Full Fix: 'Vi kunne ikke streame fra konsollen' på Windows 10

Streaming fra Xbox One til Windows 10 er et av høydepunktene i Windows 10, og vi gjorde en rask guide for hvordan du kobler Xbox One til Windows 10. Dessverre rapporterte en rekke brukere at de ikke kan streame riktig og at de mottar Vi kunne ikke streame fra konsollen feilmeldingen.

Løst: Xbox One-streaming problemer

Vi kunne ikke streame fra konsollmeldingen din kan være problematisk, og hindre deg i å streame innhold. Du kan imidlertid være i stand til å fikse dette problemet ved å gjøre følgende:

 • Vi kunne ikke slå på konsollen din - Dette er en annen vanlig melding som kan vises. Hvis dette skjer, prøv å logge deg ut av Xbox-appen og deretter logge på igjen.
 • Vi kan ikke finne en Xbox One-konsoll med IP-adressen som er oppgitt . For å fikse dette problemet må du kontrollere at du bruker riktig IP-adresse. Du kan enkelt sjekke det fra innstillingssiden på Xbox One.
 • Xbox One-streaming fungerer ikke - Hvis streaming ikke virker i det hele tatt, kan du kanskje løse problemet ved å bruke en av våre løsninger.

Løsning 1 - Hard tilbakestille konsollen

For å fikse Vi kunne ikke streame fra konsollfeilmeldingen, men noen brukere anbefaler at du tilbakestiller konsollene dine hardt. For å gjøre det, trykk og hold strømknappen på Xboxen i ca 10 sekunder og vent på at den slås av.

Hvis prosessen er vellykket, bør du høre en lyd som er forskjellig fra en standard, slår av lyden. Vent et minutt eller to, og slå på Xboxen igjen.

Alternativt kan du slå av Xboxen din og koble fra strømkabelen fra konsollen. Vent noen minutter og koble til strømkabelen igjen. Når du har koblet til strømkabelen, venter du på lysstrålen for å slå oransje og slå på konsollen.

Løsning 2 - Slå på varslene dine og kontroller innstillingene for kringkasting

Ifølge brukerne kunne vi ikke streame fra konsollen din. Feilmeldingen vises hvis meldingene dine er slått av, så hvis du har dette problemet, må du passe på at du slår på varslene dine. I tillegg må du kontrollere innstillingene for kringkasting og sørge for at kringkasting ikke er deaktivert.

Løsning 3 - Installer Microsoft Media Feature Pack

Visse versjoner av Windows 10 kommer ikke med Media Feature Pack installert, og det kan føre til at vi ikke kunne streame fra konsollfeilmeldingen din for å vises mens du prøver å streame Xbox One-spill. For å løse dette problemet, anbefaler vi deg å laste ned Microsoft Media Feature Pack og installere den. Etter at du har installert Media Feature Pack, bør problemer med streaming bli løst.

Løsning 4 - Logg ut og logg deg tilbake til Xbox-appen

Hvis du fortsetter å kunne Vi ikke kunne streame fra konsollmeldingen din, kan du kanskje løse problemet ved å logge deg ut av Xbox-appen. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn xbox . Velg Xbox fra listen over resultater.

 2. Når Xbox-appen åpnes, klikker du på Innstillinger- ikonet i venstre rute. I den høyre ruten klikker du på Signout- alternativet.

 3. Start Xbox-appen igjen, og klikk på Logg inn .

Etter at du har logget deg inn, bør problemet løses helt og du bør kunne streame spillene dine.

Løsning 5 - Fjern din Microsoft-konto fra Xbox One og legg den til igjen

Ifølge brukerne kan det hende at det er en feil med Microsoft-kontoen din, og det kan føre til at vi ikke kunne streame fra konsollmeldingen din for å vises. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å fjerne Microsoft-kontoen din fra Xbox One. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
 2. Gå nå til System> Innstillinger> Konto> Fjern kontoer .
 3. Velg kontoen du vil fjerne, og velg Fjern alternativet.
 4. Velg nå C, tap .

Etter å ha gjort det, slår du av Xbox One helt. Når indikatorlampene er slått av, kobler du av strømkilden fra konsollen. Etter 30 sekunder kobler du mursten til Xbox One og slår den på. Ved å gjøre det, fjerner du hurtigbufferen og løser eventuelle problemer med hurtigbufferen.

Etter å ha gjort det, må du legge til profilen din på nytt. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

 1. Trykk på Xbox- knappen for å åpne guiden.
 2. Velg nå din gamerpic i øvre venstre hjørne og velg Legg til nytt .
 3. Skriv inn e-postadressen og passordet som er knyttet til kontoen din.
 4. Godta vilkår for tjenester, og kontoen din må legges til og klar til bruk.

Nå må du bare koble av Xbox, og du kan starte den fra Xbox-appen på PCen. Hvis alt fungerer, bør streamingfunksjonen begynne å fungere igjen.

Løsning 6 - Pass på at du bruker riktig IP-adresse

Hvis du får Vi kunne ikke streame fra konsollmeldingen, kan problemet være din IP-adresse. Du kan koble til konsollen din ved å skrive inn sin IP-adresse, men mange brukere rapporterte at dette ikke fungerte for dem.

Det ser ut til at adressen de brukte var feil, og dette førte til at feilmeldingen skulle vises. Du kan imidlertid fikse problemet ved å skrive inn riktig adresse på konsollen. For å få den riktige adressen må du bare gjøre følgende:

 1. På Xbox One går du til System> Innstillinger .
 2. Velg nå Nettverk> Nettverksinnstillinger .
 3. Naviger til de avanserte innstillingene .

Her bør du kunne se din IP-adresse så vel som portnummeret. Når du har oppnådd IP-adressen, skriver du den inn i Xbox-appen, og du bør kunne streame igjen.

Løsning 7 - Pass på at Xbox-appen er oppdatert

Noen ganger kan vi ikke streame fra konsollmeldingen din, hvis det er et problem med Xbox-appen din. For å holde Xbox-appen din fri, er det viktig at du holder deg oppdatert. For det meste holder denne applikasjonen seg oppdatert, men du må kanskje manuelt sjekke om oppdateringer.

For å gjøre det, bare åpne Windows Store og finn Xbox-appen og sjekk om det er behov for oppdateringer. Når oppdateringene er installert, kontroller om problemet med streaming fortsatt er der.

Løsning 8 - Gi nytt navn til Xbox-konsollen

Ifølge brukerne kunne vi ikke streame fra konsollmeldingen din vises som en midlertidig feil, men du kan fikse problemet ved å gi nytt navn til konsollen. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Trykk på menytasten på kontrolleren din.
 2. Gå til Innstillinger> System og velg Navn .
 3. Skriv inn ønsket navn og start Xboxen på nytt.

Når du har startet konsollen på nytt, start datamaskinen på nytt og start Xbox-appen igjen. Nå bør du kunne få tilgang til konsollen og starte streaming.

Løsning 9 - Sjekk dato og klokkeslett

Hvis du får Vi kunne ikke streame fra konsollmeldingen din på PCen, kan problemet være din dato og klokkeslett. Noen ganger kan dette problemet oppstå hvis datoen og klokkeslettet ikke er korrekte på PCen. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å justere tid og dato. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Høyreklikk klokkeikonet på oppgavelinjen. Velg Juster dato / klokkeslett fra kontekstmenyen.

 2. Finn alternativet Angi tid automatisk og slå den av. Vent noen øyeblikk og aktiver denne funksjonen igjen på nytt.

Hvis klokkeslettet og datoen ikke er riktig justert, kan du bruke knappen Endre og justere dem manuelt. Når dato og klokkeslett er konfigurert riktig, bør problemet løses, og du kan streame spillene dine uten problemer.

Løsning 10 - Kjør feilsøking for Windows-apper

Xbox-appen er et Windows Store-program, og hvis du har problemer med det, kan du kanskje fikse dem ved å kjøre den riktige feilsøkingsprogrammet.

Windows leveres med ulike feilsøkingsprogrammer, og hvis du har problemer med Xbox-appen, kan du kanskje fikse disse problemene ved å kjøre feilsøkingsprogrammet. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen . Du kan gjøre det raskt ved å bruke Windows Nøkkel + I snarvei. Gå nå til Oppdater og Sikkerhets delen.

 2. Velg Feilsøking fra venstre rute. Velg nå Windows Store Apps i den høyre ruten og klikk på Kjør feilsøkingsknappen .

 3. Følg instruksjonene for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Når feilsøkingsprogrammet er ferdig, må du kontrollere om problemet med Xbox-appen fortsatt vises.

Vi kunne ikke streame fra konsollen feilmeldingen kan alvorlig forstyrre streamingprosessen, og hvis du har dette problemet, må du prøve å prøve noen av våre løsninger. Microsoft er klar over dette problemet, så vær sikker på at offisiell løsning er på vei.