Brukere Rapporter Slow Search Charm Bar Etter Windows 8.1, 10 Update

Et godt antall Windows 8-brukere er tilsynelatende rammet av et annet problem etter Windows 8.1-oppdateringen. Søkebjelken er veldig treg og spiser mye CPU-bruk

Dessverre er vi tilbake på det, og rapporterer nye problemer signalert av Windows 8.1-brukere. Denne gangen ser det ut til at Windows 8.1-oppdateringen har forårsaket at søkefunksjonene skal fungere veldig sakte. Windows 8.1-brukere er frustrert av at Search Charm-baren reagerer veldig sakte for dem og faktisk spiser CPU-bruk.

En av dem sier følgende:

Siden oppgraderingen til Windows 8.1 i helgen, ble søkefunksjonen ganske ubrukelig. Når jeg begynner å skrive, sender den min CPU-bruk til 100% (Oppgavebehandling viser Windows Explorer som hovedbryter), og resultatene er ganske sakte. Noen søk som fungerte tidligere (for eksempel å skrive inn "enheter" ville hente ut en "Enheter og skrivere" -kobling for kontrollpanelet) vises ikke lenger hvis "Alt" er valgt for å søke.

Hvis jeg velger "Innstillinger" i rullegardinmenyen, vises koblingen "Enheter og innstillinger", men det tar rundt 3 sekunder for resultatene skal vises slik at det hele blir ubrukelig. Jeg prøvde å deaktivere Windows Search-tjenesten helt (selv om det ikke er det som toppet CPUen), men det hjalp ikke. Også deaktivert Bing websøkintegrasjon i PC-innstillinger, men det endret ikke noe (bortsett fra at nettresultater nå utelates fra det langsomme søket).

Hvis du har fått det samme problemet i Windows 8.1 med Søkejenta, anbefaler andre brukere følgende rettelser:

Legge til X: \ Users \ [YOURUSERNAME] \ AppData \ Local \ Pakker til indeksen (gjennom indekseringsalternativer) løser dette. Alternativt kan du også legge til hele AppData-mappen som tidligere antydet, men det virker litt overkill for meg.

En Lenovo ThinkPad 2-brukere synes fortsatt å være påvirket av sakte søkeproblem i Windows 8.1:

Ja, min ThinkPad 2 ble veldig treg med alt generelt. Men det nye søket er umulig å bruke. Tastaturet henger opp og tastetrykk er så forsinket det er smertefullt. Hva skjedde.? Jeg måtte pinse bing til startskjermbildet mitt fra det vil si at du kunne søke på nettet.

Etter å ha lest mer om dette problemet, har jeg oppdaget at Surface-brukere har rapportert dette også. Selvfølgelig varierer løsningene fra bruker til bruker. Mens for noen løser problemet ovenfor, har andre satt en VHD på SD-kortet. Hvis du fjerner det og overfører filer til roten til kortet, har det løst hastighetsproblemet for noen av dem. Andre installerer bare de nyeste oppdateringene som også løste problemet.

Rask løsning for å fikse sakte søk sjarm bar problemer

  • Trinn 1 : Last ned denne PC-skanne og reparasjonsverktøyet
  • Trinn 2 : Klikk på "Start Scan" for å finne Windows-problemer som kan gjøre søkefeltet sakte

  • Trinn 3 : Klikk på "Start Repair" for å fikse alle problemer.

Du kan også prøve følgende løsning foreslått av en Microsoft Suport Engineer på forumene. Brace deg selv, det er ganske lenge:

Metode 1: Kjør systemvedlikeholdsfeilsøkingsprogrammet og sjekk om det hjelper.

a) Trykk på 'Windows + W' -tasten på tastaturet.

b) Skriv feilsøkingsverktøyet i søkeboksen og deretter på trykksenter.

c) Velg Feilsøking. Klikk på Vis alle og velg Systemvedlikehold.

d) Klikk på neste og følg instruksjonene på skjermen.

Merk: Jeg foreslår at du kobler fra alle eksterne enheter annet enn mus og tastatur, og sjekk om det hjelper.

Metode 2: Hvis problemet vedvarer, foreslår jeg at du starter datamaskinen til sikker modus og kontroller om problemet oppstår eller ikke. Hvis problemet ikke oppstår i sikker modus, må du stille datamaskinen i en ren oppstartstilstand og kontrollere om den hjelper.

Trinn 1: Jeg vil foreslå deg å referere artikkelen og sjekke om det hjelper.

Windows oppstartsinnstillinger (inkludert sikker modus)

Trinn 2: Hvis problemet ikke oppstår i sikker modus, utfør en ren oppstart og sjekk.

Innstilling av systemet i en ren oppstartstilstand vil bidra til å identifisere om noen tredjepartsapplikasjoner eller oppstartsposter forårsaker problemet.

Slik utfører du en ren oppstart for å feilsøke et problem i Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

Merk:

1) Følg avsnittet "Hvordan tilbakestille datamaskinen for å starte som vanlig etter feilsøking med ren oppstart" i den angitte lenken, for å starte datamaskinen på normal oppstartsmodus etter å ha startet problemløsing for feil oppstart.

2) Gjelder for Windows 8.1.

Etter at du har prøvd alle de ovennevnte løsningene, virker Search Charm-baren din fortsatt rolig i Windows 8.1?