Fullstendig reparasjon: Bluetooth-supporttjenestefeil 1079 på Windows 10, 8.1, 7

Feil 1079 for Bluetooth-støttetjenesten angir: " Feil 1079: Kontoen som er angitt for denne tjenesten, er forskjellig fra kontoen som er angitt for de andre tjenestene som kjører i samme prosess. "Får du den feilen når du prøver å koble til eller koble sammen Bluetooth-enheter? Hvis det er slik, kan det ha noe å gjøre med Local System-kontoen som starter tjenesten eller driverens inkompatibilitet.

Slik reparerer du Bluetooth Support Service Error 1079?

Feil ved hjelp av Bluetooth-støttetjeneste 1079 kan forårsake mange problemer på PCen, og når det gjelder Bluetooth-feil, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Bluetooth-støttetjenesten stoppet Windows 7 - Dette problemet kan påvirke nesten hvilken som helst versjon av Windows, og selv om du ikke bruker Windows 10, bør du kunne løse dette problemet ved hjelp av en av våre løsninger.
 • Feil 1068 Bluetooth-tjeneste - Dette er en annen Bluetooth-feil som du kan støte på. Denne feilen skyldes vanligvis driverne dine, så sørg for å holde dem oppdatert.
 • Bluetooth-støttetjeneste mangler, deaktivert, stoppet, uttonet - Hvis du har problemer med Bluetooth-støttetjenesten, kan du muligens løse problemet ved å utføre en SFC- og DISM-skanning.
 • Bluetooth-støttetjeneste systemet kan ikke finne banen spesifisert - Dette er et annet vanlig problem med Bluetooth, og du kan kanskje løse det ved å holde systemet oppdatert.
 • Windows kunne ikke starte feilsøkingsfeilen for Bluetooth 1079 - Dette problemet kan oppstå hvis Bluetooth Support-tjenesten ikke er riktig konfigurert. Bare endre konfigurasjonen for denne tjenesten, og problemet vil bli løst.
 • Feil ved hjelp av Bluetooth-støttetjeneste 1053 - Dette er et annet vanlig problem med Bluetooth, men du bør kunne fikse det ved hjelp av en av våre løsninger.

Løsning 1 - Kjør maskinvare feilsøking

Hvis du får en Bluetooth-støttefeil 1079 på PCen, kan du kanskje løse det ved å kjøre en feilsøkingsverktøy. Windows leveres med ulike feilsøkingsprogrammer som kan løse vanlige problemer, og gjør følgende for å løse feilsøkingsprogrammet:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger . Gå til Oppdaterings- og sikkerhetsseksjonen .

 2. Velg Feilsøking fra menyen til venstre. Velg nå Maskinvare og enhet fra listen, og klikk Kjør feilsøkingsprogrammet .

Når feilsøkingsprogrammet starter, følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre det. Når feilsøkingsprogrammet er ferdig, må du kontrollere om problemet fortsatt er der. Hvis problemet fortsatt er tilstede, vil du kanskje også kjøre Bluetooth-feilsøking.

Løsning 2 - Konfigurer Bluetooth-støttetjenesten

Bluetooth-støttetjenesten oppdager Bluetooth-enhetene dine. Så det er ganske viktig at dette er aktivert. I tillegg må du kanskje justere innstillingene som følger.

 1. Klikk på Cortana-knappen på oppgavelinjen og skriv inn "tjenester" i søkefeltet.
 2. Deretter bør du velge Tjenester for å åpne vinduet i øyeblikksbildet rett under.
 3. Dobbeltklikk nå på Bluetooth Support Service .

 4. Hvis Bluetooth-støttetjenesten er deaktivert, klikker du på rullegardinmenyen Oppstartstype og velger Manuell derfra.

 5. Klikk på Logg på- fanen øverst i vinduet, og velg denne radioknappen Denne kontoen hvis Lokal systemkonto er valgt.

 6. Skriv inn NT MYNDIGHET \ LocalService i tekstboksen Denne kontoen. La både tekstboksen Passord og Bekreft passord være tomt.
 7. Trykk på Bruk > OK- knappene for å bekrefte de nye innstillingene for Bluetooth Support Service.
 8. Deretter skifter du tilbake til kategorien Generelt og trykker på Start- knappen for å starte Bluetooth-støttetjenesten.

Løsning 3 - Oppdater Bluetooth-driveren

Hvis du nylig har oppgradert til Windows 10, må du kanskje også oppdatere Bluetooth-driveren. Bluetooth-driveren er kanskje ikke kompatibel med den nye plattformen. Du kan oppdatere Bluetooth-driveren med Enhetsbehandling eller tredjepartsprogramvare.

 1. For å åpne Enhetsbehandling, trykk på Win + X- tasten og velg Enhetsbehandling på menyen.

 2. Klikk deretter Bluetooth-radioer som er oppført i Enhetsbehandling.
 3. Nå bør du høyreklikke på Bluetooth-adapteren og velge Oppdater driver .

 4. Klikk alternativet Søk automatisk for oppdatert driverprogramvare, og trykk deretter på Neste . Da vil Windows oppdatere Bluetooth-driveren hvis det er mer oppdateringsdriverprogramvare.

Hvis denne metoden ikke virker, kan du alltid laste ned den manglende driveren automatisk ved hjelp av et tredjepartsverktøy. TweakBit Driver Updater lar deg laste ned de manglende driverne automatisk med bare et par klikk, så hvis du ikke vil manuelt søke etter drivere, må du prøve dette verktøyet.

Løsning 4 - Bytt Bluetooth-enheten til Discovery Mode

Du bør også slå på Bluetooth-enheten du forsøker å para sammen med skrivebordet eller den bærbare datamaskinen, og bytte den til funnmodusen. Hvordan du bytter den til funnmodus, avhenger stort sett av enheten. Tastaturer, mus og hodetelefoner har vanligvis en knapp du må holde nede i noen sekunder. Hvis du ikke er sikker på hvordan du bytter en enhet til funnmodus, kan du se i håndboken for ytterligere detaljer.

Løsning 5 - Installer de nyeste oppdateringene

Hvis du får en Bluetooth-støttetjenestefeil 1079 på PCen, kan du muligens løse problemet ved å installere de nyeste oppdateringene. Enkelte feil i Windows 10 kan føre til problemer med Bluetooth, og den beste måten å fikse dem på er å holde systemet oppdatert.

For det meste installerer Windows 10 de manglende oppdateringene, men noen ganger kan du gå glipp av en oppdatering eller to, og det kan føre til at dette og andre feil oppstår. Du kan imidlertid alltid se etter oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen .
 2. Når appen Innstillinger åpnes, går du til Oppdatering og sikkerhet .
 3. Klikk nå på Søk etter oppdateringer .

Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, laster Windows dem automatisk ned i bakgrunnen. Når oppdateringene er lastet ned, start datamaskinen på nytt for å installere dem. Når de siste oppdateringene er installert, kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 6 - Utfør en SFC- og DISM-skanning

Ifølge brukerne kan det hende at Bluetooth Support Service Error 1079 vises hvis Windows 10-installasjonen er skadet. Du kan imidlertid være i stand til å fikse dette problemet ved å utføre en SFC- og DISM-skanning. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Velg nå Kommandoprompt (Admin) fra listen. Hvis Kommandoprompt ikke er tilgjengelig, kan du også bruke PowerShell (Admin) .

 2. Kommandoprompt vil nå åpnes. Skriv inn sfc / scannow- kommandoen og trykk Enter .

 3. Skanningen starter nå og prøver å reparere ødelagte filer. Denne prosessen kan ta ca. 15 minutter, så ikke avbryte den.

Når SFC-skanningen er fullført, kontroller om problemet er løst. Hvis problemet fortsatt er der, anbefaler vi deg å utføre en DISM-skanning. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator.
 2. Oppgi DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth og trykk Enter for å kjøre det.

 3. DISM-skanningen vil nå starte. Denne skanningen kan ta omtrent 20 minutter eller mer, så ikke avbryte den.

Etter at DISM-skanningen er ferdig, kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis du ikke kunne kjøre SFC-skanning før, kan du prøve å kjøre den nå og sjekke om det løser problemet.

Løsning 7 - Opprett en ny brukerkonto

Feilsøkingsfeil 1079 for Bluetooth-støtte kan vises på PCen din hvis brukerkontoen din er skadet. Siden det ikke er noen enkel måte å reparere brukerkontoen din, ville det være best å skape en ny brukerkonto. Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Kontoer- delen.

 2. Velg Familie og andre personer fra menyen til venstre. Velg nå Legg til noen andre til denne PCen .

 3. Velg Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon .

 4. Klikk på Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .

 5. Skriv inn brukernavnet for den nye kontoen, og klikk på Neste .

Når du har opprettet en ny brukerkonto, bytt til den og kontroller om problemet vises. Hvis ikke, betyr det at din gamle brukerkonto er ødelagt, så vi anbefaler at du flytter alle dine personlige filer til den nye kontoen og begynner å bruke den i stedet for den gamle.

Det er noen rettelser for feil 1079. Den beste løsningen er sannsynligvis å omkonfigurere Bluetooth Support Service. Hvis du fortsatt trenger å fikse Bluetooth, sjekk ut denne Windows Report artikkelen for ytterligere detaljer.