Dette er de beste VPNene for Guild Wars 2 [2019 Guide]

Guild Wars 2 er et populært multiplayer online rollespill som er satt i den fiktive verdenen til Tyria, som ble utgitt i 2012. Spillet som ble publisert av NCsoft og utviklet av ArenaNet, inneholder historier som er formet av spillernes handlinger i spill.

Spillet starter med spillere som velger fra fem løp og åtte yrker som er delt inn i tre klasser som inkluderer: lærde, eventyrere og soldater. Derfor er ferdigheter og våpen som er oppkjøpt, tungt bestemt av spillernes valg av rase og yrke.

Med over 5 millioner aktive spillere er Guild Wars 2 et av de mest spilt online spill med over 400000 spillere som får tilgang til sine servere daglig. Dette kan føre til lagproblemer for spillere i regioner med ustabil internett og har rogue spillere som bruker DDoS-angrep for å få en ekstra fordel under spillingen.

Men for å løse denne forbindelsen problemer og har sikret surfing anbefales det at du bruker en VPN. VPN-er bidrar til å holde Internett-aktiviteten sikret og gir deg tilgang til ulike servere for å omgå geolokasjonsblokker.

Dette innlegget tjener som en veiledning for å hjelpe deg med å velge riktig VPN for Guild Wars 2-spillet, da vi gjennomgår noen av de beste VPN-tjenestene som er tilgjengelige med deres fulle funksjoner.

7 VPN-løsninger for å spille Guild Wars 2

1

CyberGhost (anbefalt)

Når det gjelder å velge det beste VPN for Guild Wars 2, er CyberGhost i forkant. Denne VPN-tjenesteleverandøren kombinerer kvalitets VPN-tjenester som gjør den ideell for online spill, spesielt Guild Wars 2. De tilbyr over 1000 servere i 62 land; Dette gjør det mulig for gamere å ha gode muligheter når man velger servere for spill.

Imidlertid driver CyberGhost sine egne server-fasiliteter, noe som betyr at det ikke er noe dråpe i serverhastigheter og ytelse. Derfor er spillet ditt uavbrutt for å gi full spillopplevelse. CyberGhost omdanner alle dine tilkoblinger gjennom serverne for å gi ekstra beskyttelse. De har også kill switch og null logs policy som holder din internett aktivitet trygg.

CyberGhost tilbyr abonnementsplaner som begynner på $ 12 per måned, som faktureres årlig med en 30-dagers pengene tilbake-garanti, som er god tid til å teste sine tjenester.

  • Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesielt 77% avslag)
2

NordVPN (foreslått)

Dette VPN for Guild Wars 2 tilbyr raskest mulig hastighet for online spillere. Med over 1000 servere i 61 land som er strategisk plassert hovedsakelig i Europa for å sikre raske serverhastigheter.

I tillegg har serverne sine høye tilkoblingshastigheter, som er tilstrekkelig til å koble til spill servere mest spesielt Guild of Wars 2, og gir også god streaming fra Netflix og Twitch.

VPN tilbyr også multiplattformstøtte og er tilgjengelig for mange plattformer som Windows og andre plattformer. NordVPN støtter også Tomat- og DD-WRT-rutere som er ganske gode.

Videre sikrer NordVPN at personvernet holdes trygt fra snoops og hacks. De holder ikke logger på sine servere og tilbyr kill-bryterfunksjoner. Men deres fullstendige VPN-tjenester koster $ 69 årlig med 30-dagers pengene tilbake-garanti som gjør at du kan sjekke deres fulle funksjoner.

  • Last ned nå NordVPN
3

Skjul min røv (HMA)

Når det gjelder å ha omfattende global serverdekning, er HMA en av de beste VPNene for Guild of Wars 2. Med over 750 servere i 280 land, gir HMA omfattende serveromfang for Guild of War 2-spillere. Dette betyr at du alltid har tilgang til spillserveren fra en hvilken som helst region i verden, og lar deg enkelt omgå geografoblokker.

I tillegg gir HMA også raske tilkoblingshastigheter som gjør det til et utmerket valg for spillere. Personvernet ditt blir også tatt vare på med de avanserte funksjonene som sikrer at din IP-adresse ikke avsløres under spill og beskytter deg mot DDoS-angrep.

VPN kommer til en årlig kostnad på 78, 66 dollar per år, noe som gjør det til en kostbar VPN, men det er verdt pengene og gir 30 pengene tilbake garanti

Last ned nå HMA

4

VyprVPN

Den sveitsiske baserte VPN-tjenesteleverandøren er en av de beste VPN-ene for Guild Wars 2 som er tilgjengelig med en utmerket blanding av servere og krypteringsfunksjoner. De kan skryte av over 600 servere i 66 land nok til å få tilgang til Guild of War 2-servere fra hvor som helst i verden.

I tillegg eier VyprVPN sine servere og omdirigerer forbindelsen via deres servere, sparer du stresset for å bekymre deg for utbrudd med jevn og pålitelig tilkobling for spillingen din. Selv om Internett-hastigheten er mer en funksjon av Internett-leverandøren, gir VPN raske servere som gir deg en fantastisk opplevelse når du er midt i intense kamp i Guild of Wars-spill.

VPN støtter tomater basert rutere og bruker 256-bit kryptering som gir ekstra sikrede tilkoblinger. Drepbryterfunksjonen og DNS-lekkasjerfunksjonen gjør også VPN et attraktivt alternativ for sikkerhetsbevisste spillere.

VPN-tjenestene koster en årlig avgift på $ 60 per år og gir god valuta for pengene.

Last ned VyprVPN

5

IPVanish

IPVanish er en av de mest populære VPN-tjenestene som er tilgjengelig med flere års erfaring med å tilby kvalitet VPN-tjenester. VPN har over 800 servere i rundt 60 land. Dette gir gode alternativer når du spiller og enkelt omgår geoblokker og begrensninger.

I tillegg opprettholder IPVanish en policy for strenge nulllogger, noe som betyr at informasjonen din aldri logges på sine servere, og de har også skadelig programvare mot snoops og hacks.

Selv om IPVanish har anstendig serverhastigheter, men ikke blant de raskeste. Likevel er det fortsatt raskt nok til å sikre sømløs spilling og også ideell for streaming og nedlasting.

IPVanish er ganske dyrt da grunnplanen koster $ 77, 99 per år, og du har en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Du kan også betale med bitcoin som muliggjør anonym betaling. VPN er absolutt verdt pengene.

Last ned IPVanish

6

ExpressVPN

En annen stor VPN som du kanskje vil prøve hvis du er en gamer er ExpressVPN. Denne tjenesten lar deg velge mellom 148 steder i 94 land rundt om i verden. Takket være et stort antall tilgjengelige steder, bør du kunne få tilgang til noe geografisk begrenset innhold uten for mye trøbbel.

Det er verdt å nevne at ExpressVPN har en innebygd farttest som lar deg enkelt teste hastigheten på VPN-tilkoblingen din og alltid velge den raskeste serveren. Det er verdt å nevne at denne tjenesten støtter VPN-delt tunneling-funksjon, noe som betyr at du kun kan rute et segment av trafikken din via VPN hvis du vil.

AS for sikkerhet tilbyr denne tjenesten AES-256 bit kryptering med OpenVPN protokoll som beskytter trafikken din fra tredjepart. Tjenesten bruker selvfølgelig nullkunnskapsd DNS, så all din surfaktivitet forblir anonym. Det er verdt å nevne at ExpressVPN har ingen loggregler, så aktivitets- og tilkoblingsloggen blir ikke lagret.

Når det gjelder tilgjengelighet, må vi nevne at ExpressVPN er tilgjengelig på alle standardplattformer, inkludert Windows, Mac, Linux, IOS og Android. Selvfølgelig er nettleserutvidelser for Chrome, Firefox og Safari også tilgjengelige. Det er verdt å nevne at denne VPN-en også kan fungere med konsoller, inkludert PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch, samt smarte TVer og andre enheter.

Samlet sett er ExpressVPN en solid VPN-tjeneste, og hvis du leter etter en pålitelig VPN for spill, vil du kanskje prøve den ut.

Oversikt:

  • 148 steder i 94 forskjellige land
  • Innebygd fart test verktøy
  • VPN delt tunneling
  • AES 256-bit kryptering
  • Kryptert nullkunnskap DNS
  • Streng ingen logger politikk
  • Tilgjengelighet på en rekke plattformer

- Få nå ExpressVPN

7

AirVPN

AirVPN er et relativt nytt VPN med gode funksjoner og har begynt å bli populært de siste årene. VPN er kjent for sin sikre kryptering som gjør det populært utnyttet i land der det er en nedbryting mot internettbruk. VPN tilbyr servere plassert i strategiske posisjoner.

I tillegg er AirVPN anbefalt for spillere i regioner med sterke geoblokker, da det enkelt går forbi disse blokkene og muliggjør tilkobling til Guild Wars 2-servere. VPN har servere med god fart og gir opptil 5 enheter på ett enkelt abonnement.

Imidlertid koster VPN $ 49 å bruke i et år med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Last ned AirVPN

Som konklusjon tilbyr VPN-tjenesteleverandørene vi nevner ovenfor, anerkjente funksjoner som muliggjør jevn og lagfri spill på Guild Wars 2-servere.

Du kan prøve en av disse VPN-ene for Guild Wars 2 og dra nytte av deres gratis prøveversjoner før du betaler for hele pakken.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i mai 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.