Slik løser du PUBG-feil på Xbox One

PlayerUnkown's Battlefield er det ultimate multiplayer online battle royale spillet. Tittelen nådde nylig et imponerende antall 4 millioner spillere på Xbox One.

Mens PUBG er faktisk et veldig vanedannende og utfordrende spill, tester det også spillernes tålmodighet og feilsøking. Fra tid til annen møter spillerne ulike problemer som begrenser spillopplevelsen.

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kan fikse vanlige PlayerUnkowns battleground-bugs på Xbox One, og gjenoppta spillesesjonene dine så raskt som mulig.

Du kan bruke veiledningen nedenfor for å fikse følgende problemer: FPS faller, lag, krasjer, lanseringsproblemer, stutter, minneproblemer, lydbugs og mer.

Løs opp vanlige PUBG-problemer på Xbox One

Første ting først, prøv å starte konsollen på nytt. Trykk og hold Xbox-knappen på konsollen i ca 10-15 sekunder. Konsollen skal slå av. Trykk nå på samme knapp for å slå den på og kontroller om problemet vedvarer.

Hvis denne hurtige løsningen ikke hjalp, fortsett feilsøkingsprosessen ved hjelp av løsningene nedenfor.

 • LES OGSÅ: Hvordan fikse du Common PlayerUnknown's Battlegrounds bugs

1. Installer de nyeste PUBG / Xbox One oppdateringene

Spillet mottok en rekke viktige oppdateringer i det siste, med sikte på å fikse mange spillproblemer og feil. Pass på at du har installert de nyeste PUGB-oppdateringene på konsollen din for å utnytte de nyeste løsningene og forbedringene.

På samme tid, ikke glem å oppdatere konsollen din også. Trykk på Xbox-knappen for å starte guiden, gå til Innstillinger, gå til Alle innstillinger, velg System og velg Oppdateringer. Nå velger du alternativet 'Hold konsollen oppdatert' for å installere de nyeste Xbox One-oppdateringene.

2. Test nettverksforbindelse

En feilaktig eller ustabil nettverksforbindelse kan også hindre at du nyter en jevn PUBG-spilløkt på Xbox One.

Åpne guide ved å trykke på Xbox-knappen. Naviger til System> Innstillinger> Nettverk> Nettverksinnstillinger. Hvis det er noen kjente nettverksproblemer, blir de oppført midt på skjermen.

Gå til skjermbildet Nettverksinnstillinger og velg Test nettverksforbindelse. Hvis du får en feilmelding etter at du har testet denne testen, bruker du Xbox One Network Connection Error Solution for å feilsøke den.

3. Oppdater profilen din

Dermed mener vi å fjerne og legge til profilen din tilbake. Hvis problemet PUBG forekommer hovedsakelig på en bestemt brukerprofil, kan dataene og filene som er knyttet til det, være skadet.

Åpne guiden> gå til System> Innstillinger> Konto> Fjern kontoer. Velg problematisk konto (den som har problemer med PUBG-spill)> velg Fjern for å bekrefte.

Oppdater kontoinformasjonen din ved å laste ned profilen din på nytt. Åpne guiden og velg din gamerpic, bla ned og velg Legg til ny. Skriv inn e-postadressen og passordet du bruker for kontoen du nettopp fjernet. Vær forsiktig så du ikke velger alternativet 'Få en ny konto', ellers vil du opprette en helt ny konto.

Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere kontoen din. Når du er ferdig, start PUBG igjen og kontroller om problemet vedvarer.

 • LES OGSÅ: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUND: Verten stengte tilkoblingen [FIX]

4. Fjern den lokale lagringen

Du kan også slette den lokale lagringen for å fikse korrupsjonsproblemer. Her følger trinnene:

 1. Åpne guiden ved å trykke på Xbox-knappen, og gå til Mine spill og programmer. Velg PUBG og trykk på menyknappen på kontrolleren.
 2. Velg Behandle spill, gå til Lagrede data og velg lagrede data for gamertag.
 3. Trykk A på kontrolleren din> velg Slett> Start konsollen på nytt.

5. Tilbakestill Xbox One

Hvis det ikke hjelper, hvis du starter på nytt og oppdaterer konsollen, kan du prøve å tilbakestille den. Her følger trinnene:

 1. Slå av konsollen> trekk ut strømledningen> vent i ett minutt
 2. Sett strømledningen inn igjen
 3. Trykk og hold BIND-knappen og EJECT-knappen på Xbox One> trykk på Xbox-knappen på konsollen.
 4. Fortsett å holde BIND og EJECT knappene i ca 15 sekunder.
 5. Du bør høre to oppstartstoner> du kan nå slippe BIND og EJECT-knappene
 6. Xbox One-konsollen skal starte opp> Xbox Startup Feilsøking skal nå være tilgjengelig på skjermen
 7. Bruk D-pad og A-knappen på kontrolleren din> velg Tilbakestill denne Xbox-en.
 8. Ikke glem å velge alternativet "Hold spill og apper"
 9. Vent til tilbakestillingsprosessen er ferdig.

Vi håper at disse 5 løsningene hjalp deg med å løse problemene som påvirker PUBG, slik at du kan nyte en jevn spillopplevelse.