Full Fix: Ups, ditt valgte bilde mislyktes i å laste inn meldingen på Windows 10

Mange brukere bruker Gmail som sin foretrukne webposttjeneste, men noen ganger kan det hende du støter på Oops det valgte bildet din mislyktes i å laste inn meldingen. Denne meldingen kan vises på grunn av ulike årsaker, og i denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan fikse det.

Ups, ditt valgte bilde mislyktes i å laste inn meldingen, kan forårsake ulike problemer på PCen din. Når du snakker om denne feilen, er det noen lignende problemer som brukere opplevde:

 • Ups, det valgte bildet ditt mislyktes i Gmail - Dette problemet oppstår vanligvis på grunn av visse utvidelser, men du kan enkelt fikse det ved å finne og deaktivere disse utvidelsene.
 • Ups, ditt valgte bilde mislyktes i å laste inn Windows 10 - Hvis denne feilen vises på Windows 10, bør du kunne fikse det ved hjelp av en av våre løsninger.

Uansett det valgte bildet ditt mislyktes i å laste inn meldingen, hvordan du fikser det?

 1. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 2. Prøv å kjøre Chrome i inkognitomodus
 3. Fjern de problematiske utvidelsene
 4. Pass på at nettleseren din er oppdatert
 5. Fjern hurtigbufferen
 6. Fjern eventuelle uønskede eller mistenkelige programmer
 7. Tilbakestill Chrome
 8. Installer Chrome på nytt eller prøv en annen nettleser
 9. Vurder å bruke en e-postklient

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

I noen tilfeller har ikke det valgte bildet ditt lastet opp meldingen vises på grunn av antivirusprogrammet ditt. Antivirusprogrammet kan noen ganger forstyrre systemet eller nettleseren din, og det kan føre til dette og mange problemer.

For å fikse dette problemet, foreslår mange brukere å deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper. Hvis problemet fortsatt er der, kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet helt. I verste fall kan det hende du må fjerne antivirusprogrammet ditt.

Flere brukere rapporterte at Avast kan forårsake dette problemet, men et annet antivirusprogram kan også forårsake dette problemet. Når du fjerner antivirusprogrammet, må du kontrollere om dette problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises, er det sikkert at antivirusprogrammet er årsaken.

Å ha et pålitelig antivirus er viktig, og hvis du leter etter et nytt antivirusprogram som gir maksimal beskyttelse, bør du vurdere å bruke Bitdefender . For tiden er verdens beste antivirusprogram, det vil beskytte PCen din og dine personlige data mot eventuelle cyberangrep.

- Last ned Bitdefender Antivirus 2019 til en spesiell 35% rabattpris

Løsning 2 - Prøv å kjøre Chrome i inkognitomodus

Ifølge brukerne kan noen ganger utvidelser eller hurtigbuffer forårsake Oops, det valgte bildet ditt mislyktes i å laste meldingen som skal vises. For å fikse problemet, anbefales det at du starter Chrome i inkognitomodus. Hvis du ikke vet, lagrer ikke denne modusen noen hurtigbuffer eller nettleserlogg, og det har heller ingen utvidelser aktivert, slik at det kan være egnet for feilsøking.

Hvis du vil starte Chrome i Incognito-modus, må du gjøre følgende:

 1. Klikk på menyknappen øverst til høyre.
 2. Velg nytt incognito-vindu . Alternativt kan du bruke Ctrl + Shift + N snarvei for å starte Incognito-modus umiddelbart.

Et nytt vindu vil nå vises. Besøk Gmail i det nye vinduet og sjekk om problemet er løst. Hvis problemet ikke vises i Incognito-modus, er det mulig at en av utvidelsene er problemet.

Løsning 3 - Fjern de problematiske utvidelsene

Som vi allerede nevnte i vår tidligere løsning, var ikke det valgte bildet ditt lastet opp, og meldingen kan vises på grunn av problematiske utvidelser. For å finne ut hvilken utvidelse som er problemet, bør du deaktivere alle utvidelser og prøve å gjenopprette problemet.

Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre og velg Flere verktøy> Utvidelser .

 2. Liste over tilgjengelige utvidelser vises nå. Klikk på den lille bryteren ved siden av utvidelsens navn for å deaktivere den.

 3. Gjenta det forrige trinnet for alle utvidelser på listen.

Når du deaktiverer alle utvidelser, starter du Chrome på nytt og kontrollerer om problemet løser problemet. Når Chrome har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der. Hvis ikke, er det sikkert at en av utvidelsene dine forårsaker problemet. For å fikse problemet, aktiver alle utvidelser en etter en, og prøv å gjenskape problemet.

Når du har funnet utvidelsen som forårsaker problemet, fjerner du det eller holder det deaktivert, og problemet ditt bør løses permanent.

Løsning 4 - Pass på at nettleseren din er oppdatert

Ifølge brukerne kan noen ganger feil i Chrome vises, og hvis det skjer, er den beste måten å fikse dem på, for å sikre at nettleseren din er oppdatert. Chrome installerer vanligvis de manglende oppdateringene automatisk, men noen ganger kan du gå glipp av en oppdatering eller to. Du kan imidlertid sjekke om oppdateringer ved å gjøre følgende:

 1. Klikk på Meny- knappen øverst til høyre og velg Hjelp> Om Google Chrome .

 2. Når en ny kategori åpnes, kontrollerer Chrome automatisk for oppdateringer. Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, lastes de ned automatisk.

Når Chrome er oppdatert, bør problemet løses og feilmeldingen skal være borte.

Løsning 5 - Fjern hurtigbufferen

Nettleseren din lagrer alle slags midlertidige filer på PCen, men noen ganger kan disse filene bli ødelagt, og det vil føre til at UPS valgte bilde ikke lastet inn meldingen som skal vises. For å fikse problemet, foreslår brukerne at du fjerner hurtigbufferen og kontrollerer om det løser problemet.

For å fjerne hurtigbufferen må du bare gjøre følgende:

 1. Klikk på menyikonet og velg Innstillinger fra menyen.
 2. Når fanen Innstillinger åpnes, rull ned og velg Avansert .

 3. Klikk nå Slett nettlesingsdata .

 4. Angi tidsområde til All time og klikk på Clear data- knappen.

Vent et par øyeblikk mens PCen sletter hurtigbufferen. Når cachen er fjernet, kontroller om problemet fortsatt er der. Dette er kanskje ikke den mest pålitelige løsningen, men flere brukere rapporterte at det fungerer, så vær sikker på å prøve det ut.

Løsning 6 - Fjern eventuelle uønskede eller mistenkelige applikasjoner

I følge brukerne kan enkelte applikasjoner noen ganger forstyrre systemet og forårsake at det valgte bildet ikke ble lastet inn . For å fikse problemet, anbefales det at du finner disse programmene og fjerner dem.

Noen av disse programmene kan være skadelige, mens andre kan installere søppelfiler som kan forstyrre nettleseren din. For å fikse dette problemet må du finne og fjerne eventuelle mistenkelige programmer som du ikke husker å installere.

Det er flere måter å fjerne et program fra PCen, men det mest effektive er å bruke avinstalleringsprogramvare som IOBit Uninstaller . Avinstalleringsprogramvare fjerner det valgte programmet fra PCen, men det vil også fjerne alle filer og registeroppføringer som er tilknyttet det.

 • Last ned her Ashampoo Uninstaller gratis versjon

Ved å gjøre det, vil det valgte programmet bli fjernet helt, og det vil ikke være noen gjenværende filer tilgjengelig som kan forstyrre nettleseren din.

Løsning 7 - Tilbakestill Chrome

I noen tilfeller kunne ikke det valgte bildet ditt lastes inn, meldingen kan vises hvis det er problemer med Chrome-profilen eller en av innstillingene dine. Hvis det skjer, kan du kanskje løse problemet ved å tilbakestille Chrome til standard. Dette er enkelt å gjøre, men du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne fanen Innstillinger bla til bunnen og klikk på Avansert .
 2. Klikk Nullstill innstillinger- knappen i Tilbakestill og rydde opp delen.

 3. Når bekreftelsesdialogboksen vises, klikker du på Tilbakestill- knappen for å bekrefte.

Etter et øyeblikk tilbakestilles Chrome til standardinnstillingen, og alle innstillingene dine, historie og utvidelser blir fjernet. Selvfølgelig kan du gjenopprette dem hvis du har aktivert synkroniseringsalternativet.

Løsning 8 - Sett på nytt Chrome eller prøv en annen nettleser

I noen tilfeller kan installasjonen din bli ødelagt, og det kan føre til dette problemet. For å fikse det, anbefales det å installere nettleseren på nytt. Hvis det ikke hjelper, kan du vurdere å bytte til en annen nettleser. Firefox er et godt alternativ, men Opera og Microsoft Edge kan også gjøre trikset.

Løsning 9 - Overvei å bruke en e-postklient

Hvis Ups, det valgte bildet ditt ikke lastet inn, vises bare i Gmail, kan du unngå dette problemet ved å bruke en e-postklient. E-postklienter kan være ganske nyttige, og vi har allerede gjort en sammenligning mellom e-post og webmail i en av våre eldre artikler.

Hvis du leter etter en god og pålitelig e-postklient, må vi anbefale Mailbird, så vær sikker på å prøve den ut. Den støtter flere postkontoer, og det er flott når det gjelder postorganisasjon og klassifisering. Det er et verktøy som enhver som jobber med masse mails må ha.

 • Last ned nå Mailbird gratis

Ups, ditt valgte bilde mislyktes i å laste meldingen kan vises mens du bruker Gmail, og i de fleste tilfeller er problemet relatert til nettleseren eller antivirusprogrammet ditt. Vi håper imidlertid at du klarer å fikse problemet ved hjelp av en av våre løsninger.