Er din VPN blokkert på Virgin? Her er noen alternativer

Virgin Media er en populær internettleverandør i Storbritannia. Plattformen er mye brukt av mange, da den tilbyr imponerende internetthastigheter og rimelige tjenester. Deres Internett-rutere tilbyr sikkerhetsprotokoller som sikrer at dine elektroniske data holdes trygge. Men for flere sikkerhetsbevisste abonnenter vil et VPN være et bedre alternativ.

I mellomtiden vil et VPN-verktøy (Virtual Private Network) hjelpe deg med å sikre din online tilstedeværelse bedre ved å kryptere tilkoblingene, slik at din IP-adresse ikke blir utsatt for snoops eller hacks. Siden Virgin Media er en geografisk begrenset tjeneste for personer som bor i Storbritannia, hvis du vil ha tilgang til innhold på Virgin TV online fra utlandet, vil din IP bli blokkert. VPN hjelper også med å løse et spesielt problem som er særegent for Virgin media. En VPN gir deg tilgang til innhold fra alle steder i verden, da det etterligner IP-adressen og lurer serverne for å tro at du får tilgang til det fra Storbritannia.

Virgin Media-rutere filtrerer også tilgang til bestemte nettsteder, for eksempel gratis streaming og nettsteder for voksen innhold, med en VPN har du ingen begrensninger på hvilket innhold du har tilgang til på nettet. Bortsett fra Virgin Media, kan du bruke en VPN til å få tilgang til mange populære geografiske tjenester, som Netflix, BBC Player og nyte ubegrenset tilgang. Også når du bruker en VPN på din Virgin Media Router, skjuler den din IP-adresse fra Internett-leverandøren din og lar deg bla anonymt.

Noen VPN kan imidlertid ha problemer med å koble til ruteren. Dette kan skyldes de mange blokker protokollene som brukes av Virgin Media. Det er viktig å vite prosedyrene ved å sette opp en VPN-tilkobling på Virgin Media og hvilke VPN-verktøy du kan bruke på denne plattformen.

Slik kobler du VPN til Virgin Media

  • Plugg inn din Virgin Media-ruteren
  • Klikk på nettleseren din når du åpner, skriv inn disse tallene (192.168.1.1 eller 192.168.0.1) i adresselinjen
  • Når innstillingene åpnes. Sett inn et nytt brukernavn og passord.
  • Gå til nettleserinnstillingene dine og klikk på "Avanserte innstillinger"
  • Velg brannmur og merk av følgende protokoll "IPSec Pass-Through", "PPTP Pass-Through" og "Multicast Pass-Through".
  • Etterpå klikker du på søk og lagrer innstillingene dine

Med disse få trinnene, bør du kunne bruke VPN på Virgin Media.

Har du problemer med å koble til med VPN til Virgin Media? Noen Windows-brukere rapporterte at noen VPN ble blokkert på Virgin Media. Derfor er listet nedenfor de beste VPN-tjenestene som vil omgå blokken.

Beste alternative VPN å bruke når Virgin blokkerer VPN

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er en av de banebrytende VPN-tjenestene som brukes av over 13 millioner abonnenter over hele verden. Deres popularitet skyldes deres gode VPN-service. Den israelske baserte VPN muliggjør brukernes tilgang til over 1000 servere i strategiske posisjoner i 58 land.

I tillegg er dette VPN også kjent for sin hurtige serverhastighet som støtter streaming av innhold fra store streamingnettverk over hele verden. De har en bevist track record av sikrede protokoller som holder både din informasjon og online aktiviteter trygge.

CyberGhost kommer til en super pris i denne perioden og en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
  • 256-biters AES-kryptering
  • Over 3000 servere over hele verden
  • Flott prisplan
  • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

NordVPN (foreslått)

NordVPN er en populær VPN-tjeneste som er kjent for sin perfekte blanding av fart og solid kryptering. VPN gir tilgang til over 3000 servere i over 60 land. Dette gir deg ubegrenset tilgang til Virgin Media innhold. Siden de er basert i Panama, og ikke er forpliktet til å sende inn informasjon til myndighetene.

I mellomtiden kan et enkelt abonnement brukes på 6 enheter som gjør at du kan koble hele husstanden med den sikre tilkoblingen. Siden de eier sine servere, gir de pålitelighet og gode forestillinger. NordVPN er et godt alternativ for Virgin Media og gir DNS lekkasje beskyttelse mot DDoS angrep.

For å nyte de fulle tjenestene til denne VPN koster $ 5, 75 månedlig fakturert årlig, er det også en 2-års spesialplan som koster $ 3, 29 fakturert per år. NordVPN tilbyr også en 30-dagers pengene tilbake-garanti på sine planer.

- Last ned nå NordVPN

3

ExpressVPN

ExpressVPN er litt dyr enn andre VPN, men du får god verdi i retur. VPN benytter avansert teknologi for å gi raske servere og sikrede forbindelser til abonnenter. Du ville ikke ha problemer med å streame innhold fra Virgin da serverne har imponerende hastigheter. Du får også over 2000 servere i over 80 land over hele verden. De tilbyr førsteklasses sikkerhet med hver forbindelse kryptert.

Virgin Media vil ikke kunne blokkere sine tjenester, da de gir utmerket IP-maskering, noe som gjør at du kan få tilgang til alt innhold som er begrenset av Internett-leverandøren din. Samlet er det en tjeneste verdt å bruke, da de har utmerket kundesupport for klager.

For å nyte denne fulle VPN-tjenesten koster $ 8.39 fakturert årlig med en 30-dagers pengene tilbake-garanti for å teste sine tjenester.

Last ned ExpressVPN

4

VyprVPN

VyprVPN er en utmerket VPN-tjeneste med et bredt spekter av brukerbaser. De har et rykte om å omgå geoblokker og er populære i land som Kina. VPN har mange funksjoner som gjør at du enkelt kan koble til ulike rutere. Deres servere gir rask fart og har pålitelig ytelse.

I tillegg får du også omfattende sikkerhetsfunksjoner som for eksempel DNS lekkasjeforebygging og drepebryter, som gjør at IP-adressen din kan bli skjult fra Virgin Media-blokkene. De opprettholder også en streng policy for ingen logger, som ikke gjør at informasjonen din kan logges på serveren og beskytter ditt privatliv når du er online

For å få de fullstendige tjenestene til VyprVPN koster $ 5, 32 per måned, blir dette fakturert årlig og leveres med en gratis 3-dagers prøveversjon som gjør at du kan evaluere VPN før du kjøper rett ut.

Last ned VyprVPN

5

PureVPN

PureVPN har et omfattende nettverk av over 400 servere i 130 land. Dette sikrer ubegrenset tilgang til Virgin Media over hele verden. Denne VPN gir et effektivt alternativ med Virgin Media og har ekstra funksjoner som ikke finnes i andre tjenester.

PureVPN har også raske serverhastigheter og overholder en policy for ingen logger. VPN har kill-bryterfunksjon og DNS-lekkasjerbeskyttelse som beskytter din identitet.

Last ned PureVPN

Som konklusjon kan de fem VPNene vi nevnte ovenfor brukes på din PC hvis din nåværende VPN er blokkert på Virgin. Vi setter imidlertid pris på om du deler din erfaring med oss. Du er velkommen til å kommentere nedenfor.