FULL FIX: Avira Phantom VPN klarte ikke å koble til tjenesten

De fleste av oss vet om Aviras antivirusprogramvare, men visste du at det også har en VPN-tjeneste? Det kalles Avira Phantom VPN.

Denne VPN, som de fleste andre tjenesteleverandører i samme bransje, tilbyr web anonymitet ved å endre IP-adressen din, sikker kryptering for å beskytte din private kommunikasjon, unblocks geografisk begrenset innhold, er rask og går stille i bakgrunnen, pluss har ingen logger og støtter IPv4 og v6 protokollene.

Du kan også koble til så mange enheter som du vil med Avira Phantom VPN, og koble fra alle serverne på 36 steder, pluss det er så enkelt å bruke.

Dette VPN sporer ikke nettstedene du besøker, virtuelle steder som brukes mens du surfer, din virkelige IP-adresse eller informasjon som kan koble deg til alle handlinger som filnedlastinger eller nettstedbesøk.

Det sporer imidlertid diagnostiske data for å forbedre produktet (valgfri sporing), og sporer hvis du er en gratis eller betalte bruker, pluss hvor mye data du bruker for å beregne kostnadene ved å gi sin infrastruktur gratis.

Så hva skjer når Avira Phantom VPN ikke vil koble? Denne artikkelen ser på hva du skal gjøre når Avira Phantom VPN ikke klarte å koble til tjenesten.

FIX: Avira Phantom VPN klarte ikke å koble til tjenesten

 1. Avinstaller og installer VPN på nytt
 2. Stopp VPN-tjenesten
 3. Sjekk lisensstatusen
 4. Hold launcher installert
 5. Kontroller at tjenesten kjører
 6. Endre VPN

Under visse omstendigheter, etter oppdatering til en nyere versjon, vil Avira Phantom VPN-tjenesten henge og du kan ikke bruke den lenger, selv etter en omstart, viser den meldingen: Intern feil: klarte ikke å koble til tjenesten.

1. Avinstaller og installer VPN på nytt

For å fikse Avira Phantom VPN klarte ikke å koble til tjenesten, er en av løsningene bare å avinstallere og installere VPN på nytt.

Hjelper dette? Hvis ikke, prøv den neste løsningen.

2. Stopp VPN-tjenesten

Du kan også starte Avira Phantom VPN-tjenesten på nytt ved å gjøre følgende:

 • Skriv CMD i søkeboksen
 • Høyreklikk Kommandoprompt og velg Kjør som administrator

 • Dette åpner kommandopromptsskjermbildet, skriv inn følgende linjer: nettstopp AviraPhantomVPN og nettstart AviraPhantomVPN og trykk deretter enter
 • Start Avira Phantom VPN igjen

Hjelper dette? Hvis ikke, prøv den neste løsningen.

3. Kontroller lisensstatusen

Noen brukere har rapportert at det kunne ha vært et nedgraderingsproblem på lisensen de bruker, og Avira skal kunne rette opp dette problemet. Hvis det vedvarer, kan du prøve å installere Avira Phantom VPN på nytt.

Hjelper dette? Hvis ikke, prøv den neste løsningen.

4. Hold launcher installert

Du må også holde Avira Launcher installert for å kunne løse Avira Phantom VPN, mislyktes å koble til serviceproblemet. Hvis du har et passord som ikke vil tilbakestille eller gi problemer, kan du tilbakestille det på nytt via tilbakestillingslinken som er gitt på Avira Phantom VPN-siden.

5. Kontroller at tjenesten kjører

Hvis Avira Phantom VPN ikke klarte å koble til tjenesten, kan det hende at tjenesten ikke kjører. Slik løser du det:

 • Høyreklikk Start
 • Velg Kjør

 • Skriv services.msc
 • Høyreklikk Avira Phantom VPN fra listen og klikk Start

Virker VPN på nytt? Kan du koble til? Hvis alt annet feiler, prøv neste løsning.

6. Endre VPN

Hvis Avira Phantom VPN ikke klarte å koble til tjenesten, eller det ikke vil koble seg til, og du har prøvd alt du kan for å løse det, men det ikke kommer til å sprenge, kan du prøve å bruke CyberGhost eller Hotspot Shield som er blant de beste gratis VPN-er for Windows.

 • CyberGhost VPN

CyberGhost beskytter personvernet ditt på en multi-platform personvernløsning, ved hjelp av den høyeste kryptering som er tilgjengelig med 256-biters krypteringsteknologi, i tillegg til at IP-en din forblir skjult, og du får Wi-Fi-beskyttelse hvis du er i et offentlig område.

Den har 75 servere i mer enn 15 land, slik at du kan få tilgang til streaming-nettsteder, om tjenestene er blokkert eller ikke der du bor. Den Unblock Streaming-funksjonen lar deg få tilgang til mange populære streamingtjenester uten å teste servere manuelt.

Det kommer også med en streng politikk som ikke logger, som ikke sporer din internettaktivitet, multiplatformapper for den bærbare datamaskinen og andre enheter, sikkerhet for samtaler og tilgang til over 1000 VPN-servere i mer enn 30 av de mest populære landene.

Få CyberGhost

 • Hotspot Shield

Dette er et USA-basert VPN som tilbyr OpenVPN, AES-256 kryptering og null logg policy. Den lar deg streame HBO Go eksternt, men også surfe anonymt, låse opp nettsteder, sikre web-økter på hotspots og beskytte ditt online personvern.

Det er et av de mest pålitelige VPN-ene for å få tilgang til blokkerte nettsteder, med rask service og et sikrere webtilbud som det beskytter dataene dine. Hotspot Shield har en patentert protokoll som er integrert med 70 prosent av verdens største sikkerhetsselskaper, og leder i ytelse med tusenvis av servere globalt.

Det beskytter identiteten din og krypterer dataene dine, uansett om du er hjemme eller i offentligheten. Du kan også nyte sikker tilgang hvor som helst til favorittprogrammer og nettsteder. Denne VPN logger aldri på noen av dine opplysninger uansett hvor du er, og har også skrivebords- og mobilapper for alle enheter, med tilgang til mer enn 1000 servere på 26 steder på opptil 5 enheter samtidig.

Få Hotspot Shield nå

Gi oss beskjed hvis noen av disse løsningene bidro til å fikse Avira Phantom VPN, klarte ikke å koble til serviceproblemet ved å legge igjen en kommentar i seksjonen nedenfor.

enhet! = currentEntity): currentEntities.concat (currentEntity) ">

Relaterte artikler

{{L10n}}
  {{#data}}
 • {{merkelapp}}
 • {{/data}}
{{#values}} {{post_title}} {{/ values}} {{#values}} {{post_title}} {{/ values}}