Hva å gjøre hvis ExpressVPN ikke vil koble etter oppdatering

Har du ExpressVPN installert på din PC? Støter du på problemer med tilkobling etter en oppdatering? Denne veiledningen vil hjelpe deg. Her viser vi deg hvordan du gjenoppretter forbindelse, når ExpressVPN ikke vil koble etter oppdatering.

ExpressVPN er en av de mest populære VPN-tjenesteleverandørene der ute, med millioner av brukere over hele verden. VPN er spesielt optimalisert for hastighet og tilkobling. Som sådan er det det foretrukne valget for mange datamaskiner, for å maskere og omgå geo-restriksjoner på internett.

Men av noen grunner vil ExpressVPN ikke koble etter oppdatering. Og uansett hvor mange ganger du prøver å koble til igjen, fortsetter den bare å komme seg tom. Dette er ikke vanlig, men når det skjer, kan det være veldig frustrerende.

For å fikse dette problemet, ser vi på noen av de mest pålitelige feilsøkingsmetodene, som kan vedtas for å fikse feilen.

Denne forbindelsesfeilen kan skyldes ulike faktorer, særlig ufullstendig installasjon eller oppdateringer, virus- eller malwareangrep og systemkonfigurasjoner blant andre.

Normalt vil du få et "tilkoblings mislyktes" vindu, som bærer meldingen - "vi kunne ikke koble til denne VPN-plasseringen". Dette er vanligvis hva du får hvis du mislykkes når du prøver å koble til en ExpressVPN-server. Alle mulige løsninger på denne feilen vil bli diskutert i denne delen.

Også, hvis du er i stand til å koble til ExpressVPN, men ikke kan koble til Internett etter en oppdatering, er feilsøkingsteknikkene her også gjeldende.

Hvordan kan jeg fikse ExpressVPN-tilkoblingsproblemer?

Løsning 1: Kontroller Internett-tilkobling

Dette er den grunnleggende feilsøkingsløsningen, som vanligvis brukes for å fikse noen form for tilkoblingsfeil. Uten en stabil internettforbindelse er ExpressVPN teknisk ubrukelig.

For å sikre at Internett er oppe, koble fra ExpressVPN. Prøv deretter å få tilgang til nettet: Hvis du er i stand til å koble uten stress, er problemet åpenbart eksklusivt for ExpressVPN. Etter dette kan du prøve løsningen, for å fikse tilkoblingsfeilen.

Men hvis du ikke kan koble til Internett etter at du har koblet fra ExpressVPN, er feilen fra systemets tilkobling (og ikke ExpressVPN). I dette tilfellet må du kanskje nullstille nettverksinnstillingene (tilkobling) på enheten din.

Merk: For Windows-brukere må du kontrollere at du deaktiverer nettverkslås etter at du har koblet fra ExpressVPN. Hvis du ikke gjør det, vil det hindre systemets tilkobling.

Løsning 2: Start PCen på nytt

Dette er den første handlingslinjen mens du prøver å feilsøke noen form for feil på datamaskiner. Så, hvis ExpressVPN ikke kobler seg etter oppdatering, og du har spilt Internett-tilkoblingstesten, kan du prøve å starte systemet på nytt.

Systemstarting sletter alle midlertidige filer fra datamaskinen din, og dette kan inkludere malwares eller en tilkoblingsbug (e) som påvirker ExpressVPNs tilkobling.

Løsning 3: Prøv og Koble til en annen ExpressVPN-server

Hovedformålet med denne løsningen er å kontrollere om tilkoblingsproblemet er server-eksklusivt eller ikke. Hvis du er i stand til å koble til en annen server, er forbindelsesproblemet serversspesifikt. Og i dette tilfellet er det ingenting du kan gjøre med det.

I mellomtiden, før den foretrukne serverens tilkobling gjenopprettes, kan du bruke andre nærliggende servere til å maskere identiteten din og nyte uhindret tilgang til favorittwebområdene dine.

Hvis du fremdeles er sperret etter at du har prøvd denne metoden, kan du prøve å kjøre neste feilsøkingsteknikk.

Løsning 4: Endre VPN-protokoll

Det er ganske mange VPN-tilkoblingsprotokoller der ute. De mest bemerkelsesverdige er blant annet L2TP / IPSec, TCP, UDP, OpenVPN og PPTP. Disse protokollene støttes på nesten alle servere.

Noen av dem kan imidlertid ikke støttes på enkelte serverlokasjoner, spesielt steder med stor VPN-trafikk som USA.

Som standard kobler ExpressVPN alle sine servere via UDP-protokollen. Protokollen kan imidlertid ikke fungere på enkelte serverplasseringer. Derfor kan du ikke koble til slike servere.

I dette tilfellet er den ultimate løsningen å endre VPN-protokollen fra standard UDP til OpenVPN TCP, PPTP eller L2TP.

For å endre VPN-protokollen din, følg trinnene nedenfor:

  • Koble fra ExpressVPN.
  • Klikk på menyikonet (hamburgermenyen) øverst til venstre på skjermen.
  • Velg "Valg"
  • Under "Protokol" -fanen, velg ønsket protokoll

  • Klikk på "OK"
  • Du er klar!

Hvis dette ikke løser problemet med tilkobling, fortsetter du til neste løsning.

Merk: Dette er eksklusivt for ExpressVPN 6X

Etter å ha gjort dette, vil du få et svar og en mulig løsning fra deres støtteteam på kort tid.

Konklusjon

ExpressVPN er en virtuell privatnettleverandør med industriell klasse, med en stor klientbasert base over hele verden. En bemerkelsesverdig ulempe av programmet er dens sårbarhet for tilkoblingsproblemer, spesielt når ExpressVPN ikke vil koble etter oppdatering.

I denne veiledningen har vi skissert åtte feilsøkingsløsninger for å gjenopprette forbindelse til VPN, hvis og når feilen oppstår. Avhengig av den opprinnelige årsaken til tilkoblingsfeilen, ville en eller alle løsningene der oppe fungere for deg.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

  • 7 beste VPN-programvare for bærbare datamaskiner: Toppvalg for 2019
  • 6 av de beste VPNene for Google Chrome å bruke i 2019
  • 6 beste VPN-programvare for Skype å laste ned gratis i 2019