Hva gjør du når HideMe VPN ikke vil koble til

Hide.me er en veldesignet VPN-klient som gir god personverns sikkerhet og ytelse, med en gratis plan på 2 GB / måned og gode hastigheter. VPN eies av et Malaysia-basert selskap som hevder en streng politikk for ikke-logging, ingen datadeling med tredjeparter, og lar deg koble til ett klikk til serverne.

Dens design er kompakt og har en Limit Connectivity-funksjon som deaktiverer lokal nettverkstilkobling, om enn valgfritt, mens VPN er koblet til. Samlet sett skiller tjenesten seg ut som et solid og pålitelig VPN.

Men hva gjør du når du installerer Hide.me VPN, og det vil ikke koble til? Her er noen årsaker og løsninger for å avhjelpe Hide.me VPN vil ikke koble til problem.

FIX: Hide.me VPN vil ikke koble til

 1. Kontroller at du har oppgitt riktig brukernavn
 2. Deaktiver brannmur
 3. Sjekk om du kan nå serveren
 4. Sjekk ruteren innstillinger
 5. Kontroller at Hide.me er riktig konfigurert
 6. Feil VPN-avlogging
 7. ISP-blokker
 8. Geo-restriksjoner og blokker
 9. Avinstaller og installer programmet på nytt

1. Kontroller at du har oppgitt riktig brukernavn

Et feil brukernavn kan bety at Hide.me VPN ikke vil koble til. I stedet for å skrive inn brukerinformasjonen din ved å kopiere og lime den inn, tast inn hvert tegn slik at du er sikker på avstanden også.

Kontroller dato og klokkeslettinnstillinger på Windows

 • Klikk på statusområdetoppgavelinjen
 • Klikk på Innstillinger .
 • Bla til bunnen av Innstillinger-siden og klikk på Vis avanserte innstillinger
 • Bruk Date og Time- delen på Innstillinger-siden for å endre innstillingene
 • Sjekk om du kan koble Hide.me VPN igjen

2. Deaktiver brannmur

Hvis Hide.me VPN ikke vil koble til, kan problemet være med brannmuren, som portfilterreglene og andre underliggende årsaker. For å løse dette, deaktiver programvarebrannmuren og prøv å koble til igjen med VPN-serveren.

Når du oppretter en tilkobling, betyr det at brannmuren kan blokkere nettverkstrafikken fra VPN-tunnelen.

For å fikse brannmurproblemet gjør du dette:

 • Tillat PPTP og L2TP-tilkoblinger hvis datamaskinen ligger bak en ruteren
 • Tillat IPsec IKEv1 / IKEv2-tilkoblinger hvis datamaskinen ikke ligger bak en ruter
 • Opprett en brannmurregel som tillater trafikk til nettstedet Hide.me

Merk : Vi anbefaler Cyberghost som et VPN-verktøy som er svært kompatibelt med Windows-systemer og har gode funksjoner. Installer nå Cyberghost VPN og sikre deg selv. Det beskytter PCen mot angrep mens du surfer, maskerer din IP-adresse og blokkerer all uønsket tilgang.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
 • 256-biters AES-kryptering
 • Over 3000 servere over hele verden
 • Flott prisplan
 • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN

3. Sjekk om du kan nå serveren

For å sjekke om serverne er tilgjengelige, gjør du dette:

 • Klikk Start og skriv CMD
 • Høyreklikk Kommandoprompt fra søkeresultatene, og velg Kjør som administrator

 • Skriv kommandoen: ping nl.hide.me (dette er et eksempel hvis du bruker nederlandsk server)

Merk: Dette vil hjelpe deg å sjekke om du kan nå serveren via ping.

4. Kontroller ruterinnstillingene

Noen rutere kan bevisst blokkere VPN-tilkoblinger eller som standard. For å løse dette, åpner du webgrensesnittet eller ruterenes kontrollpanel og kontrollerer om det tillater VPN-tilkoblinger. Noen av de vanlig brukte formuleringene for konfigurering av disse innstillingene inkluderer PPTP / IPsec / L2TP passord.

5. Kontroller at Hide.me er riktig konfigurert

Noen ganger vil Hide.me VPN ikke koble på grunn av en feil i enkelte trinn når du installerer VPN på enheten. Kontroller om du har fulgt hvert trinn riktig, og hvis ikke, gjør det igjen nøyaktig slik instruksjonene er gitt. Hvis du fortsatt har et problem med installasjon, kontakt brukerstøtteteamet.

6. Feil VPN-avlogging

Når Hide.me VPN ikke kobler seg til, kan det skyldes at den forrige tilkoblingen din ikke var logget av eller lukket riktig. Vanligvis kan bare en etablert forbindelse brukes på Hide.me-servere per konto samtidig. Kontroller medlemsområdet for en oversikt over de aktive tilkoblingene og eventuelle eksisterende og logg ut riktig, og prøv å koble til igjen.

- RELATED: FIX: ESET blokkert VPN på Windows 10-datamaskiner

7. ISP-blokker

Noen ganger kan Internett-leverandøren (ISP) blokkere noen internettprotokoller som gjør det vanskelig for VPN-tilkoblinger å bli etablert. Hvis dette er tilfelle, test alle mulige protokoller og sjekk med din ISP for videre feilsøking.

8. Geo-restriksjoner og blokker

Visse land som Kina og andre er kjent for å filtrere internettrafikk og spesifikke protokoller, og forårsaker dermed ikke VPN-tilkoblinger. Dette skjer for det meste der det er geo-restriksjoner (stedbasert), men Hide.me gir vanligvis de fleste protokoller for å motvirke disse barrierer.

9. Avinstaller og installer programmet på nytt

Hvis alt annet feiler, og du fortsatt ikke kan koble Hide.me VPN, gjør du ominstallasjonen av programmet. Du kan gå til nedlastingsseksjonen og klikke installere på oppsettfilen i stedet for å måtte laste den ned igjen. Eller få en fersk nedlasting og installer den.

Var du i stand til å fikse Hide.me VPN vil ikke koble problemet ved hjelp av disse feilsøkingspunktene? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.