"Operasjonen mislyktes. Et objekt kunne ikke bli funnet "Outlook-feil [FIX]

Får du en " Operasjonen mislyktes ... kunne ikke bli funnet " -feil når du sender e-post i Outlook? Eller kanskje får du feilen når du svarer på eller videresender e-post med programvaren? Hvis det er tilfelle, her er noen mulige måter du kan løse problemet for Outlook 2016 eller '13. Vær oppmerksom på at disse løsningene også kan fungere i tidligere versjoner.

Slik lagrer du bare "Operasjonen mislyktes. Et objekt kunne ikke bli funnet "Outlook-feilen

 1. Kontroller at Outlook ikke er konfigurert til å kjøre i Kompatibilitetsmodus
 2. Sett opp en ny Outlook-profil
 3. Reparer Outlook via Programmer og funksjoner-fanen
 4. Reparer Outlook-kontoen
 5. Slå av antivirusprogramvare
 6. Sjekk ut tredjeparts Outlook Reparasjonsprogramvare

1. Kontroller at Outlook ikke er konfigurert til å kjøre i Kompatibilitetsmodus

 1. Det kan være tilfelle at du har konfigurert programvaren til å kjøre i kompatibilitetsmodus, noe som kan utløse feilen. For å justere denne innstillingen, åpne mappen som inneholder Outlook med File (eller Windows) Explorer.
 2. Høyreklikk deretter Outlook.exe og velg Egenskaper fra sin kontekstmeny for å åpne Egenskaper-vinduet.
 3. Klikk nå på kategorien Kompatibilitet, som inkluderer kryssruten " Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for" .

 4. Hvis avkryssingsboksen Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus er merket av, merk av det alternativet.
 5. Trykk på Bruk- knappen og klikk OK for å lukke vinduet.

2. Sett opp en ny Outlook-profil

Korrupte e-postkontoer er en annen faktor bak Outlooks feil i operasjonen mislyktes. Du kan fikse det ved å sette opp en ny profil og sende e-posten på nytt. Slik kan du konfigurere den nye profilen for Outlook:

 1. Først legger du inn 'Kontrollpanel' i søkeboksen Cortana (eller Start-menyen) og velger å åpne kontrollpanelet.
 2. Klikk på Mail-ikonet for å åpne Mail-appleten.
 3. Deretter trykker du på Vis profiler- knappen i vinduet Postoppsett
 4. Trykk nå på Legg til på Generelt-fanen for å åpne et nytt profilvindu.
 5. Skriv inn et nytt navn for profilen og klikk OK .
 6. Klikk på Legg til konto- koblingen for å åpne vinduet Add Account Wizard. Nå kan du fylle ut de nødvendige filene i denne veiviseren for å konfigurere kontoen.
 7. Send e-posten i den nye kontoprofilen.

3. Reparer Outlook via Programmer og funksjoner-fanen

 1. Du kan reparere Outlook-konfigurasjonen via kategorien Programmer og funksjoner Kontrollpanel. Først trykker du på Win-tasten + R-tastaturgenveien og skriver inn 'appwiz.cpl' for å åpne fanen i bildet nedenfor.

 2. Deretter bør du høyreklikke Microsoft Office eller Outlook og velge Endre fra hurtigmenyen.
 3. Velg hurtigreparasjonsknappen i vinduet som åpnes, og klikk på Reparer . Alternativt kan du velge alternativet Online Repair, som er mer grundig.

4. Reparer Outlook-kontoen

 1. Alternativt kan du prøve å reparere den mer spesifikke Outlook-kontoen der "Problemet med operasjonen mislyktes " oppstår. Hvis du vil fikse en konto, åpner du Outlook og klikker på filfanen.
 2. Velg Info og klikk Kontoinnstillinger der du kan åpne innstillingene for den spesifikke kontoen som trenger å fikse.
 3. Klikk kategorien E-post i vinduet Kontoinnstillinger, velg en konto for å fikse, og trykk på Reparasjon- knappen.
 4. Et Reparasjonskonto-vindu åpnes der du kan reparere den valgte kontoen ved å trykke Neste .
 5. Når e-postkontoen er reparert, start programmet på nytt og send en epost med den kontoen.

5. Slå av antivirusprogramvare

Anti-virus programvare integreres med Outlook for å skanne e-postmeldinger som kan generere feil når du sender dem. Som sådan bør du også slå av tredjeparts antivirusprogramvare. Du kan lukke anti-virusverktøy i Windows ved å høyreklikke på oppgavelinjen og velge Oppgavebehandling . Det åpner vinduet i øyeblikksbildet rett under, derfra du kan velge antivirusprogramvare under bakgrunnsprosesser. Trykk på Avslutte oppgave- knappen for å lukke programmet. Eller du kan deaktivere antivirusprogrammet fra kontekstmenyen til systemstatusfeltet hvis det inneholder de nødvendige alternativene. Deretter åpner du Outlook og sender en e-post for å sjekke om det var feilen.

6. Sjekk ut tredjeparts Outlook Reparasjonsprogramvare

Det er også mange tredjepartsprogrammer som du kan reparere Outlook med. Ikke alle er freeware, men de fleste har en prøvepakke du kan legge til i Windows i noen uker, og muligens fikse en feil med operasjonen mislyktes med. For eksempel kan du legge til Stellar Phoenix Outlook PST Reparasjon til Windows fra den offisielle nettsiden. DataNumen Outlook Repair er et annet høyt vurderte Outlook reparasjonsverktøy som har en sterk utvinningshastighet. DiskInternals Outlook Recovery, Recovery for Outlook og Scanpst er andre e-postverktøyspakker du kan prøve.

Enhver av disse løsningene kan feasibly løse feilen " Operasjonen mislyktes " som blokkerer e-postene dine. Det er en god sjanse for at minst en av disse rettene vil gjøre kunsten! Denne artikkelen i Windows-rapporten forteller deg også hvordan du reparerer Outlook.