Hvordan fikse Drift på skriveren er nødvendig

De fleste av oss skriver ut dokumenter ofte, men noen ganger operasjon på skriveren er nødvendig. Meldingen kan vises og hindre deg i å skrive ut. Dette kan være et irriterende problem, men det finnes en måte å løse dette problemet på PCen på.

Drift på skriveren er påkrevd melding vil hindre deg i å skrive ut dokumenter, men dette er ikke det eneste skriverproblemet du kan støte på. Når det gjelder skriverproblemer, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Drift på skriveren krever intervensjon - Dette er et vanlig skriverproblem, og vi har allerede dekket et lignende problem i vår skriverbehovs brukerintervensjonsfeilartikkel, så sørg for å sjekke det ut.
 • Drift på en skriver kan ikke fullføres, ikke støttes . Dette er noen vanlige utskriftsproblemer som du kan støte på, og vanligvis er disse problemene forårsaket av utdaterte drivere eller tjenestene dine.

Drift på skriveren kreves melding, hvordan fikseres den?

 1. Kontroller at Print Spooler-tjenesten kjører
 2. Installer skriverdriveren på nytt
 3. Kjør skriverfeilsøkeren
 4. Slett skrivertastene
 5. Installer de nyeste oppdateringene
 6. Utfør en systemgjenoppretting

Løsning 1 - Kontroller at Print Spooler-tjenesten kjører

Hvis du opplever Drift på skriveren, er det nødvendig med melding under forsøk på å skrive ut et dokument, kan problemet være relatert til Print Spooler-tjenesten. Skriveren er avhengig av denne tjenesten tungt, og hvis denne tjenesten ikke kjører, kan du ikke skrive ut noe i det hele tatt.

For å fikse problemet, anbefales det at du starter denne tjenesten manuelt og sørger for at den starter automatisk med PCen. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn msc . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Når vinduet Tjenester åpnes, finn Print Spooler- tjenesten og dobbeltklikk på den for å åpne egenskapene.

 3. Sett oppstartstypen til Automatisk . Hvis tjenesten ikke kjører, klikker du Start- knappen for å starte den. Klikk nå Bruk og OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, starter tjenesten automatisk med Windows hver gang, og du vil ikke ha noen utskriftsproblemer lenger.

Løsning 2 - Installer skriverdriveren på nytt

Hvis du fortsetter å operere på skriveren, er det nødvendig med melding når du prøver å skrive ut, kan problemet være driverne. For å fikse dette problemet må du installere skriverdriveren på nytt. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Win + X-menyen ved å høyreklikke på Start-knappen . Velg Enhetsbehandling fra menyen.
 2. Finn skriverdriveren i Enhetsbehandling og høyreklikk den. Velg Avinstaller enhet fra menyen.
 3. Når bekreftelsesdialogboksen vises, klikker du Avinstaller . Hvis det er tilgjengelig, må du kontrollere Fjern driverprogramvare for denne enheten.

Når du har fjernet driveren, start datamaskinen på nytt. Etter at datamaskinen har startet på nytt, vil standard driveren bli installert og problemet skal løses. Hvis standarddriveren ikke virker, anbefaler vi deg å oppdatere den til den nyeste versjonen.

For å gjøre dette, besøk bare skriverens produsentens nettsted og last ned de nyeste driverne for modellen din. Når du har installert de nyeste driverne, må du sjekke om problemet fortsatt er der.

Hvis oppdatering av drivere manuelt virker litt komplisert for deg, kan du kanskje prøve å bruke tredjepartsløsninger som TweakBit Driver Updater . Ved å bruke dette verktøyet kan du oppdatere drivere automatisk med bare et par klikk, så sørg for å prøve det ut. Dermed vil du holde systemet trygt fra permanent skade ved å laste ned og installere feil driverversjoner.

 • Få nå Tweakbit Driver Updater

Ansvarsfraskrivelse: Noen funksjoner i dette verktøyet er ikke gratis

Løsning 3 - Kjør skriverfeilsøkeren

Ifølge brukerne er drift på skriveren påkrevd, meldingen kan vises hvis det er et problem med skriveren. Noen ganger kan det oppstå skriverglass, og hvis dette skjer, kan du kanskje løse problemet ved å kjøre skriverens feilsøkingsverktøy.

Windows har mange innebygde feilsøkingsprogrammer, og du kan bruke dem til å fikse ulike feil automatisk. For å fikse skriverproblemet må du bare gjøre følgende:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger.
 2. Når appen Innstillinger åpnes, navigerer du til oppdateringen og sikkerheten.

 3. Velg nå Feilsøking fra venstre rute. I høyre rute velger du Skriver og klikker Kjør feilsøkingsprogrammet .

 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Når feilsøkingsprogrammet er ferdig, kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis problemet fortsatt er tilstede, kan du kanskje løse problemet ved å kjøre Feilsøking av maskinvare og enheter .

Løsning 4 - Slett skrivertastene

Ifølge brukerne kan noen ganger visse verdier i registeret bli ødelagt, og det kan føre til at operasjonen på skriveren er nødvendig . For å fikse det, må du kanskje fjerne visse verdier fra registeret ditt. Før du kan gjøre det, må du gjøre følgende:

 1. Stopp utskriftsspooleren For å se hvordan du åpner vinduet Tjenester og hvordan du administrerer tjenestene dine, bør du sjekke løsning 1 .
 2. Når du deaktiverer denne tjenesten, går du til katalogen C: WindowsSystem32SpoolPrinters og fjerner alle filene fra den.
 3. Gjør det samme for C: WindowsSystem32SpoolDriversw32x86

Etter at du har fjernet filene fra disse to katalogene, må du endre registret. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Når Registerredigering åpnes, naviger til den følgende banen i venstre rute:
  • For 64-biters systemer går du til HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlPrintEnvironmentsWindows x64DriversVersion-x (vanligvis versjon 3 eller versjon 4).
  • For 32-biters systemer, gå til HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlPrintEnvironmentsWindows NT x86DriversVersion-x (vanligvis versjon 3 eller versjon 4).
 3. Før vi fortsetter, anbefales det å sikkerhetskopiere registret. Høyreklikk på tasten som du skal endre, i dette tilfellet versjon 3 eller versjon 4 og velg eksport fra menyen. Velg en lagringsplass og skriv inn ønsket filnavn. Hvis noe går galt etter endring av registret, kan du alltid bruke denne filen for å gjenopprette registeret til den opprinnelige verdien.

 4. I høyre rute sletter du alle verdier. Du kan gjøre det ved å høyreklikke på hver verdi og velge Slett fra menyen.

 5. Når du har slettet alle verdiene fra høyre rute, starter du Print Spooler- tjenesten igjen og starter datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen din har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der.

Løsning 5 - Installer de nyeste oppdateringene

Hvis du fortsetter å operere på skriveren, er det nødvendig med melding, kanskje problemet er relatert til systemet ditt. Hvis systemet ditt er utdatert, kan du oppleve visse feil og feil. Microsoft jobber hardt for å fikse vanlige bugs, og den beste måten å håndtere bugs og glitches er ved å installere de nyeste oppdateringene.

Windows 10 installerer vanligvis de manglende oppdateringene automatisk, men du kan også sjekke om oppdateringer på egen hånd ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og naviger til oppdateringen og sikkerheten
 2. Klikk nå på Søk etter oppdateringer i høyre rute.

 3. Windows vil nå se etter tilgjengelige oppdateringer. Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, lastes de ned automatisk i bakgrunnen.

Når du har installert de nyeste oppdateringene, må du kontrollere om problemet fortsatt er der.

Løsning 6 - Utfør en systemgjenoppretting

Hvis operasjonen på skriveren er nødvendig, er meldingen fortsatt der, kan du kanskje løse problemet ved å utføre en systemgjenoppretting. Hvis du ikke vet, er Systemgjenoppretting en funksjon som lar deg gjenopprette systemet til en tidligere tilstand og fikse ulike problemer underveis. For å utføre en systemgjenoppretting gjør du følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn systemgjenoppretting . Velg Opprett et gjenopprettingspunkt fra listen .
 2. Vinduet Systemegenskaper vises. Klikk Systemgjenoppretting
 3. Når vinduet Systemgjenoppretting åpnes, klikker du Neste .
 4. Merk av for Vis flere gjenopprettingspunkter, hvis det er tilgjengelig. Velg gjenopprettingspunktet og klikk på Neste .
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre restaureringsprosessen.

Når du har fullført restaureringsprosessen, må du sjekke om problemet fortsatt er der.

Drift på skriveren er nødvendig Meldingen kan være problematisk, men vi håper at du klarte å løse dette irriterende problemet ved hjelp av en av våre løsninger.