Slik løser du vanlige Owlboy-problemer

Owlboy er et eventyrspill hvor du kan fly og utforske en ny verden i skyene. Du vil ikke være bare en enkel turist, men som du må overvinne hindringer og onde fiender som er ute for å få deg.

Bortsett fra disse påtatte utfordringene, gir Owlboy også tekniske utfordringer. Spillet er påvirket av en rekke irriterende feil, men heldigvis har utviklerne raskt anerkjent dem og jobber for å fikse dem.

Liste over kjente Owlboy-problemer

1. Spillet krasjer med "Songavspilling mislyktes. Kontroller at sangen ikke er DRM-beskyttet. DRM-beskyttede sanger støttes ikke for skaperspill. "

Denne feilen vises fordi Windows Media Player ikke er installert, som brukes av XNA for noen av sekvensene i spillet. For å fikse dette problemet, må du installere Windows Media Player manuelt og spillet bør gå bra. D-Pad Studio prøver å finne en løsning for å fikse denne feilen på en slik måte at spillerne ikke trenger å installere Windows Media Player seg selv i fremtiden.

2. Spillere kan ikke kontrollere spillet med et tastatur hvis de har en kontroller koblet inn. For å fikse dette problemet, trekk ut kontrolleren og du bør kunne spille normalt.

3. Hvis du vil bruke en PS4-kontroller mens du spiller Owlboy på din Windows-PC, trenger du en tredjepartsdriver som DS4Windows. Når det er gjort, kan du velge PS4-knappmeldinger i Valg> Kontroller> Kontroller. For informasjon om hvordan du bruker en PS4-kontroller på en Windows-datamaskin, sjekk ut vår egen artikkel og følg trinnene som er oppført der.

4. Det er merkelige grenser på toppen og / eller bunnen av ikke-16: 9 skjermer. D-Pad Studio jobber for å fikse dette.

5. Owlboy krasjer noen gangernivåbelastning når spillet har kjørt i lang tid. Hvis dette skjer, start spillet på nytt. D-Pad Studio har allerede gjort en løsning for denne feilen, og bør rulles ut så snart som mulig.

6. Musikken fortsetter å forsvinne om et minutt etter at spillerne har skrevet inn et hvilket som helst kart. Ingen løsning er tilgjengelig ennå for denne feilen.

7. Når spillere trykker på avspillingsknappen, får de følgende feil: "Den inneholdende mappen finnes ikke" . Fire valg blir deretter oppført på skjermen: gå ut av hovedmenyen, last fra kontrollpunkt, kopier utklippstavlen og aktiver crush dumps. Ingen løsning er tilgjengelig for å fikse denne feilen.

8. Spillet fryser mye: "Noen ganger når jeg åpner menyen, noen ganger når jeg trykker på Start på Xbox 360 Controller, og hvis jeg går inn i Otus House, fryser også. Noen ganger når jeg bare flyr rundt, skjer frysen, og tvinger meg til CTRL + ALT + DEL for å fullføre prosessen. " Det ser ut til at ominstallering av CommonRedist-mappens DX9 og reparasjon av XNA løser problemet.

Hvis du har møtt andre problemer som vi ikke har listet opp i denne artikkelen, kan du bruke denne Steam forum-tråden for å la utviklerne vite om det.