på Windows PC uten problemer. Etter vår mening er BlueStacks den beste PC-simulatoren for Lineage 2 Revolution, så bruk den uten å nøle. PC-kravene er også ganske grunnleggende - 2 GB RAM, 4 GB diskplass, Dirext X 9.0 eller høyere.