Nye Nvidia 331.82 GeForce WHQL Drivere for Windows 8.1 Utgitt

Nvidia har rullet ut et oppdatert sett med WHQL Game Ready-drivere for Windows 8.1 som er ment å øke spillytelsen til slike spill som Assassins Creed IV: Black Flag, Need for Speed: Rivaler, Metro: Siste Light, Crysis 3 og Battlefield 4

De nyeste Nvidia-drivere sørger for at du får en fantastisk spillopplevelse

De av dere som har et Nvidia-skjermkort med Windows 8.1-enhetene, må laste ned de nyeste GeForce 331.82 WHQL Game Ready-driverne som Nvidia har gjort tilgjengelig for noen dager siden for Windows 8.1. Driverne leveres med GeForce Experience 1.7.1, og legger til støtte for Nvidias GameStream og GeForce ShadowPlay-funksjoner.

Med GameStream-funksjonen kan du streame PC-spill fra den GeForce GTX-aktiverte PCen direkte til en SHIELD-devicel. ShadowPlay er et spillinnspillingsverktøy. Den nye Nvidia GeForce 331.82 WHQL GameReady-driverne tilbyr et 50% ytelsesforbedring på GeForce 400/500/600/700-serien GPUer i flere PC-spill, for eksempel Metro: Last Light, Crysis 3 og Battlefield 4 sammenlignet med den forrige 327.23 WHQL drivere. Du kan også prøve å øke FPS i Windows 8 for en bedre spillopplevelse.

Denne 331.82 Game Ready WHQL-driveren sikrer at du får den beste spillopplevelsen i Assassins Creed IV: Black Flag og Need for Speed: Rivals. Disse Game Ready-driverne vil også gi ytelsesforbedringer i et bredt utvalg av forskjellige spill. Når du kjører på 4K-oppløsninger, øker SLI-ytelsen med så mye som 50% i nøkkeltitler som Metro: Last Light, Crysis 3 og Battlefield 4.

I tillegg er den nye 331.65 Game Ready-driveren kombinert med GeForce Experience v1.7.1, som inkluderer støtte for to høye forventede nye teknologier. NVIDIA GameStream ™ gir sluttbrukere muligheten til å streame PC-spill fra deres GeForce GTX-utstyrte PC direkte til en SHIELD-enhet. Denne oppdateringen introduserer også Beta-versjonen av GeForce ShadowPlay ™, et innovert nytt spillopptakverktøy med eksepsjonelle funksjoner og ytelse.

Les også : Battlefield 4 Crashes i Windows 8.1 for noen spillere

Nvidia Nvidia GeForce R331-drivere kommer også med SLI-teknologien som legger til eller oppdaterer profiler i følgende spill Assassins Creed IV: Black Flag, Exile path, Natural Selection. Videre vil det også oppdatere følgende programvare deler - ny PhysX System Software 9.13.0725, ny HD Audio v1.3.26.4 og den nye GeForce Experience 1.7.1. Følg linkene nedenfor for å laste ned de nyeste Nvidia-driverne for Windows 8.1

Last ned Nvidia GeForce 331.82 Driver 64bit

Last ned Nvidia GeForce 331.82 Driver 32bit

Nvidia GeForce driveroppdateringer for Windows 10-spillere

Etter denne viktige oppdateringen lanserte Nvidia mange flere drivere for å støtte forskjellige spillutgivelser. Etter Windows 8.1 kom Windows 10 med det beste spilloppsettet noensinne, så det var flere kompatibilitetsoppdateringer som kommer ut fra Nvidia. Her er de største oppdateringene for GeForce-drivere for de fleste spillte spill i Windows 10:

  • Nvidia GeForce oppdatering forbedrer Far Cry 5-grafikk, korrigerer minnelekkasjer
  • NVIDIA-driveroppdatering optimaliserer ARK, PUBG og Destiny 2-grafikk
  • Last ned Nvidias nye grafikkdrivere for Grand Theft Auto 5 på Windows
  • NVIDIA oppdaterer sine GeForce-drivere med støtte for Titanfall 2, Dishonored 2, Obduction

Her er også noen viktige oppdateringer som faste lags, krasjer og andre problemer for spillere med forskjellige Nvidia GeForce-modeller:

  • NVIDIA GeForce WHQL-drivere for Windows 10 Oppdatert for GTX 980 GPU
  • Nvidia GeForce Driver Update løser mange spillkrasj og fryser
  • Nvidia lanserer GeForce WHQL-drivere for Windows 10 [Last ned]