Slik viser eller skjuler du Windows Store-apper på oppgavelinjen

Den nyeste Windows 10, 8.1 Update har brakt en veldig nyttig funksjon for elskere av den gode gamle oppgavelinjen - muligheten til å se det apps fra Windows Store som du har åpnet. Slik aktiverer og deaktiverer du denne funksjonen.

På samme måte som med mange andre innstillinger i Windows 10, Windows 8.1, som viser eller skjuler Windows 10, er 8.1 apps som du laster ned fra Windows Store, veldig enkle å gjøre. Dessverre, de som kjører på Windows RT eller RT 8.1, har ikke skrivebordet, slik at du ikke engang må aktivere eller deaktivere denne funksjonen. Dette er en av forbedringene som Windows 10, 8.1 Update har brakt for desktop-brukere, da det får apps til å føles mer som en del av hele systemet, og ikke atskilt.

  • LES OGSÅ: Slik sikkerhetskopierer du oppgavelinjen i Windows 10, 8.1

Som du kan se i de ovennevnte skjermbildene, har Windows 10, 8.1-appene som jeg har minimert nå, vist på oppgavelinjen sammen med resten av skrivebordsprogrammer. Personlig er jeg veldig takknemlig for at Microsoft brakte denne funksjonen i Windows 8.1, som nå kan jeg se hvor alle mine apper er og ikke må frantically bruke den evige "alt + tab" -kombinasjonen. Så hvis du har installert Windows 10, 8.1 Update, men du ikke mottar denne funksjonen, eller av en viss grunn, vil du ha den borte, her er trinnene du må ta.

Ta raskt Windows Store-apper til oppgavelinjen

Guiden nedenfor gjelder for Windows 8.1. Windows 10-guiden er tilgjengelig under denne.

1. Åpne Charms Bar - enten ved å gå til øverste høyre hjørne med mus eller finger eller ved å trykke på Windows-logoen + W.

2. Velg søkeknappen og skriv inn ' PC-innstillinger ' i boksen, pass på at du søker i 'overalt'.

3. Fra hovedmenyen "PC-innstillinger" velger du undermenyen " PC og enheter ".

4. Velg hovedmenyen 'PC og enheter', og velg delen ' Corners and Edges '.

5. Fra " App Switching " velger du bare om du vil at Windows Store-apper skal vises på oppgavelinjen. Det er så enkelt!

På Windows 10 kan du ganske enkelt høyreklikke på appen du vil pinne på oppgavelinjen> velg Mer, og klikk deretter på alternativet "Pint til oppgavelinje".

For eksempel, jeg ønsket å pinne Telegram-appen til oppgavelinjen, så jeg høyreklikket på appen og deretter valgte jeg Mer. Et nytt vindu dukket opp på skjermen, og jeg valgte bare Pint til oppgavelinjen '.

Hvis du vil unpin apps fra oppgavelinjen, må du følge de samme trinnene, men denne gangen klikker du på alternativet "Unpin from taskbar".

Nå, hvis du har aktivert eller deaktivert det, vennligst gi meg beskjed om hva du synes om denne funksjonen. Jeg finner det veldig nyttig for en, men jeg lurer på hva som er argumentet til dem som vil ha det borte. Vennligst uttrykk deg i kommentarseksjonen nedenfor.